Heinäkuinen torstai

Ihana ilma ollut tänään pitkästä aikaa; aurinkoa ja lämpöä! Kivasti osui mun vapaapäivälle! Nyt sain tämän päivän hommat tehtyä ja seuraavaksi ajattelin irtaannuttaa myös miehen piha-askareista. Vois käydä vaikka uimassa (ensimmäinen kerta tälle kesää!), jos tarkenee :P. Ja ehkä sen jälkeen herkutella jätskitötteröt!

Täällä podetaan edelleen matkakuumetta! Ei olla osattu päättää, onko se kohde tällä kertaa Menorca vai joku muu… Pelkään, että siellä on vielä liian kuuma; sellaisesta lomasta ei oikein nauti. Joten nyt mietin sellaista, että siirretäänkö sittenkin matka myöhemmälle ajankohdalle, ihan loppusyksyyn/talveen esimerkiksi… Ja jos nyt kesällä kävis vielä jossain päin Eurooppaa kaupunkilomalla. Hmm, täytyy miettiä!

Aurinkoista torstai-iltaa :) 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.