Yksityiskohtia asuntomessuilta

Pienen tauon jälkeen taas asuntomessukuvia! Kokosin tähän postaukseen sekalaisen kokoelman kivoja yksityiskohtia; mistä mikäkin kuva on, sitä en valitettavasti muista. Tampereen asuntomessuilta kuitenkin :).




Tällaista välitilaa en ollutkaan ennen nähnyt: talon esittelijä kertoi, että taloon muuttava pariskunta oli itse ruostuttanut pellin ja tehnyt välitilan siitä!

Lasikaiteita näkyi tämän vuoden messutaloissa melko paljon:

Pidän kovasti kokovalkoisista wc-tiloista, joita koristaa viherkasvi. Mietin vain tuon valkoisen lattialaatan ja valkoisten saumojen käytännöllisyyttä (tai käytännöllisyyden puutetta..?).

Kunnon katseenvangitsija heti eteisaulassa, mielestäni pääsisi kuitenkin paremmin oikeuksiinsa huomattavasti suuremmassa tilassa:

 Löytyikö mitään silmää miellyttävää?
Ja hei, mitä mainiointa alkavaa elokuuta! Joku aikoo lomailla suurimman osan tästä kuusta, mutta vielä on hieman matkaa siihen ;).

Comments

  1. Niina ja 4kisua
    1.8.2012 / 09:55

    Messuiltua tuli ja eihän sitä ehtinyt kaikkia taloja 4,5 h katsoa (bussin aikataulun varassa mentiin) , mutta vähän meinasi väsymyksin iskeä :)
    Aivan ihania asioita näkyi, itse tykästyin talo nro 12 :sta (varskinkin sisäpuolelta/terassilta. Kyllä mä vielä joskus asunto unelmiani toteutan ;D

    • 1.8.2012 / 13:02

      juu meki oltiin siellä varmaan viitisen tuntia eikä ehditty kaikkia, vaikka melko kiirettä välillä pidimmekin :). sitä jotenkin väsyy siihen ku koko ajan skarppina kattelee ympärilleen :D

  2. Kirsi
    1.8.2012 / 10:06

    Kiitos tuosta valkoisen vessan kuvasta! Itse en jostain syystä sitä nähnyt ja juuri eilen sain miehen ”pään käännytettyä” kokovalkoiseen pesuhuoneeseen. Luulen,että sitten itse annan periksi eteisessä ja kodinhoitohuoneessa. Sinne tummempaa laattaa;)

    • 1.8.2012 / 13:02

      no niin, kiva että oli hyödyllinen! eipä kestä :)

  3. 1.8.2012 / 10:22

    Jännä juttu, että kiersin kaikki kohteet ja silti tuossa on muutama tila, joita en muista :) Mukavia yksityiskohtia. Minulla menossa myös asuntomessupostaukset.

    • 1.8.2012 / 13:03

      joo eikö oo hassua! sitä varmaan jonkin verran sokeutuu niille tiloille et toiset sit vaan jää paremmin mieleen :)

  4. m
    1.8.2012 / 10:25

    Ihania ja niin inspiroivia kuvia! Tykkäsin kyllä Encore-seinästä sekä ruosteisesta välitilasta! Taulut ja kirjat oli kans kivoja, mut kirjoista rupesin jo ahdistumaan pölyn suhteen, joten meille ei semmosta tuu :P Alunperin meille piti tulla lasikaiteet portaisiin, mutta olen nyt jarrutellut sitä, sillä jotenkin ne eivät sovi tänne… täytynee tutkia vielä vaihtoehtoja, sillä miehen mielestä lasikaiteet portaisiin on tulossa… ennemmin tai myöhemmin :)

    • 1.8.2012 / 13:05

      munkin mielestä tuo seinä oli mukava tuossa sisäänkäynnissä! lasikaiteissa on mielestäni vaarana, että tila alkaa näyttää kliiniseltä ja enemmänkin julkiselta tilalta. onnistuvat kyllä sitten jos ilmeeseen saa jotenkin kivasti lämpöä :)

  5. Sunday
    1.8.2012 / 10:34

    Tuo valkoinen seinänaulakko iski kunnolla! Todella kiva elementti jo sellaisenaan, mutta myös käytössä. Sais ehkä itse toteutettua myös kivan version jos keräis sopivia oksia ja maalais. Lasikaiteita huomasin myös itse messuilla, hirvitti vaan vähän niiden puhtaanapito, ainakin messuilla ne oli ihan lääpittyjä. Ehkä kotona sitten olis vähän puhtaammat :)

    • 1.8.2012 / 13:07

      totta! itsekin noita naulakoita aina ihastelen :). varmasti itse tekemänäkin ois aika siisti!

  6. Mape
    1.8.2012 / 10:50

    Ihana tuo kivikkoinen rantamaisema, joka näkyy wc:n valokuvatapetissa <3
    Myös tuo lasisessa liukuovessa oleva valokuva miellyttää silmääni =)

    • 1.8.2012 / 13:08

      jännä et sitä oli laitettu veskiin heti kaikille seinille eikä pelkästään taustaseinään :)

      • 1.8.2012 / 13:25

        Oot saanut ton kiviseinävessan näyttämään paremmalta kuin se olikaan. Minusta se oli paikalla jotenkin nuhju, ideaa tuossa oli mutta ei se vaan toiminut. Oiskohan noi kalusteet olleet jotenkin väärät/sopimattomat tuohon kiviteemaan, en muista.

        • 1.8.2012 / 16:16

          mulla tuli kyllä kans pikkasen sellasta fiilistä et sillä oli haettu jotain, mut kuitenkin epäonnistuttu… jotenkin tuo kokonaisuuskaan ei mun silmissä toimi, liian rauhaton.

  7. 1.8.2012 / 11:40

    Mä tykkään tosi kovin tuosta ekan kuvan anopinkieli jutskasta, olen sellaista meillekkin pohtinut. Toteutus on hieman jäissä… ;)

    • 1.8.2012 / 13:09

      se oli kyllä ihana yksityiskohta!

  8. Nimetön
    1.8.2012 / 12:16

    Mitäpäs matskuu mahtanee olla teidän wc:n lattia? :)
    Olin NIIN varma et se on valkee ja laattaa, mut sit tota postausta lukiessa tulin siihen tulokseen et tuskinpa on, ja heti piti käydä kurkkaa sun wc postauksia :D

    • 1.8.2012 / 13:10

      laattaa on, mutta ei valkoista eikä siten myöskään saumat ole valkoiset. vaaleat kuitenkin, joten siksipäs tiedänkin mistä puhun :D

  9. Jen
    1.8.2012 / 13:18

    Me ollaan menossa mieheni kanssa maanantaina messuille hakemaan vielä viime hetken ideoita (syys-lokakuussa olisi muutto). Jännittää nähdä kohteita ihan livenä, että ovatko yhtä ihania kuin miltä kuvissa ovat näyttäneet.
    Niistä meidän makuuhuoneen spoteista sen verran, ettei meille voikaan laittaa niitä kattoon liukuovien sisään. Meillä kun on makuuhuoneen ilmastointikanava juuri siinä kohtaa katossa, ettei sitä voi sulkea liukuovien taakse eli hankimme liukuovellisen vaatekaapin. Mutta kyllä siitä varmasti tulee ihana niinkin! :)

    • 1.8.2012 / 13:30

      kivaa messupäivää teille! :)
      ja varmasti tulee kiva siitä vaatekaapista noinkin. nykyään on saatavilla kivannäköisiä valoja, jotka voi asentaa kaapin päälle valaisemaan alas! mun vanhemmat teki just keittiörempan ja asensivat yläkaappien yläpuolelle sellaiset valaisimet, ihanan tunnelmalliset :)

  10. 1.8.2012 / 13:26

    Noi lasikaiteet pisti itsellänikin silmään ja lapsiperheessä ne kyllä voivat olla grande katastrofi… Meillä on lasikaide vain kattoterassille johtavissa portaissa ja noissa harvoin kukaan meistä kiipeilee, mutta silti lasi on sen näköinen, että pahaa tekee. Upeannäköisiähän nuo ovat, esim. Jenni Aholan talossa, wau!

    Hauska juttu, nuo ekat kuvat ovat meidän naapureiden tulevasta talosta eli siis Aeroc-kivitalo Louhesta :)

    – Jenni

    • 1.8.2012 / 16:18

      joo ja vaikka ei olisikaan lapsia niin ei ehkä siltikään kovin käytännöllinen ratkaisu…
      jotenkin ennen aina ihastelin lasikaiteita, mut nyt niistä tulee väkisin pikkasen joku kasarimeininki, en tiiä miks :D

  11. 1.8.2012 / 14:21

    Olemme tuijottelleet hyvin pitkälle samoja yksityiskohtia. :) Helpompi ehkä kääntää niin päin, että kaikissa muissa paitsi tekstiseinässä oli jotakin kiinnostavaa.

  12. Nimetön
    1.8.2012 / 15:38

    Erityisen ihanilta näyttävät nuo anopinhampaat noissa kauniin yksinkertaisissa oletettavasti Lechuza-ruukuissa

    • 1.8.2012 / 16:19

      totta! mä en viime kesänä panostanu vaan pihistin ja ostin samankaltaisia ruukkuja Bauhausista ;)

      • Nimetön
        3.8.2012 / 10:46

        Ai olikin oikein pakko katsoa uudelleen postauksesi ”juhannuskahveilla”, kun siinä näkyvä ruukku kyllä näyttää ihan lechuza-ruukulta. Oletko siis bauhausista löytänyt noin samanlaisia? Tulikohan tässä just syy piipahtaa Bauhausiin :)

        • 3.8.2012 / 14:01

          juu kaikki ne mun valkoiset piharuukut on Bauhausista! mulla on niitä kahta kokoa: tuossa postauksessa näkyy ne pienemmät, lisäksi löytyy pari isoakin. ostin ruukut viime kesänä, mutta tänä vuonnakin niitä oli ainakin alkukesästä vielä saatavilla. toivottavasti saat omasi :))

  13. 2.8.2012 / 11:21

    Kiva postaus, mielenkiintoisia näkymiä minun makuuni. Itse kuvasin aika vähän messuilla, ja vaikka kaikkia mahdollisia sisustuslehtiä ym. on tullut selailtua niin aina löytyy uusia kuvakulmia messukohteista. Oikeastaan on pää pyörällä, mitä ideoita poimisi ja soveltaisi kotiinsa.

    • 2.8.2012 / 16:40

      heh, ideoita näistä kyllä löytää! joskus vanhempiakin asuntomessukuviani selailen ja niistäkin silloin tällöin inspiroidun :)

  14. 4.8.2012 / 21:23

    Tuo talo Encore oli yksi suosikkikohteistani, mutta ei eteisessä olleen tarraseinän vuoksi vaan keittiön ja makuuhuoneen. Kehuin myös omassa blogissani http://quickstepblog.blogspot.fi/ kohteen Villa Harmony samaista Tikkurilan luonnonkiviseinää. Siinä aivan silmä lepäsi :)

    • 5.8.2012 / 09:19

      mä en nyt yhtään muista koko Encore-taloa :D. näin sitä pian asiat unohtuu, mut onneks on kamera :)

    • 5.8.2012 / 09:22

      kävinkin kurkkaamassa ja sehän oli se, jossa välitila oli ruostutettua peltiä.

      • 5.8.2012 / 11:53

        Ruostunut pelti taas on mennyt multa aivan ohi :D

        Mulle kävi vähän niin, että kamerassa on kauheasti kuvia pienistä sisustusjutuista, mutta ei mitään hajua mistä kohteesta kuvan olen napannut, sillä vain ne kaikkein parhaimmat kohteet tuli ikuistettua kokonaisuutena nimen kera.

        • 5.8.2012 / 12:48

          se keittiökuvahan on tässä postauksessa tuo viides kuva, Encore-talosta. välitilassa siis asukkaiden itse ruostuttama pelti :)

          • 5.8.2012 / 23:41

            Totta! En tajunnut lainkaan että tuo välitilan seinä on peltiä. Se näyttää vähän tapetilta lasin/pleksin takana. Myöskään paikanpäällä Tampereella ei osunut silmään.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.