Sisustusprojekteja

Reilu viikko sitten kirjoittelin, miten syksyllä meidän kodissa on luvassa muutama sisustusprojekti. Innoissani niitä odotan ja mielessäni jo pikkuhiljaa suunnittelen! Oikeastaan suunnittelin niitä jo keväällä, mutta sitten saapui kesä ja pihahommat kutsui. Syksyllä on sitten taas aikaa sisäjutuillekin, toivon mukaan. Tällainen on tosi kiva juttu; tällainen että on pieniä kotiprojekteja odottamassa! Syksyä odottaa niiden myötä ihan eri tavalla :). Ja ainahan elämässä pitää olla jotain mitä odottaa! Sitä jaksaa paremmin kun on jotain mitä odottaa.

Ohjelmassa on mm. makuuhuoneprojekti; makuuhuone palaa alkuperäiselle paikalleen ja sinne mulla on nyt vihdoin yksi tosi hyvä suunnitelma mielessä! Tosin se vaatii pientä hiomista, mutta kuitenkin. Koska makuuhuone siirtyy pois ruusutapettihuoneesta, tulee sillekin keksiä uusi käyttötarkoitus ja sellainenkin on jo mielessä.

Myöskin enimmäkseen miehen käytössä oleva tietokonehuone tulee kokemaan muutoksia. Toivon niin hartaasti miehen vihdoin luopuvan pöytämallin tietokoneestaan; näyttö on ihan ok (litteä), mutta se keskusyksikkö lattialla yäääk. Ja ne johtokasat, hyihyi. Nyt on siis mitta täynnä sen huoneen siivoamista, se on niin rasittavaa ja päätänkin tässä ja nyt, että se kone lähtee vielä joku kaunis päivä, tavalla tai toisella.

Tämä mun kiva pöytäni ei pääse lainkaan oikeuksiinsa; kiitos niiden miljoonien johtojen:

Muistan erään lukijan pyydelleen kuvia tuosta pöydästä jo keväällä, mutta valitettavasti en ole sitä vielä saanut toteutettua. En halua kuvata pöytää sen kamalan johtokasan kanssa. Joten tämä hiukan siirtyy ;).

Seuraavassa kuvassa näkyy meidän alkuperäistä makuuhuonetta, joka on viimeisen vuoden ajan toiminut ns. rentoiluhuoneena ja tästä huoneesta löytyy myös meidän toinen telkkari. Tänne siis vaihdetaan meidän makuuhuone takaisin ja niihin suunnitelmiin palaankin piakkoin!

 Jokos siellä muilla sormet syyhyää sisustamaan? :)

Comments

 1. 12.8.2012 / 09:10

  No joo todellakin syyhyää sormet hommiin..! Olis niin kiva toteuttaa monia juttuja, mutta katsellaan nyt miten tämä syksy muuten lähtee käyntiin töiden teon ja lasten hoitopaikan kanssa. Ihana päästä taas tunnelmoimaan kynttilöiden kanssa! Tulee taas sellainen pesänrakennusvietti. Nyt haluaisin olohuoneesta sellaisen pehmoisemman ja tunnelmallisemman huoneen!

  Odotan innolla sinun tulevia projekteja!! Kiva nähdä sitten taas uusia kuvia teiltä kotoa!

  • 12.8.2012 / 19:12

   minäkin odotan kynttiläkautta! :) ajattele kuinka tylsää olisi, jos tämä kesä jatkuisi vuoden ympäri!

 2. 12.8.2012 / 09:15

  Ihanaa, kun on jänskiä suunnitelmia odottamassa toteutusta! Itse juuri tein pari sisustusostosta, tokikin ihan tarpeeseen… ainakin osan :D Ihana ajatella, että koko syksy, talvi ja kevät aikaa laitella tätä uutta pientä kotia kuntoon ja ehkä vihdoin sitten kesään mennessä on jo paremman näköinen kotipesä mulla. <3 Aurinkoista sunnuntaita teitin poppoolle ja kisuille rapsutuksia! :)

  • 12.8.2012 / 19:13

   eikö, se kyllä piristää kovasti mieltä :)).
   juu kyllä kuule varmasti ja hiljaa hyvä tulee, asiassa kuin asiassa!

 3. 12.8.2012 / 09:26

  Syyhyää ja kovin mutta meille tehdään vain kalusteuudistuksia kun tähän asuntoon ei viittisi enää mitään muuta tehdä. Mutta kyllä niiden kalusteidenkin vaihdossa ja paikkojen pyörittelyssä kuluu energiaa ja se on niin kivaa! ;)

  • 12.8.2012 / 19:14

   ymmärrän ja muistan tuon tunteen, mutta aina tosiaan jotain pientä voi keksiä sitä uutta kotia odotellessa ;)

 4. 12.8.2012 / 09:31

  Täällä ainakin syyhyää! Milloinkahan rakentamisen jälkeen kaikki tavarat ja huonekalut alkavat olla paikoillaan ja sisustus ”valmis”? :) Ei ilmeisesti ikinä, jos näitä ihania sisustusblogeja selailee ja saa aina uusia inspiraatioita…

  • 12.8.2012 / 19:16

   luulen ettei koskaan ;). sisustuksessa tulee sellaisia ”valmis”-hetkiä harvoin ja nekin on vain ajoittaisia kunnes keksii taas jotain uutta/uudistusta kotiin ;). kodin sisustus elää pienissä asioissa siinä missä ihmisetkin!

 5. Niina ja 4 kisua
  12.8.2012 / 09:37

  Kyllä täällä on saatu sisustamiseen uutta intoa kun löysin vihdoinkin mieleiseni tv-tason :D (kiilto valkoinen) Tuntuu että koko olohuoneen ilme muuttui pirteämmäksi vaikka tuli 1 huolekalu lisää hihihi :) ja vielä nais energialla koottiin taso ja ilman mitään mokia Jeee!!! Mukavaa sunnuntain jatkoa ;)

 6. Niina ja 4 kisua
  12.8.2012 / 09:38

  siis huonekalu ;) Oikoluku ei aina onnistu ;D

  • 12.8.2012 / 19:17

   tuollaisista asioista ne just voi saada alkunsa, hih! kivasti ne piristää sekä kotia että mieltä :)). kiitos!

 7. 12.8.2012 / 09:48

  Se on kyllä totta, että on piristävää, kun on jotain pieniä kotiprojekteja vireillä, ja mikäs niihin olisi sen parempi ajankohta kuin syksy ja pimeät illat! Itsellä tosin ei tätä nykyistä kotia enää tee niin kovasti mieli laittaa, kun on tuo uusi koti rakenteilla, mutta ainahan sitä jotain pientä pitää olla :)

  Meillä onneksi miehen aataminaikainen pöytäkone sanoi kaput (voi harmi ;D) eikä tilalle ei tullut uutta, kun milehellä oli siinä vaiheessa jo läppärikin!

  Kivaa sunnuntaita!

  • 12.8.2012 / 19:43

   niinpä! niitä on tosi mukava suunnitella pitemmän aikaa, puhumattakaan sitten siitä kun on aikaa niiden toteutukselle :)). onneks mies lupas harkita läppärin hankintaa tuon johtohirviön tilalle ;). kiitos!

 8. 12.8.2012 / 09:58

  Sun syksy kuulostaa hyvin toiminnantäyteiseltä sisustuksen osalta :) Meilläkin suunnitelmissa makuuhuoneeseen suurempi projekti, se kokee vihdoin totaalisen muutoksen.

  • 12.8.2012 / 19:43

   joo paljon on puuhailtavaa, mukavaa! ja kiva ettei ole kiire, vaan niiden parissa voi puuhastella ajan kanssa :)

 9. 12.8.2012 / 10:37

  Kyllä syyhyää sormet päästä sisustamaan! Muuttolaatikot odottelee jo kämpällä ja viikon päästä pääsen tositoimiin. ;) myös pentikin 100 € lahjakortti odottelee shoppailijaa, joten pääsen hienosäätämään uuden kodin sisustuksen. :)

  • 12.8.2012 / 19:44

   kuulostaa mahtavalta ja oi, tuollainen lahjakortti kelpais tännekin :P

 10. 12.8.2012 / 12:06

  Aivan hurjan hieno tuo työhuoneen tapetti, juon itse asiassa juuri kahvia Marimekon mustavalkoraidallisesta mukista, joten sointui muki ja näytölle piirtynyt työhuonekuvasi hyvin yhteen :) Mitä muuten on tuo teidän lattianne, onko se laminaattia vai parkettia? Ihan huippuhyvä sävy!

  Aurinkoista sunnuntaita!

  • 12.8.2012 / 19:46

   kiitos, se on kyllä meillekin kovin mieluinen! oon tyytyväinen et tapetoitiin se vaakaan; vaakaraita toimii tuossa huoneessa kyllä pystyraitaa paremmin :)
   lattia on laminaattia juu, hyvin vaalea sävyltään joten osaltaan lisää kotimme valoisuutta :)

 11. Meän Satu
  12.8.2012 / 13:17

  Juu-u :D Täällä kuule sisustus on muuttunu jo vähän joka huoneessa :D On tuunattu, vaihettu huonekalujen paikkoja ja tekstiilejä jne :D OIkein innosta pursuan sisustussuunnitelmia ja -muutoksia :D Ihanaa ku taas maistuu sisustaminen ittelläkki rankan kevvään takia :)

  Mie en malta oottaa uusia kuvia sinun kaikista uusista muutoksista :)
  Niitä ootellessa :)
  Mukavaa sunnuntaita :)

  Ja nyt tämä sulkee konneen ja lähtee uuen projektin kimppuun :D

  • 12.8.2012 / 19:48

   wautsi! varmasti mukava tunne kun pystyy taas paremmin keskittymään niihin kevyisiin ja mieluisiin askareisiin rankkojen aikojen jälkeen. <3
   saapa nähdä millaisia muutoksia saan aikaiseksi, lähikuukausien aikaan sitten toivon mukaan näemme lopputuloksia :)

 12. 12.8.2012 / 21:00

  Mä niin tiedän tuon pöytäkone -dilemman ja odotan innolla, koska meidän kone sanoo poks! ;) Ei jää yhtään suru.
  Ja projektit sytyttää aina! :) Siinä mielessä toivon sateista ja koleaa syksyä, että voi vaikka joka ilta polttaa takassa puita ja sytytellä kynttilöitä ympäri asuntoa, kääriytyä torkkupeittoon ja ottaa jonkun hyvän lehden tai kirjan esiin. Fiilistely <3

  • 13.8.2012 / 10:33

   kuvasit juuri aivan ihanteellisen syksyn ja syksyn lempipuuhastelut :)). ihana fiilis tuli sun kommentista!

 13. Linnea
  12.8.2012 / 23:51

  Mistä tuo rentoiluhuoneen sohvapöytä on ostettu? Mikä merkki/malli/koko? Näyttää siltä että voisi sopia meidän olohuoneeseen. Ihanan yksinkertainen.

  • 13.8.2012 / 10:34

   se on Ikeasta, Lack-pöytä :)

 14. 13.8.2012 / 09:48

  Minäkin odotan innolla makkarinne muutosta! Oma on kanssa edelleen mietinnän alla. Roosat tyynyt ovat jo kirpparilla ja laitan varmaan tummanruskeat silkki(polyesteri:)verhot. Verholauta tekisi mieli viedä pois ja hankkia tanko tilalle, mutta Ikean nykyiset mallit ei oikein innosta ja taas ei viitsisi montaa kymppiä laittaa verhotankoon. No, ehkä sittenkin pitää piipahtaa Ikeassa! Mukavaa viikkoa!

  • 13.8.2012 / 10:35

   joo saapa nähdä mitä siitä kehkeytyy, ei nyt mitään kovin ihmeellistä ole luvassa, mutta jokin pitkäaikainen ratkaisu :). mä oon löytäny kivat verhotangot ihan Prismasta silloin parisen vuotta sitten. ja kiitos samoin!

 15. Nimetön
  13.8.2012 / 16:58

  Mistä tuo rentoiluhuoneen lattiavalaisin on? Syksy on tosiaan sellaista sisustusintoilu aikaa ja kynttilöitä rupeaa kummasti taas kaupoista siirtymään kotiinpäin:) Odotan niin innolla syksyn hämyisiä iltoja kynttilän loisteessa..

  -Kirsi-

  • 13.8.2012 / 17:21

   tilasin sen viime syksynä muistaakseni Jotexilta :).
   täälläkin odotellaan kynttiläkautta, mutta vielä nautin kesästä kun kelejäkin on 8)

 16. 13.8.2012 / 23:01

  Syyhyää, syyhyää! Siksipä pakotin miehen eilen kanssani Ikeaan ostoksille ;)
  Ja tänään kävin valkkaamassa täydellisen maalisävyn olkkariin.

  • 14.8.2012 / 10:00

   oi kiva! millaiseen maalisävyyn päädyit? :)

 17. 16.8.2012 / 09:06

  Tikkurilan Pro Grey-väriviuhkasta valikoitui sävy 1937. Saa nähdä, milloin maalaillaan :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.