Loma-aamu

Lomalla aamun voi aloittaa vaikka herkuttelemalla tuoretta piirakkaa! Jostain syystä täälläpäin ei mustikkasato ole tänä kesänä päätä huimannut, omastakaan pihastamme ei saatu talveksi mustikoita, joten piirakkaa leipoessa täytyi turvautua kaupan antimiin. Mustikoiden joukkoon ripottelin myös vadelmia, sitten vaniljakastiketta päälle ja ei muuta kuin nautiskelemaan!

Aurinkoisena loma-aamuna, joita on onneksi nyt riittänyt!, voi aamutuokion jälkeen siirtyä terassille. Sateisena loma-aamuna voi puolestaan siirtyä kissojen seuraan sohvalle:

Herkullista alkavaa viikonloppua!

Comments

  1. 18.8.2012 / 09:00

    Näyttää hyvältä :)
    Mä olen myös ahkerasti leiponut kesälomalla. Harmi vaan, että neliviikkoinen loma oli tässä ja maanantaia alkaa taas työt. Ehkä kuitenkin parempi niin, pääsee taas ruotuun tän herkuttelun suhteen ;)

    • 18.8.2012 / 10:26

      leipominen on kivaa ajan kanssa :). oi, mulla on vielä kaksi viikkoa lomaa edessä <3. mukavaa töihinpaluuta sulle!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.