Hälsningar från Stockholm!

Kuva kertoo varmastikin sen, millä Tukholmaan matkustimme ;).
Ihanat peltiset karkkirasiat, jotka tuo mieleen kaikki lapsuuden laivamatkat! Mahtavaa, että ne on säilytetty valikoimissa! Lisää matkastamme myöhemmin, nyt luvassa pyykkäystä, kauppareissua ja ruuanlaittoa. Onneksi siivosin ennen matkalle lähtöämme, niin nyt voi kokkailla puhtaassa kodissa. Päivän mittaan täytyy ehkä myös hieman hypistellä ostoksiani, jotka vielä nököttävät omissa ostoskasseissaan eteisen lattialla. Tällä reissulla shoppailin niiiiiin sydämeni kyllyydestä että! (Miehen mukaan kävimme 400 liikkeessä, sanoisin että ei nyt ihan ;D) Monia kuukausia mielessä olleet hankinnat tuli aika lailla tehtyä nyt kerralla :P. Löysin vihdoin mm. miniläppärilleni laukun, muutamat ihanat kengät, kosmetiikkaa ja Longchampin liikkeeseen kun astuin ja näin takaseinän hyllyllä aivan valtaisan ihanuuden -50 % hintalapun kera niin… Do I need to say more? :P

Mutta nyt; rentoa lauantaita!

P.S. Eilisen päivän postauksessani vallitsi kommentointiongelma, kiitos lukijoille kun infositte minua asiasta!, mutta nyt pitäisi taas voida kommentoida normaaliin tapaan!

Comments

 1. 18.8.2012 / 11:41

  Fruit Dropsit ovat kyllä nostalgisia! Ne vadelma- ja mansikkakarkit olivat lapsena omia suosikkeja. Nyt vanhempana kovat hedelmäkarkit eivät enää maistu ja muutenkin tulee syötyä karkkia todella harvoin. Nostalgisena mieleen tulevat myös kettu- ja kissakäärekarkit. Niitä sai aina mummolassa :)

  • 18.8.2012 / 21:10

   voi mä tykkään niistä kaikista mauista :D. mut ehkä mansikka on suosikki… tai on ne vadelmatkin herkkuja, ja ne vihreet… ja mandariinit ja sitruunatkin :D. en oo vielä raaskinu edes avata purkkia, säästän sitä viimeiseen asti ja sit herkuttelen :P

 2. 18.8.2012 / 11:42

  Heti kuvan nähtyäni tuli myös lapsuus mieleen! Herkullisa karkkeja ja ihana, että purkitkin on säilytetty samanlaisina <3

  Mä veikkaan, että löytäisin kyllä ne 400 liikettä, jos Tukholmaan pääsisin ;) Voi mies parkaa, tekkuja hälle! :)

  • 18.8.2012 / 21:11

   joo onneks noita purkkeja ei oo muutettu! Tukholmassa oli kyllä niin kivaa ja varsinkin kun harvoin käy, sitä arvostaa ihan eri tavalla :)

 3. 18.8.2012 / 21:14

  Nuo karkit ovat legendaarisia! Kotona oli Fruit Dropseja ja varavanhempieni luona aina noita ananaskarkkeja! :D Ja malttamattomana odotan tietoja ostoksista. :)

  • 19.8.2012 / 13:35

   todella legendaarisia kyllä :)). ostoksista tulossa juttua lähipäivinä, äsken julkaisin tuollaisen yleisen matkakertomuksen.

 4. Niina ja 4 kisua
  19.8.2012 / 08:24

  Täällä sitä odottelen mitä tuliaisia saan tukholmasta ;) Haen kohta vanhempani ystävineen satamasta. On se kiva saada jotain pientä , vaikka se olisi sitten karkkia ;D (mun hammaslääkäri on kyllä eri mieltä ;D ) Mukavaa sunnuntaita ;)

  • 19.8.2012 / 13:36

   tuliaiset on aina mukavia :)). kiitos, sullekin kivaa sunnuntaita!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.