Tukholmasta kotiutetut ihanuudet

 Nyt vihdoin tämä monen odottama kenkä- ja laukkupostaus! Kannoin illalla kuvattavat olkkariin ja mietiskelin siinä kuvatessani, että miten ihmeessä saan vangittua näiden ihanuuden kuviin! Katsotaan miten onnistuin! Mutta, pitemmittä puheitta; tässä uusimmat kenkä-silmäteräni:

Nämä tummanruskeat sandaalit on mun ensimmäiset tämänsävyiset kenkäni, ihan yllätyin itsekin miten näihin niin kovasti ihastuin! Jotenkin heti mielessäni näin, että mm. vaaleansiniset farkut suorastaan huutaa näitä kaverikseen ja loppu onkin sitten historiaa ;). Ihanaa pientä kullankimallusta koristeissa, kuitenkin sopivan hillitysti. Ja ainakin vielä toistaiseksi on ollut kelejä käppäillä näillä, mutta varmaan piakkoin pääsevät talviunille.

 Nämä mustat nahkaiset kaunottaret löysin samasta liikkeestä kuin nuo edelliset: Nilson shoes. Nämä oli molemmat -50 %, joten raaskin ostaa kaksi paria :). Oi se oli ihana liike, jossa vietin ihanan pienen ikuisuuden.

Jäi hieman harmittamaan eräät tosi kivat Tommy Hilfiger -espadrillot, ne oli alessa, mutta ei tietenkään sitä omaa kokoani 38 ollut enää jäljellä :/. Tämänhetkiset espani ovat niin kuluneet, että pohjassa (ja kohta molempien kenkien pohjissa) on reikä :D. Tykkään niistä vaan niin kovasti, etten vielä raaski hävittää, käytän niitä vain kuivalla kelillä, heh! Ne ostin muuten reilu vuosi sitten Seppälästä, toivottavasti ensi keväänä löydän niille korvaajat.

Nilson Shoes on trendikäs ruotsalaisketju, joka tarjoaa tyylikkäitä, laadukkaita ja ajankohtaisia kenkiä sekä asiantuntevaa palvelua. Liikkeestä löytyy laaja valikoima eri merkkejä mm. Vagabond, Tamaris, Tiger, Nike, Converse, Catepillar, Clarks, Rieker, Fred Perry, North Face, Bronx, Caprice, Timberland, Sorel, Shepherd, Tretorn, Adidas, G-star sekä monia muita.

Näitä kenkiä en ole vielä ehtinyt ulkoiluttamaan, mutta eiköhän sekin hetki viikonloppuna koita! Nämä on niin kivan sympaattiset kengät, tulee jostain syystä mieleen hiiri noista (kiiltonahka)ruseteista :D

Kolmannet kengät ostin Massimo Dutti -liikkeestä. Emmin hiukan parin sävyn välillä, mutta päädyin sitten tähän konjakinsävyiseen, yksinkertaisen kauniiseen malliin.

 Nahka näissä on niin pehmeää (ja hyväntuoksuista), että sitä tekee mieli hivellä vähän väliä ;D. Mutta katsokaas, eikö osunutkin mun kenkäsävyvalinta aika nappiin, sillä noiden ballerinojen ostosta kului vain alle tunti, kun astuin sisään Longchampin liikkeeseen, jonka meinasin aluksi täysin skipata, shame on me! Mutta astuinpas sisään ja vartin päästä omistin tämän kaunokaisen:

A match made in heaven vai mitä!

Näin laukun heti liikkeen takaseinällä muutaman muun laukun kera, hyllyssä komeili kyltti -50 %. Nielaisin pari kertaa ja aloin kaivaa Massimo Duttin ostoskassiani, vertasin kenkiä laukkuun ja sehän oli siinä. En yleensä mitenkään orjallisesti valitse kenkiä ja laukkua sävy sävyyn, joskus se tuntuu suorastaan tylsältä, mutta tässä kyllä tuo täydellisen sama sävy oli piste iin päälle. Haukkasin ulkona vähän happea ja menin takaisin sisään ja tulin kassan kautta ulos, uusi pieni ihanuus mukanani <3. Katuisin niiiiin syvästi, jos olisin tämän hankinnan jättänyt tekemättä!

Laukku on kätevä ei vain pienehkön kokonsa vuoksi vaan myös siksi, että sen saa olan yli. Eilenkin yksin ruokakaupassa ollessani osoittautui kovin käteväksi, kun oli molemmat kädet vapaana. Neljä ostoskassia ruokatarvikkeitakin oli kätevä pakata, kun ei kertaakaan tarvinut vilkuilla missä se käsilaukku on! Kerran useita vuosia sitten ryöstön uhriksi joutuneena tarkkailen aina lähes hysteerisesti laukkuani, sama missä olen. Tämän laukun kanssa oli turvallista, kun tunsin sen koko ajan ympärilläni :).

Tässäpäs nämä Tukholman reissun arvokkaimmat ostokseni.
Oi miten ihanaa onkaan sitten taas keväällä kaivaa nämä popot esiin! <3
Mutta varmasti vielä kuukauden verran voi käyttää näitä ballerinoja nylonsukan kera, toivotaan niin.

Kivaa päivää teille! 

Comments

 1. Mari
  23.8.2012 / 08:52

  Ihastuttavia ostoksia, hyviä löytöjä olet tehnyt! Balleriinojen ja laukun matching on täydellinen, ehkä siksikin että kyseessä pieni laukku. Asuun ei tule liikaa samaa väriä – mutta onhan tuo ruskea varsin tyylikäs väri! :)

  • 23.8.2012 / 17:30

   oon tämän kesän aikana tykästyny tuohon ruskean sävyyn, en ois esim. vuosi sitten koskaan uskonut! samoin kuin sisustuksessa puunsävyt miellyttävät enemmän ja enemmän :)

 2. Anna
  23.8.2012 / 09:24

  Ihania ostoksia tosiaan :) Mä ostin myös alesta tollaset ihan saman väriset ja tyyliset ballerinat, Clarksin kengät. Aluksi vähän emmin, että onko ne liiankin konservatiiviset, mutta nyt kun oon kattellut niitä muutaman päivän kotona en malttais millään odottaa, että saan laittaa ne maanantaina töihin kun palaan lomilta

  • 23.8.2012 / 17:31

   kuulostaa ihanilta kengiltä! tuo sävy on kaunis, kun sitä ei liikaa käytä :). mukavaa viimeistä lomaviikonloppua sulle!

 3. Iina
  23.8.2012 / 09:56

  Mikähän tuon longchampin malli mahtaa olla ? :)

  • 23.8.2012 / 17:32

   asia, jota olen itsekin pohtinut… olin liikkeessä niin huumassa etten tajunnut edes kysyä eikä kuitissakaan ollut. toivotaan et joku osais meille sen kertoa :)

 4. 23.8.2012 / 10:30

  Ihania ihanuuksia olet löytänyt! Itse ajattelin ja heti vauvan syntymän jälkeen pistää vähän tuulemaan ja laittaa kenkäosasto kokonaan uusiksi ;) Nyt jalat hieman turvonneet niin on vähän vaikeata shopata uutta :D

  • 23.8.2012 / 17:33

   joo monilla ystävilläni on raskauden myötä kengännro muuttunut, että ihan viisasta odottaa muutama kuukausi vaikka synnytyksen jälkeenkin niin jalka ehtii ns. muotoutua :)

 5. 23.8.2012 / 11:12

  Tosi kivoja juttuja kotiutit! Ja aikamoisen laukku-kenkämatch:n todellakin löysit! Ei ole muuten mitenkään helppo homma löytää samaa sävyä konjakin värisistä tuotettista :/

  • 23.8.2012 / 17:34

   enkö vain :)). se oli niin menoa ku näin et nehän on kuin samaa nahkaa :D

 6. -Tintti
  23.8.2012 / 11:47

  Ihaniaihaniaihania! Varsinkin tämä viimeinen parivaljakko!!! Täydelliset :)

  • 23.8.2012 / 17:34

   hih, olen samaa mieltä :). tosin en oo osannu päättää mistä noista pidän eniten :D

 7. Mape
  23.8.2012 / 11:58

  Oi mitä ihania shoppailuja <3

  • 23.8.2012 / 17:34

   oon samaa mieltä :))

 8. Hanna
  23.8.2012 / 12:44

  Kengät on ihania, ja tuo laukku!!! Voi nam, miten upea!! :)

  • 23.8.2012 / 17:35

   hih, älä muuta sano :P

 9. 23.8.2012 / 13:49

  Aivan ihanat ostokset, ottaisin heti kaikki myös itselleni:)

  • 23.8.2012 / 17:35

   en ihmettele, on nuo niin ihania :)

 10. 23.8.2012 / 21:53

  Oo, kyllä nyt kelpaa! :) Ihania juttuja. Ja hei jos Irina tai sinä saatte selville tuon laukun mallin niin vinkatkaapa mullekin. Tuo on sellainen laukku, jollaista itsekin kaipaan!

  • 24.8.2012 / 09:38

   juu infoan sitten täällä! kun vain ehdin niin yritän selvittää, mikä malli on kyseessä :)

 11. meri
  23.8.2012 / 22:48

  Paljonko jäi laukkuihanuudelle hintaa? Tulen aina hyvälle tuulelle kun joku on tehnyt löytöjä oikein mojovalla alennuksella :D

  • 24.8.2012 / 09:39

   vähän päälle 200 euroa :P. normihinnalla en varmasti olisi laukkua ostanut.

 12. Nimetön
  24.8.2012 / 05:40

  Ballerinat + sukat on ehdoton nou nou!
  Baltsut ja laukku on niin mieleeni.

  • 24.8.2012 / 09:40

   siis miksi ihmeessä on? puhun nylonsukista, ihonvärisistä eli niitä ei edes huomaa! ymmärtäisin tämän jos joku kertois käyttävänsä tennissukkia tai nylonsukkia ja hametta :D.
   varsinkin sellaiset (mitkä niiden nimi nyt onkaan) varvasnylonsukat (?) on hyvä olla ihan hygieniasyistäkin ja varsinkin nahkakengissä.

 13. 24.8.2012 / 09:31

  Ihania kenkiä, kaikki sopisivat minullekin hyvin! Ja laukku tietysti piste iin päälle. Shoppailu on kyllä kivaa ja varsinkin matkoilla.

  • 24.8.2012 / 09:41

   kiva että tykkäät, nuo on kyllä kovin mieluisia :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.