Muutama kaunis makuuhuone

Ajattelin, että jatketaan vielä hiukan tällä makuuhuoneteemalla. Ei pelkästään siksi että on sitä makkarin sisustusprojektia edessä, vaan myös siksi että mua niin nukuttais vielä!!! :D En kuitenkaan viitsi myöhään nukkua, vaikka lomalla vielä olenkin; päivässä ehtii paljon enemmän kun herää ajoissa!

Tässä ensimmäisessä makuuhuoneessa on jotenkin niin upea kokonaisuus, että se herätti mielenkiintoni heti! Muhkea sänky, kauniit sävyt petauksessa, tumma lattia, palava kynttilä ja kaiken kruunaava kattokruunu:

Seinien kaunis sävy luo kivan, pehmeän taustan huoneen valkoisuudelle:

Tästä makuuhuoneesta muistaa hyvin vielä tuoreina mielessä olevat aurinkoiset kesäaamut:

Miltähän tuntuisi herätessä laittaa takkaan tuli, kuunnella sen ritinää ja lukea hyvää kirjaa… Takkatuli lämmittäisi peiton alta pilkistäviä paljaita varpaita, jotka eräs kisuneiti ois sieltä esiin kaivanut… Jep, mun kohta 10-vuotias kissaneitini on jostain muistinsa onkaloista ottanut käyttöön tuon vanhan tapansa ulos halutessaan :D. On niin kiva hiukan näykätä varpaasta: se on tehokas keino herättää ja mamiin saa heti liikettä!

Tunnelmallista viikonaloitusta! Pitäisiköhän sytyttää kynttilöitä, on niin syksyinen aamu…

Kuvat lainattu Alvhem/Fredrik Karlsson.

Comments

 1. 27.8.2012 / 10:20

  Tuo Amerikan lipulla varusteltu makuuhuone on niin kiva! Ja oikeastaan nuo kaikki muutkin, ihanan vaaleaa ja raikasta <3 Vaaleanpunaisen käyttö makuuhuoneessa on niin söpöä ja piristävää :)

  • 27.8.2012 / 17:14

   se on kyllä kivan seesteinen. mä taas tykkään enemmän vaaleansinisestä makkarissa ku vaaleanpunaisesta, jostain syystä :)

 2. 27.8.2012 / 10:31

  Muutama kuva olivat ihanan yksinkertaisia. Ei makuuhuone tarvitse todellakaan paljoa sisustuksellisesti ollakseen ihanan kutsuva ja lämmin. :)

  • 27.8.2012 / 17:15

   totta! noissa kuvissa kyllä silmä lepää :)

 3. Hennis
  28.8.2012 / 10:07

  Meillä on takkahuone (telkkarihuoneena nyt), joka muuntautuisi tosi helposti makkariksi. Tai siis riittäisi että siirtäisi kalusteet. Se on siis ihan sopivan makuuhuoneen kokoinen, siitä on kulku terassille ja pesutiloihin. Ollaankin alettu miettimään, että voisi olla aika ihana meiän aikuisten makkariksikin… Toisaalta sitten varaava takka – puuh, saattaa olla turhan lämmin varsinkin talvella, kun takkaa tulee oikeasti lämmitettyäkin aika tiuhaan. Eli ei ainakaan nyt kun nuorimmainen nukkuu vielä meidän huoneessa ja sitten kun se joskus siirtyy omaan, niin saatetaan asua ihan missä vaan. ;)

  • 28.8.2012 / 10:55

   oi kuulostaa ihanalta! muutatte kato sinne keväällä ja sitten takaisin, kun alkaa takkatulikausi niin pystyy nukkumaan ;). joskus alkusyksystähän ois ihana herätä rauhassa ja nauttia takkatulesta <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.