Syksyinen lomapäivä

Mies palasi tänään kesälomaltaan töihin, minä jatkan lomailua vielä tämän viikon. Kaikenlaista ohjelmaa ja oman to do -listani lyhentämistä olen suunnitellut näille viimeisille lomapäivilleni. Tänään pääsin hyvään alkuun!

Päivällä kävin kaupoilla, tarkoituksena ostaa ihan arkipäivän tarpeellisia juttuja. Ei mennyt kovin kauan aikaa, kun oli syli täynnä kaikenlaista tavaraa: mm. vuoden verran ostoslistalla keikkunut kylpyhuoneen matto ja uusi kynnysmatto, pari tyynynpäällistä ja yksi sivuverho! Se on kyllä hassua miten aina silloin löytää kaikkea tarpeellista, kun niitä ei edes yritä etsiä. Esim. tuo kylppärin mattokin! Joskus yli vuosi sitten etsin sopivaa sellaista lähes joka paikasta eikä löytynyt. No tänään lähes kirjaimellisesti törmäsin siihen Prisman hyllyjen välissä. Oli viimeinen laatuaan mustana. Mukava illalla saunan jälkeen astua sen päälle ja kuivata jalkapohjat, se tuntuu niin ihanan pehmoiselta ja lämpimältä jalan alla.

Iltapäivä vierähti siivoten kotia. Taas sai hyvän tovin kerätä motivaatiota siihen; miten erityisesti se imuroiminen onkin niin vastahakoista! Ei sitä siivousmotivaatiota löytynyt (tälläkään kertaa), mutta tulipahan tehtyä :D. Yleensä yritän ajatella sitä siivouksen jälkeen syntyvää tunnetta; siistissä kodissa on niin kiva olla kun tavarat on paikoillaan eikä pölyä näy lattioilla eikä pinnoilla. Niistä hetkistä pitää nauttia, koska se ei jokapäiväistä ole.

Tänään on kyllä tosi syksyinen päivä! Ulkona satelee vettä tämän tästä, kiva sytytellä kynttilöitä pitkin olohuonetta. Kynttilänvalo näyttää kauniilta päivänvalossakin.

Käytiin lenkilläkin, pikaisella sellaisella, oli kiire sisälle lämpimään. Olohuoneen ikkunalaudan kautta luonnollisesti.
Tuumattiin (lehti päässä), että se on syksy nyt!

Haikeutta kesän loppumisesta…

Nuorempi ei anna periks: elokuu on kesäkuukausi! Niinpä vieläkin vietetään paaaaljon aikaa terassilla pehmustekasan päällimmäisenä.

Mutta nyt valtaan keittiön! Tunnelmallista iltaa!

Comments

 1. Niina ja 4 kisua
  30.8.2012 / 08:24

  Vaikka olen moneen kertaan sanonut että kisut juoksuttaa mua 100-0 , mutta mitäpä sitä ei tekisi pientensä eteen ;D Jos erehdyn laitamaan esim.vessan oven kiinni,niin voi sitä hätää että mami jätti meidät ja hirveä oven raapiminen alkaa ;D eli ei siis mitään yksityisyyttä täällä :) Nauraen seuraan miten jokaisella kisulla on omat pinttyneet tapansa, juuri nytkin nuorin kisuneiti Lucy kerjää vakiopaikallaan ;D Ihania kisu kuvia taas odotellaan täällä lisää. Terkut ja silityksiä kisumisuille ;)

  • 30.8.2012 / 10:21

   joo sillon ku asuin vielä kaksin vanhemman kisun kans, oli toi sama juttu vessan oven kans :D. aina piti olla ovi raollaan oli sit suihkussa tai vessassa, usein myös yksi silmä tuijotti oven saranapuolen raosta :D. on ne hassukaisia! <3

 2. -Tintti
  30.8.2012 / 14:03

  Mä en kestä! Nää kattimatikaiset on vaan niin suloisia <3
  Rapsutuksia ja suukkoja pienille!

  • 30.8.2012 / 14:09

   heh :D. rapsutan ja suukotan murmelit ilomielin! toinen onkin tässä mun vieressä, ihan mun jalassa kii :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.