Makuuhuonetta

Sateisena maanantai-iltana tällä viikolla meidän kodin kaksi huonetta vaihtoi paikkoja. Tässä viimeiset makuuhuonekuvat tästä ruusutapettihuoneesta, nyt makuuhuone on takaisin alkuperäisellä paikallaan. Vuosi vierähti todella nopeasti!

Nyt tämä ruusutapettihuone toimii lähinnä rentoiluhuoneena, laitan siitä kuvia joku päivä. Kalustus siellä on vähän vaiheessa, en ole vielä päättänyt mikä olisi se kaikkein paras ratkaisu.

Piti kysyä tuosta Pentikin Rondo-lampunjalasta, joka näkyy sängyn takana yöpöytien päällä, löytyykö muita sen omistajia? Se on ollut meillä käytössä nyt reilut kaksi vuotta ja on alkanut hieman ärsyttää sen jalka; tuntuu että se on vaihtanut väriä hopeisesta kellertävään/kullansävyiseen päivä päivältä enemmän ja enemmän :O. Onko muilla näin ja millä te putsaatte tuota jalkaa? Pelkkä pölyjen pyyhkimiseen tarkoitettu staattinen liina ei auta, täytyy myös kostealla pyyhkiä ja se jättää inhottavia rantuja, vaikka sen heti sen jälkeen kiillottaakin. Aika ärsyttävä kapistus tällä hetkellä! :D

Comments

 1. Helena
  30.8.2012 / 10:19

  Hei, mielenkiinnolla odotan vastauksia tuohon jalan putsaukseen. Olen todennut saman kun sinä, että on hankala putsata. Onkohan joku keksinyt siihen toimivan ratkaisun…

  • 30.8.2012 / 14:04

   tuossa alempana Marjatta antoikin muutaman vinkin :)

 2. 30.8.2012 / 10:51

  Ihana tuo mustavalkoisen ja vaaleansinisen yhdistelmä!! Lamppu en kyllä omista :(

  • 30.8.2012 / 14:05

   oon samaa mieltä, se on ollu lemppari jo yli vuoden, ihana! :)

 3. marjatta
  30.8.2012 / 10:53

  Koska ko. jalka on nikkelipinnoitettua messinkiä, niin sen puhdistus ja raidattomuus saattaa olla hankala toteuttaa… mutta suola ja etikka voisi auttaa, lorauttaa etikkaa rätille ja muutama hippu suolaa ja hankaa, kuivaa hyvin puhtaalla kankaalla ja lopuksi neutralisoi hankaamalla jalkaa ruokasoodalla. Tai apteekista sitruunahappoa, jolla jalan pyyhkii ja kuivaa hyvin. Tai ihan tuhkalla pyyhkimällä ja lopuksi kiillotus puhtaalla kankaalla.

  • 30.8.2012 / 14:06

   täytyypä kokeilla jotain näistä, kiitos sinulle! on kyllä aika työläs puhtaanapidettävä, siivottavaa kun riittää muutenkin :P

 4. 30.8.2012 / 13:42

  Rondon kanssa täälläkin kamppaillaan.. Olen huomannut väristä saman, enemmän menee kultaan kuin hopeaan nykyisin. Muutaman kuukauden olen haaveillut uudesta pöytävalaisimesta, vielä sitä oikeaa ei ole tullut vastaan :)

  • 30.8.2012 / 14:07

   joo ärsyttävä kapistus! voipi olla että joku kaunis päivä se löytää uuden kodin ;)

 5. SanMa
  30.8.2012 / 14:20

  Voiko mikään olla ärsyttävämpää kuin ylimääräinen hankala putsaaminen..ja vielä kun puhutaan esineestä, mikä kuitenkin jonkun verran maksaa!? Toivottavasti löydät puhdistuskeinon tai uuden lampun :)

  • 30.8.2012 / 14:22

   älä muuta sano! tuonkin valaisimen hintaan vois ihan hyvin kuulua helposti puhdistettavuus, sen verran silloin aikoinaan kuitenkin (lompakkoa) kirpaisi ;D

 6. Neiti Yrjänä
  31.8.2012 / 20:02

  Moikka! Samaa Rondo -valaisinta olen paikallisessa Pentikissä käynyt kuolaamassa vuosien varrella monta kertaa, mutta juuri tuon kellertävyyden takia en ole sitä sitten raaskinnut ostaa, koska hintaa lampulla on kuitenkin ”mukavasti”. Päädyin sitten ostamaan toisen vähän vastaavan Manhattan -lampunjalan Pentikistä ja se on kyllä pysynyt nyt reilun vuoden käytössä kirkkaana ja helposti puhdistettavana. Harmillista kun se messinki sitten ilmeisesti ajan kuluessa alkaa enemmän ja enemmän kuultaa hopeoinnin läpi..

  • 31.8.2012 / 20:21

   mulla on nyt tuohon ehkä yksi konsti, teen postauksen jos se onnistuu :). yritän ehtiä viikonlopun aikana toteuttaa!

 7. 16.1.2013 / 22:12

  Löytyyköhän sinulta isompia kuvia tuosta ruusutapetista? Meillä on juuri pintaremontti tekeillä ja harkitsen vakavasti tuon saman tapetin tilaamista. Miten hankala se oli laittaa seinälle, ja teittekö sen itse?

  | mustikkasmoothie.blogspot.com |

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.