Mitä uutta Ikeasta?

 Sain Rintsikka-blogista haasteen etsiä uusimmasta Ikean kuvastosta kolme suosikkituotettani ja nimetä yksi tuote, josta luulen tulevan hitti. No mun kätösissä tämä haaste hiukan muuttui kun vihdoin pääsin kuvastoon syventymään. Pikaselailulla valitsin näihin kollaaseihin minua eniten miellyttävät tuotteet: (niitähän oli enemmän kuin kolme…)

Poimin noista ylemmistä kollaaseista nämä tuotteet vielä omiin kollaaseihinsa, ensimmäisenä tekstiilit:

Eivor-huopa, ruudulliset Hermine-huovat (erityisesti vaaleanpunasävyinen viehättää!), Lappljung Ruta -tyynynpäällinen, Tvåblad Cirkel -pussilakana & tyynyliina ja Ursula-huopa.
Oi miten ihania, huopaostoksille aion ainakin!

Tähän kollaasin kokosin sitten nämä muut tuotteet; kovin bambuvoittoista, hassua!:

Käsintehty Hultet-bambulautanen, Vinägerkoristemaljakko mustana tai valkoisena (bambua), Sigurd – vaaleaksi petsattu tammituoli, Vinäger-bambukulho.
Lisäksi neljännessä kuvassa näkyvät mustavalkoiset Varlig-lämpökynttiläkupit näyttävät kauniilta liituraitojen ja pepitaruutujen koristamina.

Meillä onkin suunnitelmissa piipahdus Tampereella tässä syksyn aikana ja koska siellä on Ikeakin niin… ;) En kyllä malta odottaa, että pääsen näkemään nämä ihanuudet luonnossa!
Tykästyittekö te mihinkään samaan kuin minä?

Comments

 1. 30.8.2012 / 19:22

  Noi maljakot ja kulho ovat tosi kivan näköisiä, voisi vaikka hankkia! :)

  • 30.8.2012 / 23:07

   sama, sama ;)

 2. 30.8.2012 / 21:10

  Kivoja juttuja olet bongannut! Itse kävin eilen Ikeassa ja olihan ne kaikki uutuudet tosi kivoja! Tosi moni juttu kolahti jollain tavoin. Täytyykin päästä vielä uusintakierrokselle, sillä nyt tuo pienin lapseni oli kovin kärsimätön shoppailija joten vähän jäi pintapuoliseksi tuotteisiin tutustuminen.

  Tuo poimimasi pussilakanasetti ja Ursula-huopa ovat kyllä tosi kivoja!
  Mukavaa loppuviikkoa sinne! :)

  • 30.8.2012 / 23:07

   lucky you! mä joudun vielä jonku aikaa odottelemaan ennen kuin sinne pääsen :)
   kiitos samoin sinne myös!

 3. Hennis
  30.8.2012 / 21:43

  Eivor ja Ursula -huovat miellyttivät myös täällä, mutta Eivor harmillisesti on 100% akryylia, joten Ursula täytynee tsekata ja kotiuttaa mikäli on tarpeeksi puhtaan valkoinen… Tekstiileistä puhuttaessa miellytti ihan erityisen paljon Trådklöver -kangas, vielä kun noi Ikean puuvillakankaat on olleet aikaisemmin ihan huippulaatuisia. Jospa tuokin olisi sellaista jämäkkää lajia, niin sitä täytynee jokunen metri varastoida erinäisten tarpeiden varalle. ;)

  • 30.8.2012 / 23:09

   Ursula taitaa olla ihan luonnonvalkoinen, mut tykkään siitä silti, ihana! <3 samoin noi ruutuiset on ihan yliherkkuja, toiv. myös superpehmeitä :D. jaa pitääpäs kurkkia mikä kangas tuo mainitsemasi on!

  • 31.8.2012 / 09:31

   NAM! kiitos Tiina, olipa ihana ihastella tuon kodin kuvia näin heti päivän alkajaisiksi! mun lemppareiksi nousi heti tuo keittiö-ruokailutila (yks unelmieni ruokailuryhmäkokonaisuuksista oli siellä!) sekä lastenhuone. olitpa kiva kun linkitit :)) hyvin tunnet mun maun!

  • 31.8.2012 / 11:08

   Voi miten kaunista! Mä muuttaisin heti tuonne jos vain olisi mahdollisuus :) … ja pitäisin ne huonekalutkin :D
   Kaunis koti.

   • 31.8.2012 / 16:28

    oli kyllä aivan ihana!

 4. Blondi
  31.8.2012 / 09:15

  Mä ostin juuri tällä viikolla noi neljännessä kuvassa näkyvät matalat, pyöreät musta-valkoiset kynttilänjalat/pidikkeet. Toiseen puoleen saa tuikun ja ympäri kääntämällä pöytäkynttilän. Tosi kivat, tykkään! Ainoa vaan, että kokeilin pöytäkynttilöitä valitessani niitä ilmeisen huolimattomasti tuohon jalkaan ja tietty ostin liian paksut! No, ei hätä tämän näköinen, minähän näppäränä tyttönä veistin kynttilät sopivan kokoisiksi alhaalta ja nyt istuu kuin hanska! ;)

  • 31.8.2012 / 10:00

   joo ne on kätevät kun voi käyttää molemmin päin! mulla on vastaavat lasisina :). täälläkin on kynttilöiden veistämisestä kokemusta :D

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.