Tunnelmia

Sunnuntaiterkkuja! Viimeinen lomapäivä, huomenna paluu arkeen. Tämä kolmeviikkoinen on kyllä tuntunut lähes kuukausien pituiselta, kun töitä ajattelen. Tuntuu siis siltä, kuin olisin tehnyt työtäni viimeksi kuukausia sitten että varmaan mielenkiintoinen töihinpaluu tiedossa :D. Osaksi surettaa kovasti, että kesälomat on tältä vuodelta ohitse ja seuraavia kesälomaviikkoja saa taas odottaa hyvän tovin. Silti varmasti aika piankin pääsee taas arkeen kiinni, niin kävi ainakin ensimmäisten kesälomaviikkojeni jälkeen heinäkuussa. Jotain pientä kaupunkilomaa Euroopassa voisi miettiä tähän syksyyn, katkaisee mukavasti ajan ennen joulua. Jouluna onkin sitten seuraava loma tiedossa, sitä ja etenkin joulua odotellessa!

Eilen veljeni muutti uuteen asuntoon täällä kotikaupungissamme, on niin mukavaa että hän asuu taas samassa kaupungissa! Hääräilin siellä päivän sisustusapuna, tuli tosi kiva ja kodikas koti, veljeni tykkäsi kovasti, mikä on tietysti tärkeintä. Hän haluaa tehdä vielä jotain pientä hankintaa asuntoon, sitten voisin esitellä hänen kotinsa teillekin :). Asunto on pienkerrostalossa, saunallinen ja parvekkeellinen 38 neliön yksiö. Kivan valoisa päätyhuoneisto! Tuli jotenkin niin haikea mieli siellä hääriessä ja muistin elävästi kaikki ne omat muuttokertani; oli aina niin mielenkiintoista, jännittävää ja myös haikeaa aloittaa elämä uudessa asunnossa ja usein sitä myötä uudessa kaupungissakin. Se oli sellaista perhosia mahassa -fiilistä ja olin onnekas, että vanhempani olivat aina muuttoapuna vaikka muutot aika laajalle alueelle suuntautuivatkin: Pohjois-Lapista Pirkanmaalle. Asunto muuttui yhdessä yössä kodiksi, kun sinne sai ne tutut omat tavarat ja huonekalut esille. Opiskelija kun olin, rahaa ei paljon ollut, mutta ei koti-fiiliksessä rahalla mitään tekemistä olekaan. Joka paikkaan kotiuduimme eilisen synttärisankarini kanssa aina nopeasti. Saimme uusia ystäviä ympäri Suomea, joista lähes kaikki kuuluvat elämääni edelleen, terkkuja <3.

Millaisia muuttokokemuksia muilla?
Tunnelmallista sunnuntain jatkoa! 

Comments

  1. Niina ja 4kisua
    2.9.2012 / 19:02

    Heips!! Muuttaminen on turhan hyvässä muistissa vielä…:D (13.1.2012) ja tämä muutto oli niin erilainen elämän muutoksen vuoksi. Onneksi apuna/tukena oli sukua ja ystäviä , niin mikäs siinä muuttaessa. Ja tietysti 4 innokasta apulaista :D Ikinä ei ole kyllä laatikoiden purkaminen mennyt noin nopeasti, kiitos äidin/ystävien :) Muutaman kerran jouduin äidille soittamaan että mihin oli laittanut jonkin tavaran ;D Itse kun kannoin muun porukan kanssa tavaraa taloon ja muut purkasivat tavarat sitä mukaa. Loppu hyvin kaikki hyvin ja nyt kisujen kanssa asunto tuntuu NIIN IHANALTA KODILTA :) Hyvää alkavaa työviikkoa ja murmeleille haleja :)

    • 3.9.2012 / 11:43

      heh, kuulostaapas tehokkaalta! :) hienoa että viihdytte kodissanne hyvin :) ja kiitos samoin sinne!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.