Graphic Black & White

Tänään lainattuja kuvia; mistä osista koostuu mustavalkoinen kattaus?

Jos valkoinen pöytä tuntuu tylsältä, voi sen pintaan aina maalata vaikka raitoja, jolloin kattaukseen saadaan ihan erilainen tunnelma! :P

Huom! Klo 18 saakka aikaa osallistua arvontaani! Arvon voittajan viimeistään huomenna, jos en illalla ehdi :)

Kuvat lainattu Ikea Livet Hemma. Photographer Nina Broberg.

Comments

 1. Madde
  12.9.2012 / 17:39

  Olen niin ihastunut tuohon mustan ja valkoisen komboon <3

  Ja mulla on hirveä mustavalko ongelma.
  Tällä viikolla pitäisi ostaa keittiönpöytä ja tuolit.
  Pöydän värin olen jo päättänyt. Se on valkoinen, mutta en millään osaa päättää ostanko mustat vai valkoiset tuolit.
  Kamalaa kun mieli muuttuu joka päivä :(

  • 12.9.2012 / 21:27

   voi mä niin tiedän tuon tuskan, mikä tulee ku ei osaa päättää! ja ku haluaa nimenomaan pitkäikäisen hankinnan eli sitä täytyy jaksaa sitten vuosikausia katsella… mä ehkä ottaisin valkoiset tuolit, on kuitenkin raikkaampi yhdistelmä siten :)

   • Madde
    12.9.2012 / 21:42

    Olin jo päättänyt, että meille tulee valkoiset tuolit, mutta sitten katselin kuvia joissa oli valkoinen pöytä ja mustat tuolit. Sen jälkeen olen pallotellut noita kahta vaihtoehtoa.
    Miehestäkään ei ole apua ollut. On kuulema ihan sama minkäväriseltä tuolilta syö, kunhan ruoka on mun tekemää :D. Nämä nyt ostettavat tuolit ovat vain väliaikaisia. Sitten kun on enemmän rahaa, ostan tuolit joita olen himoinnut jo vuosia. Ne kyllä ostan valkoisina.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.