Pehmeyttä

Vähän jäi sellainen kylmähkö olo niistä aamupäivän mustavalkoisista kuvista… Ne selvästi kaipasi ympärilleen jotain pehmeämpää ja lämpimämpää, vaikka pelkästä kattauksesta kyse olikin… Näistä seuraavista kuvista löysinkin sitä!

Ihanan vaaleita sävyjä syksyn synkkyyttä vastaan! Vaikka ulkona on pimeää ja ehkä synkkääkin; miksi niin pitäisi olla myös sisällä. Erityisesti tämä ensimmäinen kuva ihastuttaa minua:

On kyllä niin syksyinen fiilis, että tänä iltana vähennetään taas kynttilävarastoja! Mikäs sen mukavampaa :))

 

Kuvat lainattu Ikea Livet Hemma.

Comments

 1. 12.9.2012 / 15:41

  Ihania kuvia, Ikealla on kyllä taipumus tehdä kodista kodikas. Kyllä voisin kuvitella itseni tuonne sohvannurkkaan kynttilänvalossa nauttimaan lasillisen punaviiniä (tosin tuo valkoinen sohva ja punkku ei oo varmasti ihan toimivin yhdistelmä ;).
  Tunnelmallista iltaa, meillä samat kynttilävaraston vähentämissuunnitelmat <3

  • 12.9.2012 / 22:01

   totta! kiitos samoin sinne, ihanan rentouttavaa fiilistellä kynttilänvalossa hässäkkäpäivän päätteeksi :)

 2. Madde
  12.9.2012 / 16:23

  Ompa ihanan pehmoisen näköinen sohva.
  Mun kynttilävarasto näyttää ihan liian tyhjältä.
  Poltan joka ilta kynttilöitä.
  On niin ihanaa rentoutua kynttilänvalossa iltateetä hörppien, kun talossa on jo hiljentynyt.(siis mekastavat lapsukaiset ovat jo untenmailla :D).

  Onneksi tehdään viikonloppuna reissu ikeaan ja aion täydentää kynttilävarastoani.
  Tosin tätä täydentämistä hieman rajoittaa se, että mies on shoppailuseurana :D
  Jos yksin menisin niin kävelisin varmasti kaupasta ulos sata kynttilää mukanani :D

  Äsken tein alustavaa ostoslistaa ja se on ihan liian pitkä.
  Peräkärrin kanssa on siis matkustettava.

  • 12.9.2012 / 22:04

   mä oon hamstrannu niitä vähän liikaakin :P. tosin huomasin et lämpökynttilät on loppu, mut kruunu- ja pöytäkynttilöitä on melkoinen määrä! Ikeasta minäkin niitä aina ostelen, siellä on selvästi laadukkaimmat kynttilät! mäki oon menossa Ikeaan tässä syksyn aikana :)

 3. Niina ja 4kisua
  13.9.2012 / 09:13

  Hirveesti olen huomannut eroja kynttilöissä, oli sitten tuikkuja tai tavis pöytäkynttilöitä. Jotkut palaa ihan loppuun(varsinkin tuikut!) ja toisiin jää steariinia vaikka kuinka paljon….Pöytäkynttilöitä ostin (muka) hyviä (+oli kalliita)ihan kynttilä tehtaasta ja osa palaa nätisti , ja osa valuttaa heti aluksi alustan täyteen :/ Mutta minkäs teet, pääasia että palavat ;) Ja täällä riittää kisuilla kyllä ihmettelemistä kynttilöissä (vain tuikkuja lyhdyissä ja pöytäkynttilöitä lyhdyissä) Saa kyllä olla varovainen , koska kerran meinasi kisun häntä kärvähtää ;S

  • 13.9.2012 / 09:47

   ootko ostanu Ikeasta kynttilöitä? suosittelen lämpimästi! mä en muualta ostakaan, jos vain mahdollista :). palavat valuttamatta ja tosi tasaisesti, myös erittäin hitaasti!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.