Lisävaloa terassille

 Meidän pääterassin katossa on himmennettävät spottivalot, mutta nyt terassilta löytyy toinenkin valaisuvaihtoehto. Ostimme jo kuukausia sitten terassille terassiin upotettavat valaisimet ja nyt kesällä mies ehti ne asentamaan. Valaisimia on kaksi ja sijoitimme ne pylväiden viereen, josta valaisevat upeasti pylväitä aina terassin kattoon asti. Valaisuteho olikin yllättävän tehokas ja näin pylväät korostuu kivasti. Valitettavasti kuvat ei tee oikeutta näille, valo on luonnossa lämpimämmän ja tunnelmallisemman sävyinen.

Toinen valaisin näkyy etupihalle saakka talon ja autotallin välistä. Myös nämä valaisimet ovat himmentimen takana ja hyvä niin!

Ihana viettää pimeitä syysiltoja kotona kynttilänvalossa! Sellaisesta pitävät meillä kaikki.

 Rentouttavaa viikonloppua!

Comments

 1. Kirsi
  21.9.2012 / 22:13

  Heippa!
  Jokin aika sitten mietiskelit sopivaa mattoa, eteisaulaan muistaakseni. Tutustupa Saltexin Feel-mattoon, helppohoitoinen! Kuvia valmistajan nettisivuilla. Musta/hopeaa, mustalla kanttauksella myy ainakin Asko. Uusi väri näkyy olevan valkoinen/hopea valkoisella kanttauksella. Materiaali on vinyyliä ja vaikka ei ehkä äkkiseltään kuulosta hyvältä niin matto on hieno eikä pelkää kuratahrojakaan.
  Kiitos kivasta blogista :)

  • 21.9.2012 / 23:39

   tutustun ehdottomasti, kiitos kovasti vinkistä! tämä mattoasia onkin nyt ollut ihan jäissä muiden kiireiden vuoksi. kiitos sinulle Kirsi että pidät blogiani lukemisen arvoisena :)

 2. 21.9.2012 / 23:34

  Voi että teillä on vaan niin kaunis koti! Minä aina täällä huokailen näille ihanille kuville :)

  • 21.9.2012 / 23:37

   voi ihanuus, kiitos sinulle! <3

 3. Sarah
  22.9.2012 / 00:38

  Hei!

  Sellainen tuli mieleeni, että onko teidän kodissanne lastenhuonetta? Oletteko lähitulevaisuudessa ajatelleet perheenlisäystä? :)

  Blogiasi on mukava lukea, mutta tuntuu kuin jokin puuttuisi… Siitä tulivatkin nämä kysymykset mieleeni. :) Teillä on kyllä aivan valloittavat kissat! <3

  • 22.9.2012 / 17:30

   moi Sarah! ei, meidän kodissa ei ole lastenhuonetta, koska ei ole lapsiakaan. ymmärrän uteliaisuutesi, mutta sinäkin varmaan ymmärrät, että nämä kysymykset on mielestäni aivan liian henkilökohtaisia. itse en ikinä kysyisi vastaavaa keneltäkään; mielestäni se vain kuuluu hyviin tapoihin ja on jokaisen oma asia.
   viimeinen lauseesi on täydellisen totta! :)

   • ninnu88
    22.9.2012 / 18:57

    Mielestäni ”oletteko ajatelleet perheenlisäystä” ei ole paha kysymys. Itseltäni ja kihlatulta on tuota kysytty ja ei se tunnu niin henkilökohtaiselta etteikö voisi vastata. Sanommekin aina että varmasti tulevaisuudessa :) Ymmärän ettet tahdo sitä täällä kertoa! mutta pidätkö pahana jos ystäväsi tms. Kysyy sitä? :)

    • 22.9.2012 / 19:12

     no ehkä meidän piireissä on sitten vain eri tavat. nimittäin kukaan tuntemani ihminen, oli hän sitten kuinka läheinen hyvänsä, ei ole koskaan kysynyt tuota enkä minäkään keneltäkään koskaan. olen vain vahvasti sitä mieltä, ettei tuollaisia asioita kysellä. et voi koskaan tietää, onko jollakin taustalla esim. vuosikausien lapsettomuus, mutta kokevat sen liian vaikeana ja henkilökohtaisena asiana puhua/jakaa kenen tahansa kanssa. omalla kohdallani ei ole näin, mutta tiedän vastaavassa tilanteessa olevia ihmisiä ja tiedän, miten karmealta heistä tuntuu, jos/kun tuollaista udellaan. että kaikkien kannattaisi ehkä hiukan miettiä, ennen kuin antaa uteliaisuudelleen vallan, jos ei sitten ehdoin tahdoin halua toista loukata/tuottaa pahaa mieltä.
     lisäksi jokaisella on oikeus kokea tämä kysymys omalla tavallaan. jos tämä jonkun mielestä on ihan normi arkipäivän kysymys, ei se tarkoita että se olisi sitä kaikkien muidenkin mielestä. sitä paitsi; saan näitä vastaavia kysymyksiä aivan liian usein täällä blogissa. voit ehkä kuvitella, miten alkaa pikkuhiljaa kyllästyttää… mutta se tästä aiheesta.

     • Nanna
      24.9.2012 / 15:36

      Moi, olen aivan samaa mieltä kanssasi. En koskaan kehtaisi kysyä keneltäkään moista ja minusta se on tungettelevaa, jos tällaisia asioita kysellään. Aivan kuin se olisi perusolettamus, että se perheenlisäys tulee/pitää tulla ja sitä kuuluu aina kysyä. Varsinkin jos on joku itse saanut vasta vauvan, niin sitten ollaan heti, että milloinkas teille tällainen tulee.. Raivostuttavaa. :)

      • 24.9.2012 / 15:42

       oon ihan samoilla linjoilla sun kans Nanna. ku eihän se kuulu kenellekään miten ihmiset elämänsä elävät! et onko olemassa joku pakollinen kaava, missä järjestyksessä asiat elämässä tehdään ja vielä et onko se kaava kaikille sama… jos joku ei halua lapsia (tämä ei nyt koske itseäni), niin mitä se muille kuuluu! sitten ei halua ja that’s fine :). sehän on ihan sama kuin lapsettomat kyselisivät et miks teillä on lapsia, miks hankitte lapsia, ootsä taas raskaana, tiesithän ettei teidän tartte koko maata kansoittaa jne. :D :D

 4. Niina ja 4kisua
  22.9.2012 / 08:47

  Justiinsa eilen illalla katselin parvekettani (etsin kisuja että saisin partsin oven kiinni ;D) kun siellä ei ole mitään valaisinta :( Pistorasia sinne on kyllä laitettu…daaaaaaaa…. Kynttilöitäkään en jaksa joka ilta sytyttää…En viitsi omalla kustannuksella laittaa vuokra- asuntoon mitään ylimääräistä ja sit betoni seinäkin nostaa kynnystä ;D

  • 22.9.2012 / 17:24

   voisko toimia joku lyhty, jossa led-valot sisällä? ne valaisee kivasti ja on tunnelmallisia :)

 5. Nimetön
  22.9.2012 / 09:15

  Minkä merkkiset/hintaiset nuo terassiin upotettavat spotit on, mikä on teillä asennusväli? Terveisin H

  • 22.9.2012 / 17:25

   valaisimet ostimme Bauhausista, Airam-merkkiset. muisteltiin hinnaksi jotain 20-30 eur/kpl. eli noitahan meillä on vain kaksi: molempien pylväiden juurella. pylväiden etäisyys toisistaan on noin kaksi metriä.

 6. 22.9.2012 / 09:48

  Kauniit nuo valot terassilla, aina tyylikkään näköistä kun valonlähteet on piilossa.
  Viimeinen kuva on kisun osalta kuin meiltä. Pikkukisu on alkanut pyytää takan päälle, jota onkin alettu nimittää Viivin yksiöksi. Siellä hän kieriskelee betonin päällä. Tarkoitus olisi tänään laittaa eka kertaa tuli takkaan, mahtaa sitten olla Viivillä hauskaa kun on jopa lattialämmitys omassa yksiössä! Mukavaa viikonloppua!

  • 22.9.2012 / 17:27

   kiitti Ansku! voi pieni ja onnekas Viivi! :))
   kiitos, ihanaa viikonloppua myös sinne!

 7. -aNo
  22.9.2012 / 15:25

  Tunnelmaa täynnä nämä kuvat :) Ihania<3
  Rapsutuksia kisuille! :)

  • 22.9.2012 / 17:27

   voi kiitos, ilostutit kommentillasi :))
   rapsut menee perille!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.