Kotisunnuntai

Sunnuntaista aamupäivää! Täällä vietetään tänään kotisunnuntaita, ihanaa! Sunnuntai alkoi rauhassa, ilman mitään kiireitä, joita arkena usein riittää tällaistenkin aamujen edestä. Nautin tässä kuumaa kupillista mocha-kahvia ja mietin, mitä kivaa tänään tehtäisiin. Ei mitään kovin ihmeellistä kuitenkaan, tavoitteena on se, että päivä kuluisi mahdollisimman hitaasti :)

Yksi tämän päivän kohokohtia on se, että valmistamme yhdessä ruokaa. Se kun ei meillä valitettavasti ole itsestäänselvyys, johtuen monistakin eri tekijöistä, mutta ehkä nyt talvikaudella siihenkin tulee olemaan enemmän aikaa. Ajattelin, että voisimme tehdä pitkästä aikaa chili con carnea, siihen sopisi kivasti jokin raikas jälkkäri! Ehdotuksia?

Elokuvissa olisi tarkoitus myös käydä, se on aina mukavaa, edellisestä kerrasta on vierähtänyt parisen kuukautta. Täytyy vain ajoittaa se ruoka siten, ettei heti sen jälkeen lähdetä elokuviin… Nimittäin kokemusta moisesta on eikä ollut kovin mukavaa kun mun seuralaiseni nukahti sinne teatterin pimeyteen ;D. Syytti mun tylsää elokuvavalintaa, höpöhöpö. No nyt on luvassa miehen valitsema elokuva, joten saapa nähdä miten käy! On kyllä ihan eri asia katsoa elokuva elokuvateatterissa kuin omalla kotisohvalla. Molemmat on hyviä vaihtoehtoja, mutta vaihtelu virkistää :).

Ja sitten, kun illalla alkaa hämärtää, käyn vihdoin kuvaamassa teille ne meidän ulkopylväsvalaisimet in action! Ehkä kuvaan tänään jotain muutakin, mitä etupihallamme on alkuviikosta tapahtunut ;). Myös muille rästihommille aion tänään järjestää aikaa; toivoitte kuvaa käyttämästäni spraymaalista sekä asetelmia, joissa yhdistän mustat pulloni siihen yhteen vaaleanpunaiseen. Tänään onkin luvassa kauppareissua, kun emme eilen ehtineet, joten nappaan samalla jonkin ihanan kukkakimpun sulostuttamaan sunnuntaitamme (samalla siis maalaamani pullot saavat täytettä). Nämä yritän ehtiä kuvaamaan tänään ja jos ehdin, juttua luvassa alkavalla viikolla.

Loppuun tällainen kiva mietelause, joka sopii loistavasti jokaiseen päivään:

Ihanan leppoisaa syyssunnuntaita teille!

Kuvat lainattu Alvhem/Fredrik Karlsson.

Comments

 1. 30.9.2012 / 10:57

  Kivoja suunnitelmia!:)
  Ihanaa päivää teille ja rapsutuksia kisuille!<3
  Täällä myös tavoitteena että viimeinen vapaapäivä kuluis oikein hitaasti!

  • 30.9.2012 / 11:33

   kiitos Niina ja samoin! :)
   mulla on onneksi vielä huominen rennompi päivä ;)

 2. 30.9.2012 / 11:42

  Ihanan positiivinen postaus ja kauniit kuvat.
  Oikein kivaa ja leppoisaa sunnuntaita sinulle!

  • 30.9.2012 / 14:13

   ihana kuulla, kiitos paljon Alma! :))

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.