Joitain lempparijuttuja


Pidän siitä, että kotoa löytyy silmää miellyttäviä juttuja. Oli ne sitten ihan vain kauniita esineitä tai tunnearvoltaan tärkeitä. Ehkä ne muistuttavat jostain läheisestä ihmisestä tai merkityksellisestä hetkestä. Kuitenkin niitä katsoessa tulee hyvä mieli. Tämän olohuoneen lipaston päällä on mulle jotain tällaisia asioita. Lipasto on sohvaa vastapäätä ja näen nuo esineet nytkin.

Pieni kirppistuunaus maljakkona. Herkän suloiset neilikat, jotka mies osti pyynnöstäni viikko sitten (sanoi kauppaan lähtiessään kysyvänsä myyjältä mitkä on neilikoita :D). Kello ihanalta Pariisin matkalta reilun kolmen vuoden takaa, vain kolme päivää ennen kuin aloitimme rakentamaan kotiamme. Ystäväni Ikeasta ostama kynttilänjalka, kun itse en sitä muistanut siellä käydessäni ostaa. Kaunis puinen kynttilänjalka; hankinta, joka muistuttaa eilisestä kivasta päivästä. Kaikki yhdessä muodostavat taulun tekstille merkityksen. Mukaanlukien se näky, kun katson viereeni sohvalle ja näen yhden raitahaalarin ojennettuna piiiitkäksi tassut kohti kattoa ja toisen raitahaalarin kääriytyneenä samaan pumpulisen pehmeään torkkupeittoon, joka lämmittää omiakin jalkojani.

Kaunista sunnuntaita! <3

Comments

 1. Niina ja 4kisua
  7.10.2012 / 17:29

  Kyllä määrätyt tavarat tuo niiiiiiiiiin paljon iloa ;) Tänään ollut super ihana ilma ja päivä. Äidin nimpparit ja vanhemmat tuli luokseni kahveelle ja leivoin aamulla kääretortun juhlan kunniaksi ;) Sitten käytiin yhdessä ikeassa ;) Vain kynttilän sammutin piti ostaa , mutta kassillinen tavaraa tuli mukaan ;D (suurimmaksi osaksi tuikkuja ) Ihme paikka ;) Maatiaiset unohtui siinä lähdön tuoksinassa partsille reiluksi tunniksi partsille :S ( HYI mami! ) mutta onneksi on lämmin ilma ja mami hyvitteli Lukaa viemällä extra lenkille (3 lenkki) ja Lucy sai herkkuja :) Hauskaa alkavaa viikkoa teille :)

  • 8.10.2012 / 10:47

   kuulostaa ihanalta! :)
   helposti kisut pärjää, ei vielä ole kylmäkään :). kiitos, kivaa viikkoa teillekin!

 2. 7.10.2012 / 19:42

  Todella ihana tuo kello ja kiva kun se toimii samalla matkamuistona :)

  • 8.10.2012 / 10:47

   se on kyllä tosi kiva, kaunis ja yksinkertainen :)

 3. Marja
  7.10.2012 / 19:45

  Hei! Oletko huomannut Vepsäläisen -10% alen vepsäläisen clubiin liittyjille?

  • 7.10.2012 / 19:46

   no en!!! voi vitsi, oot ihana kun tulit kertomaan, kiitos :)

  • 7.10.2012 / 19:50

   mutta voi harmi se ei koske verkkokauppaostoksia :/

 4. Neiti Yrjänä
  7.10.2012 / 20:11

  Moikka! Mulla olisi sisustusongelma johon toivoisin neuvoja tai jopa omaa postausta aiheesta. :) Nimittäin asetelmat pienesineistä/sisustustavaroista + valokuvista erilaisille tasoille (sivupöytä, lipasto, tv-taso jne.). Tykkään kovasti sisustamisesta ja ennen suorastaa inhosin kaikkea pikkutavaraa kotona. En tiedä olnko se sitten tämä ikä vai mikä, kun sisustusmakuni on muuttunut kokonaisvaltaisesta minimalistisuudesta/modernismista hieman rosoisempaan ja kotoisempaan suuntaan. Mutta ne asetelmat! Olen niin surkea niissä! Teidän kodissanne olet asetellut sisustusesineitä juuri sopivasti ja niin kauniisti pyytäisinkin APUA tälle tumpelolle!

  • 8.10.2012 / 10:49

   kiva toive! en vaan tiedä osaanko tässä asiassa neuvoa :P. laitan vaan jotain juttuja esille, silmää miellyttäviä enkä niitä sen kummemmin ajattele :D. mutta katsotaan jos saisin tästä postauksen aikaiseksi, toteutukseen voi mennä hetki: lukijatoiveiden lista on metrin pituinen :P

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.