Kokemuksia tästä nettikaupasta?

Tässäpäs nyt näitä tuoleja, jotka on pyöriny mun mielessä vaihtelevasti vuodesta toiseen ja joihin huomioni aina kaikissa kuvissa kiinnittyy JA joista joku muuttaa tässä lähiaikoina meille:

Eamesin DSW-tuoli tai DAW-käsinojatuoli… Käsinojallinen tuoli ehkä mieluiten mustana, muuten muistuttaa liikaa RAR-keinutuolia. Siinähän ei sinänsä tietenkään mitään vikaa ole, mutta mieluiten ostan sitten ennemmin sen keinutuoliversion ;). Tähän liittyykin muuten eräs juttu, johon palaan toisena päivänä!
Olen tainnut saada päätettyä meille kotiutuvan version ja kysyisinkin, onko jollain teistä kokemusta saksalaisesta Smow-verkkokaupasta? Voitteko suositella?

Kuvat lainattu Vepsäläinen.

Comments

 1. 6.10.2012 / 23:42

  Hei, me tilasimme viime keväänä SMOWilta juuri näitä samoja tuoleja. Meillä ainakin ostoskokemus oli onnistunut:)

  • 7.10.2012 / 11:28

   voi mahtava kuulla! aina jännittää vähän ulkomaisten kauppojen kohdalla, et tuleeko sieltä aito tuote…

 2. 7.10.2012 / 05:47

  Hi! I´m new here and your blog is beautiful!
  I´m following you.
  Love
  Lauren

  • 7.10.2012 / 11:30

   well hello Lauren! thanks for leaving a message, you’re welcome here anytime!

 3. 7.10.2012 / 11:04

  Mäkin olen joskus tilannut sieltä ja ihan hyvin sujui eli rohkeasti tilaamaan vaan!

  • 7.10.2012 / 11:31

   kiitos tiedosta Iina! jännitin vain et myydäänkö tuolla aitoja tuotteita vai ei, ei voi aina olla varma ulkomaisten kauppojen kohdalla :)

 4. Marilee
  7.10.2012 / 15:30

  Minulla on myös hyviä kokemuksia. Kaikki toimi loistavasti ja toimitus oli nopea. Tilasin RAR tuolin pari vuotta sitten. Tuolin pohjaan on valettu virran leima, joten itse ainakin luotan aitouteen.

  • 7.10.2012 / 18:53

   ok kiitos tiedoista, täytyypäs tutkailla näitä asioita vielä kaikessa rauhassa :)

 5. Marilee
  7.10.2012 / 15:30

  Siis VITRAN leima

 6. -aNo
  7.10.2012 / 18:49

  Mulla ei oo mitään kokemusta tuolta, mut Vepsäläiseltä on :D
  Ootan innnnolla et saa nähdä kuvia teiltä sitten kun tuoli kotiutuu! Nii ja ootan myös postausta ulkovalaisimistanne pimeällä, ellei semmoista ole jo ollut? :o

  • 7.10.2012 / 19:06

   juu siihen nyt menee vielä jonku aikaa, mut innoissani oon minäkin :). joudut vielä jonku aikaa odottelemaan myös ulkovalaisinjuttua, en ole sateessa halunnut kuvata ja joka ilta on satanut tai sitten olen ollut poissa kotoa. oon tämän viikon toteutellu muita lukijoiden toiveita.

 7. Lenni
  7.10.2012 / 22:49

  Hei, Tulin kommentoimaan tuota Smow-verkkokauppaa. Pähkäilin itse saman ongelman kanssa reilu vuosi sitten, kun olin hankkimassa meille Panton chairia. Ko. tuolia katsoin sekä Smow:lta että Connox:ilta, mutten halunnut ottaa riskiä kopiosta. Niinpä lähetin sähköpostia Vitran asiakaspalveluun ja kysyin asiaa heiltä. Tässä saamani vastaus:
  Dear Mrs xxx,
  thank you for your inquiry.
  The dealers Smow and also Connox are legal dealer of vitra. You can find them on following website.
  http://www.vitra.com/de-de/dealers/de/

  Kind regards
  Vitra GmbH
  i.A.
  Andrea Richter

  Oman Panton chairin tilasin sitten lopulta juuri Smow:sta. Kaikki meni tilauksessa oikein hyvin ja voin suositella tämän yhden ostokokemuksen perusteella kauppaa. :)

  • 8.10.2012 / 10:57

   hei kiitos tosi paljon tästä! tämä ei jätä enää arvailuille sijaa :). monia designtuotteita myyvät samaan hintaan kuin Suomessa, sekin jo kertoo jotain, mutta tämä tosiaan varmisti nyt asian. saanko jakaa tämän tiedon lukijoillenikin, postauksessa? :)

   • Lenni
    8.10.2012 / 20:11

    Kiva, että tiedosta oli apua. Toki voit jakaa sen lukijoillesi. :)

    • 8.10.2012 / 20:35

     kiva juttu! :)

 8. LauraH
  8.10.2012 / 14:54

  Hinta kertoo aika paljon siitä, onko kyseessä feikki. Toki asia kannattaa silti aina varmistaa, jos mietityttää. Hassua, miten näistä yksistä ja samoista tuoleista on tullut ”se” juttu, ja jokaisen pitää saada ne. Ehkä kaikki olivat väsyneitä jo seiskojen buumiin? Toki, kauniita ovat ja klassikoita, mutta alkaa olla jo koomista, miten niihin törmää lähes joka blogissa ja lehdessä.

  • 8.10.2012 / 15:25

   selvitetty on ja tuo on Vitran laillinen jälleenmyyjä. mä oon varmaan vähän pihalla ku en oo ikinä huomannu mitään Seiska-buumia… ja tämän tuolin haluan siksi, koska pidän siitä kovasti ja olen hankintaa mielessäni kypsytellyt jo vuosia. en hanki koskaan mitään siksi että muillakin on, sehän on suorastaan lapsellista ja tyhmää. mulle on ihan sama vaikka tämä tuoli löytyy jokaisesta maailman kodista, kunhan se löytyy omasta kodistani niin se riittää minulle.
   mä taas oon siitä mieltä et niistä valopalloista ja washi-teipeistä on tullu ”se juttu”, jonka näkee joka blogissa ja se jo todellakin tulee korvista ulos :D

   • LauraH
    9.10.2012 / 12:25

    Epäilen, että edustamme hieman eri ikäpolvea, jos seiskat eivät ole osunneet silmääsi buumina menneinä vuosina – ja minä en taas ole nähnyt näitä washiteippejä :)) Mitä valopalloja tarkoitat? Mitä tulee Eamesin tuoleihin, trendikkyyshän on juuri sitä: näet tuolit tarpeeksi monessa paikassa, se näyttää silmissäsi hyvältä ja niitä haluaa myös itselle. Uskallan väittää, etteivät tuolit olisi läheskään niin suosittuja, ellei niitä olisi esillä lähes joka sis lehdessä ja blogissa.

    • 9.10.2012 / 14:00

     jotenkin en oo nähny niitä mitenkään buumimaisesti, vaan tasaisesti siellä täällä vuodesta toiseen :). nää washi-teipit on nyt selvästi tän syksyn juttu :D samoin valopallot (eli sisustus-/tunnelmavalot). ne on just trendijuttu eli ohimenevää.
     oon sun kans aika eri mieltä trendikkyyden määritelmästä. trendihän on ohimenevä ilmiö, joten en miellä esim. Eamesin tuoleja sellaiseksi missään nimessä. kyseessähän on klassikko vuosikymmenten takaa!

    • 9.10.2012 / 14:05

     pakko vielä lisätä :D. en väitäkään ettei blogeilla/lehdillä olisi vaikutusta ihmisten mieltymyksiin, kutsuisin sitä tehokkaaksi mainonnaksi trendikkyyden sijaan. oli niin tai näin, se ei poista sitä tosiasiaa, että haluan tuolin omaan kotiini ja käyttööni, olkoon se sitten blogimainonnan tai televisiomainonnan tulosta. mutta jos tuollainen teoria pitäisi täysin tuollaisenaan paikkansa, haluaisin kotiini ihan kaiken mitä näen muidenkin kodeissa ja näin ei asia suinkaan ole. tiedän oman makuni ja tyylini, niiden mukaan toimin ja toteuttelen haaveitani.

     • marjukka
      20.11.2012 / 13:19

      Tilasin smowista tuon käsinojatuolin mustana ja metallisilla jaloilla! Odottelen saapuvaksi lähiaikoina, se on ollut jo vuorokauden suomessa! Mutta olen kyllä huomannut että tuo on nyt aika trendikäs tuoli. Muistan kyllä ihailleeni sitä jo joskus lapsuudessani, ennen kuin edes tiesin mikä se on, eli ilmeisesti kun nyt 27v:nä sen ostin tulen pitämään siitä vielä kauan vaikka sen ”trendikkyys” lopahtaisikin. Kyllä olen toki huomannut itsessäni samoja piirteitä, että tavarat mitä paljon näkee alkavat miellyttää. En silti halua kotiini kaikkea mitä näen tavaratalossa tai sisustuslehdissä. Kun jotain osataa pitää ottaa järki käteen ja miettiä hetki, pidänkö tästä oikeasti vai haluanko sitä vaan siksi, että sitä on nyt tarjolla, se on nostettu jalustalle ja kuvittelenko saavani sillä vain jotain statusta.

      • 20.11.2012 / 13:31

       nimenomaan, tätä itsekin juuri tarkoitin. ja kun tietää oman maun hyvin, tulee tehtyä oikeita, loppuelämän kestäviä hankintoja :)

 9. Mrs Holland
  9.10.2012 / 16:48

  Hei,
  Taalla Hollannissa on nettikauppa joka toimittaa maailmanlaajuisesti noita tuoleja. Eivat taida kuitenkaan olla aitoja (arvelin kun Eero Aarnion tuolit olivat aika edullisesti hinnoiteltuja) Mutta mielenkiintoista katsella ja verrata! http://www.designstoel24.nl/

  • 9.10.2012 / 23:34

   joo noita feikkejä myyviä liikkeitä näyttääkin olevan vino pino ;)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.