Lahjaideoita ja kilpailu!

Sain jo kuukausia sitten lukijalta toiveen postailla lahjaideoista, toive kuului näin:

Tulit mieleeni, kun pohdin tuparilahjaa ystäväperheelle, joiden omakotitalo juuri valmistui ja sitten sainkin idean ehdottaa sinulle mahdollisesti jopa postausta aiheesta eli tupaantuliaislahjavinkeistäSinulla on niin ihana maku ja muutenkin ollut blogissasi kaikkia kivoja tuotevinkkejä yms., niin olisi aivan upeaa saada ihan oma postaus tämmösestäkin aiheesta, jos vain kiireiltäsi ehdit.

Hiukan on tämän postauksen toteutus venynyt ja vanunut, postausluonnoksissa se on kuukausia keikkunut ja sinne johonkin joukkoon hautautunut, mutta tämä on oikeastaan sellainen aihe, joka on aina jollain tapaa ajankohtainen. Tuo joulukin kun noin mukavasti tuolta lähestyy ;). Keräsin tähän blogini yhteistyökumppanin Room21:n valikoimista erilaisia lahjaideoita. Se olikin melkoinen urakka, valikoimaa kun riittää! Niin useasti kuin olenkin Room21:n sivuilla surffaillut ja tuotteita ihastellut, tuntuu että vieläkin on vaikka mitä näkemättä! Kokosin tähän muutaman kivan kokonaisuuden eli lahjaideoita muodostui niin nautiskelijalle, herkuttelijalle kuin kodin sisustajallekin!

Pientä hemmottelua ja kauniita tuotteita:

Triangel-kori vaikka kylpyhuoneessa säilytettäville purkeille ja purnukoille, miksei pyyhkeillekin/Ferm Living, tuoksukynttilä, joka on samalla hierontaöljy!/Klinta, nestesaippua Tumma vanilja tai Laventeli/L:A Bruket sekä kauniinsävyisiä ja ennen kaikkea pehmoisia Solid-pyyhkeitä, joihin kietoutua hemmotteluhetken jälkeen/Esprit.

Tällaiset kaunokaiset kelpaa taatusti joka keittiöön ja on aina helppoa kivaa, jos tietää lahjansaajan keräävän jotain tiettyä astiastoa: Filippa K Deco-muki/Rörstrand, Kastehelmi-kulho/Iittala, Seth Anderson -salaattiottimet/Iittala, Crushed-kulho/Muuto.

Sitten muutamia sisustustuotteita, joita varmasti joka kodissa käytetään, toki aina kunkin kodin sisustustyyliä soveltaen:Zig Zag -tyynynpäällinen/Rosenhof, Firenze-kello/Alessi, Pieni Iso Hame -taulu/Lovisa Burfitt, Season-pussilakanasetti/Esprit, White wall -taulu/Wallstuff, Rutger-villaviltti/Klippan Yllefabrik.

Tässä nyt muutamia ideoita ja ainahan on tietysti olemassa hyödylliset lahjakortit! Lahjakortit verkkokauppoihin on äärimmäisen käteviä, kun sillä fyysisellä sijainnilla ei ole mitään merkitystä eli shoppailla voi omalta kotisohvalta käsin, vaikka liike sijaitsisi tuhansien kilometrien päässä!

Sitten itse kilpailuun, josta blogini facebook-sivuilla jo pari päivää sitten mainitsinkin! Tässä kilpailun säännöt:

Room21 tarjoaa voittajalle kivan määrän shoppailurahaa: palkintona on 200 euron lahjakortti Room21-verkkokauppaan! Jotta noin muhkean lahjakortin voittaa, tulee nähdä hieman vaivaakin ja vastata osallistumiskommentissaan näihin kahteen kysymykseen:

1) Kaipaatko jotain tiettyä tuotemerkkiä Room21.fi -sivuille?
2) Jos saisit valita tuotteita 1000 eurolla, mitä ostaisit?

Kommenttinne tulevat ensin minun hyväksyttäväkseni ja läpi pääsevät/kilpailuun osallistuvat tasapuolisuuden vuoksi vain ne kommentit, joissa näihin kysymyksiin vastataan. Jokaisen osallistujan on myöskin jätettävä itsestään nimi tai nimimerkki ja mielellään sähköpostiosoite, josta voittajan tavoitan. (Sähköpostiosoitetta ei julkaista!) Arvonnan suoritan tutusti random.org:n avulla. Room21-sivuille pääset tästä!

Arvonta alkaa än yy tee nyt ja päättyy 29.10.2012 klo 21. Suoritan arvonnan ja ilmoitan voittajan mahdollisimman pian sen jälkeen.

Arpaonnea kaikille tasapuolisesti! :))

Kuvat lainattu Room21.  

Comments

 1. minttu47
  28.10.2012 / 21:20

  Ei erityistä merkkitoivetta. Lastenhuoneeseen lelulaatikko ja lasten leivontasetti.

 2. Laura
  28.10.2012 / 22:01

  En kaipaa mitään tiettyä tuotemerkkiä. Ostaisin 1000 eurolla pari new port valaisinta, kivi ja kastehelmilyhtyjä, tivoli audio radion, daisy minime nojatuolin ja daisy wing penkin sekä iittalan vitriinin.

 3. -A-
  28.10.2012 / 22:07

  1. hmm… aika kattava valikoima room21:stä kyllä jo löytyy, mutta jos jotain niin Hayn tuotteita voisi tulla.
  2. 1000e shoppailurahaa.. hetkessähän se hujahtaisi kun vaan osaisi päättää mitä haluaa… Mastersin mustista tuoleista olen haaveillut, ne olis aika kivat ruokapöydän tuoleiksi tai vaikka osaksi. toinen vaihtoehto kyllä olis tuo Eamesin DSW:t. Ja ois nuo Gantin christmas-tyynytkin aika kivat ja ja ja ja paljonkos sitä rahaa olikaan…

  -A-

 4. Satu
  28.10.2012 / 22:19

  Merkillä ei ole niin väliä ja valikoima on varsin laaja, joten tuotemerkkitoive jää esittämättä.

  Tonnin käyttäisin suraavasti: Componibilit lapsille yöpöydiksi, Work lamp ja Block Lamp pöytävalaisimet, Ferm Living tyynyjä, tv-taso, String-hylly ja jos vielä jää jotain, niin julisteita.

 5. lentoemo
  28.10.2012 / 22:31

  En löytänyt Eamesin tuoleja, pitänneekö paikkansa ettei ole….

  Tonnilla ostaisin varmaan konjakinvärisen Trifolium lepakkotuolin ja vielä jäisi varaa pariin Teema-mukiinkin…

 6. Niitty
  29.10.2012 / 00:36

  Valikoimaa on ja paljon. En osaa nimeä mitään mikä puuttuisi.
  Haluaisin hay pöydän.

 7. Paula
  29.10.2012 / 07:42

  1. En osaa kaivata oikein mitään, minusta hyvä valikoima, paljon sellaista mitä ei kaupoista saa.

  2. Tonni menisi ehdottomasti pesämunaksi Egg -nojatuoliin. Minun ja mieheni pitkäaikainen haave. Tai sitten valaisin friikille valaisimia, kuten Atto, Norm 69, Mhy, Milk, Block…

 8. Memmi
  29.10.2012 / 09:19

  1. Valikoima on hurjan laaja, mutta mielelläni tutustuisin vielä Habitatin tuotteisiin!

  2. Ostaisin muutaman ihanan tuolin ja uusia valaisimia. Lisäksi viimeistelisin kotia muillakin pienemmillä tavaroilla, vuosi sitten on muutettu ja moni asia on vielä vähän kesken :) Tarkkaa listaa tuotteista en ehtinyt tekemään, siihen menisi niin paljon aikaa.

 9. ensu
  29.10.2012 / 14:07

  Kaipaisin valikoimiin Essenzan pussilakanoita. Toivetonnin käyttäisin Pod säkkituoleihin, ulkotiloihin sopivalla kankaalla päällystettynä. Olisipa ihana kalustaa mökin terassia näillä…

 10. Naomi
  29.10.2012 / 18:37

  1. Lemmikkitarvikkeet (kuten koiranpedit yms.) ovat tärkeä osa kodin sisustusta, ehkäpä myös Room21 voisi ottaa tyylikkäitä lemmikkitarvikkeita valikoimiinsa?

  2.
  – April nojatuoli Linara Mulberry
  – Eva Solo öljy-/viinietikkakarahvi
  – Flower Pot VP3 pöytävalaisin
  – Romina, pastell matto

 11. maarit
  29.10.2012 / 18:57

  1. Uten silo ja muitakin vitran tuotteita mallistoon
  2. Noh tuota em lokerikkoa haaveilen ostaa ja kyllä sen rahan saa helposti tuhlattua emsin tuoliin yms

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.