Hyötykäyttöä

Eilen illalla piti käydä hiukan varastossa kurkkimassa erääseen kassiin… Mulla oli visio tämän päivän synttärisankarittaren lahjasta paketoituna ja muistelin, että varastosta löytyisi vielä tarpeeksi suuria tapettijämäpaloja ja oikeassa olin! Niinpä valikoin yhden makuuhuoneemme tapettia: mustavalkoraitaa ja ryhdyin paketointipuuhiin.
Lahja on melko kookas, mutta aika hyvin sain sen pakettiin. Saapa nähdä, tunnistaako syntymäpäiväsankari (miehen äiti) paperia meidän tapetiksi :D. Tätä mustaraitatapettia jäi vielä varastoon ja löytyypä sieltä paria muutakin tapettia, niistä voisi askarrella vaikka pakettikortit joululahjoihin.

 Gloria Blog Awards -gaala jää multa nyt välistä, sillä meillä on tosiaan tänään luvassa juhlat, joihin aloin juuri valitsemaan asusteita. Kynnetkin olisi tarkoitus lakata hyvissä ajoin, että jäljestä tulee siisti! Mietin joko YSL:n korallinpunaista tai Butter Londonin hempeää vaaleanpunaista… En tiedä, oletteko huomanneet yläpalkin CandyShopin mainoksen, minulle oli ihan uusi tuttavuus tämä liike! Ajattelin vain vinkata, kun kesällä näistä kynsilakoista kysyitte, että siellä on mm. valtava valikoima Butter Londonin kynsilakkoja (löytyy mm. tämä Teddy girl -sävy) ja toimituskulutkin ilmaiset lokakuun ajan.

 Hyvät viikonloput!

Comments

 1. Niina ja 4kisua
  27.10.2012 / 03:59

  Tapetin hyötykäyttöä parhaimmillaan ;D Kaikenlaista voi uusio käyttää kun vaan päästää mielikuvituksen valloilleen. Hyllypaperia olen joskus käyttänyt lahjojen paketointiin (kun joskus jaksoin jopa päällystää keittiön kaappien hyllyt…->ettei tulisi naarmuja….) Ja hätätapauksessa tein foliostakin paketin ;D

  • 27.10.2012 / 09:59

   no kyllä! yhden joululahjan oon tälle vuodelle paketoinu, käytin silkkipaperia, mitä usein tulee postimyyntipakettien mukana :D. halusin valkoisen, hieman ryppyisen, tuli ihan kiva :). siihen laitoin sit punaisia koristeita.

 2. 27.10.2012 / 14:21

  Kiva idis, on itelläki tuolla kaapin pohjalla ylijäämätapetteja joita vois paketointiin käyttää :)

  • 27.10.2012 / 15:41

   eipä sitten muuta kuin paketointipuuhiin :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.