Tänä aamuna…

Tänään meillä on kuunneltu (ja kuuntelen parhaillaan) ensimmäistä kertaa tälle vuodelle joululauluja, ennätysajoissa! Se on paljolti tämän runsaan lumen ansiota; yhdessä yössä tuli täysi talvi lumineen ja pakkasineen. Mainitsin miehelle aamulla, että käydään tänään mm. Anttilassa, käyn ostamassa Michael Bublén joululevyn. Mies siihen sitten, että mähän ostin sen sulle viime vuonna! Ups. Menin samantien olohuoneeseen penkomaan joululevyjäni ja siellähän se oli! Siis miten mä unohdin, kuuntelinhan mä sitä viime vuonna lähes repeatilla… Miten tekään ette muistuttanu! :D

En kuitenkaan laittanut levyä heti soimaan, vasta sitten kun mies tokaisi, että enkö laitakaan sitä soimaan (!). Ja minä kun oon miestä säästääkseni yrittänyt olla kuuntelematta joululauluja, heh! No, maltillisesti kuunnellaan marraskuun loppuun saakka, ettei ehdi kyllästymään. Joulukuussa ei taideta sitten muuta musiikkia kuunnellakaan kuin joulumusiikkia. Bublén levyn lisäksi suosikki vuodesta toiseen on Vesa-Matti Loirin joululevy sekä Merry Christmas -levy, jossa on ihania englanninkielisiä joululauluja eri esittäjiltä. Löytyy mm. aivan ihana White Christmas sekä pari laulua Frank Sinatran laulamina, kuten esim. Have Yourself a Merry Little Christmas. Suomenkieliset joululaulut on usein niin kovin melankolisia, että joskus on ihana kuunnella noita hilpeämpiä englanninkielisiä vastapainoksi. Vaikka toki niistäkin liikuttavia löytyy.

Tunnelmallista lauantaita! Nautitaan tästä talvitunnelmasta, ensi viikolla tämä lumi saattaa jo sulaa pois…

Comments

 1. Marika
  27.10.2012 / 12:00

  Lumentulo toi todellakin ihan jouluisen fiiliksen :) Toivottavasti lumi pysyisi maassa, mutta näin ei taida vielä käydä.

  Mukavaa viikonloppua ja rapsut kisuille <3

  • 27.10.2012 / 15:42

   joo pahoin pelkään minäkin et ens viikolla nää alkaa jo sulaa :/
   kiitos samoin sinne! <3

 2. Aikku
  27.10.2012 / 13:08

  Lunta satelee täälläkin. Tuli niin ihanan valoisaa ja joulukin heti mieleen. Mulla saa vaan nyt nää fiilistelyt hetkeks jäädä, sillä huomenna nousee Oulusta kone Teneriffan aurinkoon (toivottavasti, sillä sinne on kyl luvattu vähä huonoa keliä:( ) . Täytyypä joskus paremmalla ajalla tutustua tuohon Michaeliin…:)

  • 27.10.2012 / 15:43

   voi voi, ihana matka teillä edessä! nauttikaahan ja hyvin ehdit jouluilla matkan jälkeenkin :D

 3. Liinu
  27.10.2012 / 19:16

  Joulumusiikki on niin ihanaa, en ymmärrä kuinka jotku eivät ymmärrä sen perään! :) Mä olen tehnyt Sporify:hin joulumusiikkilistan, jossa on kappaleita Varpunen jouluaamuna Rudolphiin. Etenkin jouluaattona on kiva, kun soi taustalla sellaista joulumusiikkia, jossa on lauluja jokaiseen makuun.

  • 27.10.2012 / 22:10

   no niin on! meilläkin soi joulumusa koko jouluaaton aamusta iltaan (aina ku ollaan kotona :D).

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.