200 euron lahjakortin voitti…

… Susanna!

Onnittelut Susannalle, laitan sinulle sähköpostia ihan näillä näppäimillä!
Tosi hyviä vastauksia tuli arvontapostaukseen. Kuulin Room21:lta, että ovat jo ottaneet tilaukseen monia kommenteissanne ilmenneitä tuotemerkkejä, mm. House Doctorin tuotteita alkavat myymään ihan lähiaikoina!
Kiitokset sekä arvontaan osallistuneille että Room21:lle!

Comments

 1. Susanna
  30.10.2012 / 09:06

  Voi apua! Ihanaa!!! Mä täällä työpaikalla pompin käytävällä, kun ihana piristys/onnenpotku päivään! Mulla onkin jo pitkä tilauslista valmiina, nyt voikin vielä paremmin miettiä, mitä kaikkea haluaa :) Ihanaa!

  • 30.10.2012 / 09:17

   tulin niin iloiseksi tästä sun viestistä! ihana voida ilahduttaa ihmisiä :)

 2. 30.10.2012 / 10:16

  Onnea Susannalle myös ROOM21.FI:n puolesta!
  Tahdomme kiittää kaikkia osallistujia, vastauksenne kysymyksiin otetaan huomioon ja kyllä oli paljon hyviä ideoita! Ja kiitos myös S:lle kilpailun emännöinnistä! Mukavaa joulun odotusta kaikille!

  • 30.10.2012 / 14:30

   mukavaa joulunodotusta sinnekin suuntaan! :)

 3. 30.10.2012 / 22:47

  Onnea voittajalle! :) Voi hitsi kuule kyllä minuakin tympäsi kun lähdin ajamaan Kokkolaa kohti. Joka paikka semmosessa solskussa ja nyt se tietysti vielä yön aikana jäätyy niin kyllä on taas mukavaa.. Hei vinkkauksena, sisustus Zinnaan tulee 1.11 joulu! Täytyy rynnätä heti aamusta katsomaan mitä Riviera Maison tarjoaa jouluksi! Hih! :) Minä olen vakaasti päättänyt, että en laita yhtään joulu postausta ennen marraskuuta! Vielä kun huomisen jaksaa! :)

  • 31.10.2012 / 10:14

   tiäkkö mä jotenki aina unohdan ton Zinnan olemassaolon! se on niin syrjässä :D. oon varmaan kaks kertaa elämäni aikana siellä käyny. toistaiseksi sieltä ei oo päätyny mitään meidän kotiin :P. sisustusshoppailen muutenkin melko vähän kotikaupungin putiikeissa.

   • 31.10.2012 / 11:27

    Minäkin kävin siellä vasta toista kertaa viime viikolla! Ja totta kyllä on, että se on aika syrjässä. Sinne pitää oikein asiasta tehden mennä! :) Mutta loistava palvelu ja tuotteet kivasti esillä. Itse tykkään kovasti Riviera Maisonin tuotteista :) Missä sinä sitten yleensä teet sisustus ostoksesi? Ootko Villagessa käynyt? Siellä on kaikkea kivaa, mutta ei kuitenkaan mitään mitä kotiuttaisin. Ja hinnatkin ovat aika suolaiset. Ja siellä olen kyllä saanut huonompaa palvelua, niin jotenkin tympii käydä siellä. Ja ehkä vähän liian värikästä mun tämän hetkiseen makuun!

    • 31.10.2012 / 13:22

     taidan kyllä nyt sun innostamana käydä Zinnassa pitkästä aikaa, eipä sitä tarvi mitään ostaa, käydä vaan nauttimassa ihanasta joulutunnelmasta :). Villagessa tulee käytyä joskus, oon sieltä pari kertaa jotain pientä ostanu. mun kokemukset palvelusta siellä on ihan ok, mut ihan totta et jos on tympeä palvelu niin se kyllä vähän tappaa shoppailuhaluja :D. yleensä ostan isommista kaupungeista kun käymme. suurimman osan ostoksistani taidan kuitenki tehdä verkkokaupoissa :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.