Pieniä ihanuuksia

 

Pikkuhiljaa alkaa lahjamietinnät vallata mielen… Lahjoja tulee mietittyä läheisille ja noh, tuleehan noita omia toiveitakin vähän mielessä pyöriteltyä :). Varsinkin kun näkee eri yritysten ihania jouluvalikoimia, oi oi! Ihana selailla kauniita kuvia ja fiilistellä, ensimmäisenä taisin törmätä Hobby Hallin kuviin Emilian blogissa. Ihan paperista kuvastoakin syvennyin selailemaan isänpäivänä miehen vanhempien luona (meille kotiin ei tule mainoksia, joten näin sen vasta siellä). En muista koskaan tilanneeni mitään Hobby Hallilta, mutta nyt heidän valikoimistaan päätyy jotain meillekin, lähti nimittäin kimppatilaus miehen äidin ja miehen veljen vaimon kanssa. Keräsin omasta mielestäni suurimmat ihanuudet tähän kollaasiin:

Iittalan Sarjaton-sarjasta oikein mikään ei ole minuun iskenyt, tai no ne kirkkaat juomalasit on todella kauniit ja niitä on aina pakko kaupoissa hypistellä, mutta kun näin nämä Sarjaton-lasipallot niin oih <3. Tuollaiset tahtoisin, niin kovin kauniit!
Vaaleanharmaat huopatossut näyttää ihanilta, mutta oikeastaan en uusia tossuja tällä hetkellä tarvi… Valitsin tossut vain siksi, että ovat kauniit ja täydentävät hyvin tätä kollaasia :D.
Mikäs on tuo mustavalkoinen ihanuus? Se on Amforan tuikkumaljakko! Eli toisinpäin voi polttaa tuikkua ja toisinpäin toimii maljakkona, kätevää ja aivan upea, ihan kuin meidän kotiin tehty! M u s t   h a v e. Ollut mielessä jo parisen kuukautta, mutta nyt sen tilasin ennen kuin pian loppuvat.
Neljäntenä kollaasissa Luhta Homen Vakka-korit, jotka ovat matkalla kotiimme. Toivottavasti ovat luonnossa yhtä ihanat! Olen tuloksetta etsiskellyt kirppareilta yms. pientä pärekoria, ajattelin siitä ruukkua huonekuuselle (jonka toivottavasti jostain pian löydän!), mutta ei mistään ole löytynyt! Ehkä tuosta pienemmästä Vakka-korista olisi myös siihen tarkoitukseen, jää nähtäväksi. Näissä koreissa voi säilyttää vaikka takkapuita (lähinnä sisustuselementtinä) tai torkkupeittoja… Tuo suurin kori voisi kantensa ansiosta toimia myös pienenä pöytänä sohvan vieressä. Siinä voisi pitää kynttilää ja sen päälle voisi laskea vaikka glögimukin. Kylpyhuoneessa ja veskissä näissä voi säilöä purkkeja ja purnukoita ja vaikka mitä muuta! Koreja tarvitsee aina, käyttötarkoituksiakin on monenlaisia, joten hyvä ostos. Näitä odotan kyllä niin innolla saapuviksi, toivottavasti ei tarvitse pettyä!

Tuosta huonekuusesta vielä; onko teidän kodeissanne mahdollisesti sellainen tai onko joskus ollut? Sellaisen haluaisin ja tavoitteena olisi saada se säilymään pitkään! Pariin huonekuuseen olen tässä viimeisen kuukauden aikana törmännyt, mutta molemmat olivat hieman kurjan näköisiä yksilöitä, joten jätin ostamatta ja odottelen viherosastoiden täydennyksiä… Toivottavasti ei tarvitsisi kauan odotella, sillä tuollainen ihana minikuusi voisi hyvinkin jo nyt koristaa kotia!

Kuvat lainattu Hobby Hall ja Amfora.

Comments

 1. 15.11.2012 / 12:18

  Oon haaveillut kanssa jotain kuusta sisälle, tosin en tiedä käviskö tuo meidän uusin tulokas heti sen kimppuun.. korit olis kivoja ja oon haaveillut puukorista pöytää olkkariin, mutta koirat varmaan huiskuttais hännällä alas kaiken mitä pöydän päällä pitäisi..

  • 16.11.2012 / 16:17

   hih, siinä kyllä aina piilee se vaara :)

  • 16.11.2012 / 16:17

   eikö olekin :))

 2. A
  15.11.2012 / 15:56

  Oletko huomannut Iittalan ja Verso designin yhteistyönä syntyneet pärekorit? Meillä on niitä kaksi, netissä näkyvä isompi jossa ollaan säilytetty olkkarissa lehtiä, ipadia jne milloin mitäkin ja myymälästä ostettu pienempi jossa säilytämme leipäpusseja keittiössä. Siihen pienempään voisin kuvitella tuollaisen huonekuusenkin sopivan hyvin. Korit ovat ainakin minun mielestä täydellisen kauniita mustien kahvoineen <3 kannattaa käydä kurkkaamassa jos nuo luhdan korit ei syystä tai toisesta ole hyviä, vaikka kuvien perusteella kauniita ovat nekin :)
  -A-

  • 16.11.2012 / 16:18

   en ollut! kiitos kovasti vinkistä A, näyttivät kauniilta! :))

 3. Hertta
  15.11.2012 / 16:57

  Meillä on ollut huonekuusi kohta vuoden, yhä hengissä ;)! Ei kyllä tarvi oikeestaan minkäänlaista hoitoa. Kesällä oli ulkona ja on selvinnyt pakkasmuutostakin…

  • 16.11.2012 / 16:19

   vautsi, siihen minäkin pyrin jos vain tuon kuusen jostain löydän! harmi ettei niitä vielä näy missään :/

 4. 15.11.2012 / 17:02

  Ihanat noi lasipallot ja tuo kynttiläkippomaljakkohärdelli! :) Vitsi kun olisi paikka, minne ripustaa lasipallot, niin hankkisin välittömästi! Eivät vaan näytä kovin kauniilta seinässä kiinni olevassa naulassa ja parvekkeelle en haluaisi laittaa, sillä tahtoisin nautiskella niistä täällä sisällä ollessani. Hö! :D

  • 16.11.2012 / 16:20

   niin mustakin, siis niiiiiiin ihanat :))
   minäkin oon kovasti miettiny lasipalloille paikkaa, kieltämättä vaikea päättää mihin ne laittaisi!

 5. 15.11.2012 / 20:35

  Meidän viime vuonna hankittu huonekuusi on vieläkin hengissä! Mun onkin pitänyt kirjoitella siitä. Istutin sen siihen muoviruukkuun, jossa on kastelutikku; sinäkin sait muistaakseni niitä blogiyhteistyön merkeissä…? Oliko se nyt Orthex-merkkinen…? Eli ainakin siinä ruukussa säilyy hyvin. :)

  • 16.11.2012 / 16:22

   niinkö! mistä ostit sen? mä oon nähny niitä vain Terrassa, mut siellä oli vain pari tosi kurjan näköistä yksilöä… toiv. tulis pian lisää. juu sain myös niitä Orthex-ruukkuja :) sain myös kasveja niihin, yksi kolmesta enää elossa :D

 6. Mariluu
  16.11.2012 / 11:19

  Iittalalta juuri eilen tulleessa mainoksessa on tarjouksessa viikolla 51. kaikki joulukoristeet ja kynttilät ja näkyy olevan siis myös nuo Sarjaton-lasipallot 2kpl hintaan 11,83€. Toki ne ei taida ehtiä jouluksi ja on normi postikulut. Minä löysin tuosta Iittalan kuvastosta monta kivaa tarjousjuttua ja nyt olisi postikulut 0€ 17.12. saakka. :)

  • 16.11.2012 / 16:23

   ahaa! mutta onpa aika myöhään, höh.
   eli oikeastaan jos nyt tilais normihinnalla ni lopullinen hinta ois kuitenkin aika sama ilman postareita ;)

 7. Enna
  17.11.2012 / 11:57

  Moikka ja Apua =)

  Ensimmäisenä tuli sinut mieleen, kun mietin kuka minua voisi auttaa…
  Nimittäin löysin kauniin joulukuusen Hobby Hallin sivuilta ja juurikin ne koristeet on ihanat! Mutta, osaisitko neuvoa, että mistä voisin löytää niiden teko-ohjeen tai mistä ne yleensäkkin on tehty. Olen kokeillut vaikka millä hakusanalla, mutta ei löydy ei =(
  Tässä vielä linkki Hobbarin sivulle https://www.hobbyhall.fi/p/fi/Joulukuusi-210-cm/332599/133143/92303?cm_vc=15102_133143&catalogIdForEntries=15102

  Suuresti kiittäen, Enna

  • 17.11.2012 / 12:12

   moi Enna! koska en valitettavasti itsekään varmaksi tiedä, laitoin kysymyksen kuvan kera blogini fb-sivulle. toivotaan että joku siellä tietää! :)
   näet varmaan itsekin sinne tulevat vastaukset, vaikka et blogini fb-seuraajissa olisikaan?

  • 17.11.2012 / 12:40

   eräs lukija löysi ohjeen lehdestä ja skannaa sen sähköpostiini :). voin sitten jakaa sen blogissa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.