Joulunpunainen tyyny ja perjantaifiilikset

 

Heipparallaa! Menihän se tämä viikko melko pian, nyt jo perjantai ja viikonloppu voi alkaa. Tänään vapaapäivän kunniaksi kävin kosmetologilla ja sen jälkeen hierojalla; ihanaa, ettei ole tarvinut kärsiä pääkivuista muutamaan viikkoon, kiitos tehokkaiden hierontojen! Kävin samalla kaupassa ja tulin siihen tulokseen, et ehkä mä en enää ennen joulua käy niissä yksin… Nimittäin mun seuraan lyöttäytyy aina tonttu jos toinenkin :P. Nyt mulla on täällä sitten kiva kolmen kopla, on muuten niin ihania ja veikeitä että! Esittelen koplan teille joku toinen päivä, voitte sitten auttaa keksimään heille nimet :D.

Äsken otin esiin yhden ja ainoan punaisen tyynyni, jonka olen tilannut H&M:lta pari-kolme vuotta sitten. Juuri oikean punainen, ei taita mihinkään, vaan on tuollainen upean punainen, just se oikea punainen sävy mun makuun. Tuo on mun mielestä myös se punainen, jota jouluna mieluiten punaisista sävyistä käyttäisin. Tyyny näyttää kivalta vaikka ikkunanurkkauksessa, valkoisella divaanilla. Mun joulutyyny.

Sitten pieni vinkki blogini facebook-seuraajille! Facebookissa on asiat jälleen kerran vähän muuttuneet, jonka johdosta tykkäämiesi sivujen uudet päivitykset eivät välttämättä näy automaattisesti etusivullasi. Tämä asia korjaantuu, kun käyt tykkäämilläsi sivuilla, klikkaat tykätty-nappia, jotta avautuu pieni valikko ja valitset sieltä kohdan ”näytä uutisissa”.

Täällä nautitaan ehkä tänä viikonloppuna ensimmäiset glögit kynttilänvalossa, ohuen ohuet sydänpiparit on jo ostettu! Niin mukava tunne alkaa odottelemaan iltaa, Vain elämää kuuluu vahvasti perjantai-iltoihimme. Muita seuraajia? Mutta sitä ennen ystävän vierailu <3.

Nyt toivotan teille ihanaa ja lämpöistä viikonloppua läheistenne parissa!

Comments

 1. Sooppo
  16.11.2012 / 17:23

  Heh, kommentoin nyt samoin kuin vuosi sitten: En ole tippaakaan jouluihminen, joten häivyn reiluksi kuukaudeksi taka-alalle ja palaan taas seuraamaan blogiasi vuodenvaihteen tienoilla :) Yritin etsiä viimevuotista kommenttiani, mutten jaksanut selata kaikkia postauksiasi. OIkein ihanaa joulunodotusta sinulle!

  • 16.11.2012 / 17:26

   minä muistan sinut Sooppo! :) ja sen viimevuotisen kommenttisi. oot ihana ja ystävällinen, kun et nurise jouluaiheesta, vaan suot sen ilon muille, kiitos siitä. ja kiitos kovasti, mukavaa joulunodotusta (vai pitäisikö toivottaa vain loppuvuotta :D) sinullekin! ”tavataan” sitten myöhemmin :))

 2. Äippä
  16.11.2012 / 18:53

  Kiitos toivotuksista – oli niin kauniit kuvatkin, hyvä väriyhdistelmä tyynyissä, ja ihana hra Tonttu :) Illalla sitten taas sohvilla pillitetään – on se vaan huippuohjelma, mahtavat artistit.. Nautinnollista viikonvaihdetta teidän poppoolle!

  • 16.11.2012 / 22:07

   voi kiitos! <3 hra Tonttu on tuollainen kujeileva, yksi on salaperäinen ja kolmas on hyväntahtoinen :)
   voi tänään tosiaan taas minäkin pillitin! Jonne Aaron on liikuttanu mua eniten tulkinnoillaan ja tarinoillaan, voi niisk. mahtavat artistit kyllä valittu, harmi että ohjelma loppuu. ja kiitos, kivaa viikonloppua sinnekin suuntaan!

 3. 16.11.2012 / 21:27

  Tosi kaunis toi tyyny. Sun sisustusvalinnat on kyllä ihanan ajattomia ja samaan aikaan moderneja. Kelpais mulleki tollanen tyyny :) H&M taitaa vieläkin myydä noita tyynyjä. Ihanaa viikonloppua teille!

  • 16.11.2012 / 22:09

   oi kiitos, minäkin tykkään tuosta tyynystä kovasti! ja kiva kuulla että olet tuota mieltä :). mulla on tuo tyyny myös sellaisena kivan harmaana.

 4. Niina ja 4kisua
  17.11.2012 / 10:06

  Isäni vinkistä aloin katsomaan vain elämää ohjelmaa ja kaikki jaksot katsottu. Kuivin silmin ei ole täälläkään ohjelmaa katsottu,Jonne on niin herkkis vaikka rokkari onkin.Ihan uusia puolia avautunut jokaisesta laulajasta. Hyvä ohjelma! saisivat vaan näyttää laulut kokonaan!!!Hyvää viikonloppua :)

  • 17.11.2012 / 12:17

   joo Jonne on kyllä pohjimmiltaan herkkis :). tosin siinä ropisi pisteitä alas ku kertoi, miten bändin kanssa ovat riehuneet ja rikkoneet paikkoja :/. munkin mielestä ne laulut sais näkyä kokonaisina; vähentää vaikka sitä alun puolituntista, sitä ei niin huvita katsoa.

 5. 18.11.2012 / 09:18

  Ihana tyyny ja kiva väriläiskä valkoisen joukkoon! Minäkin löysin kivan tyynyn eilen jouluksi se oli kyllä juutti kangasta ja vähän punaista tekstiä, täytyy laittaa siitä kohta kuvaa blogiini :)

  • 18.11.2012 / 11:29

   kiitti! :) kivaa sunnuntaita sinne!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.