Pari kivaa kuvaa

 

Sunnuntaipäiviin sopii loistavasti pienet haaveilutuokiot. Aamucappuccinoni lomassa kurkkasin Alvhemin sivuille eikä kurkkaus tuottanut taaskaan pettymystä. Ihana koti, joista parhaat palat lainasin blogiini:

Vuodesta toiseen nämä punatiilikuvat sykähdyttää: punatiili yhdistettynä runsaaseen valkoiseen. Tämä keittiö aivan kutsuu kokkailemaan ja istumaan iltaa hyvien ystävien & herkullisen ruuan äärelle!

Olohuonekuvista ihastutti tämä: pidän kovasti vaaleanharmaan ja vaalean puun yhdistelmästä. Tässä kuvassa sitä edustaa sohva ja tuo pieni kori lattialla. Sohvan sävy on tosi kaunis ja kankaan pinta ihanan eläväinen! Tyynyjen ja torkkujen suloinen sekamelska näyttää tutulta ;) ja kodikkaalta.

Alunperin tämä asunto kuitenkin kiinnitti huomioni makuuhuoneen vuoksi. Erityisesti makuuhuoneessa pisti silmään tuo yöpöytäjärjestely: sama mitä olen meillekin ajatellut, mutta vain toiselle puolen sänkyä. Toiselle puolelle sitten jotain muuta! Nimittäin mun mielikuvissa samanlaiset yöpöydät sängyn molemmin puolin on nyt jostain syystä ihan out, symmetria muutenkin on jo pidempään tökkinyt :P

Mutta nyt mä pakkaan kimpsut ja kampsut kasaan ja suuntaan oppimaan uutta kamerastani!
Sunnuntain jatkoja! :)

Kuvat lainattu Alvhem/Fredrik Karlsson.

Comments

  • 18.11.2012 / 19:33

   moi! ja kiitos tosi paljon haasteesta, mukava että muistit mua :). täytyypä miettiä saanko uusia paljastuksia aikaiseksi, niitä on aina tasaisin väliajoin tullutkin ;)

 1. Milja
  22.11.2012 / 18:12

  Ei voi olla kuin samaa mieltä sun kanssa punatiilistä :) Ihan täpinässä ootan meiän keittiön valmistumista, valkoiset kaapit ja välitilaan punatiiltä <3

  • 22.11.2012 / 18:15

   kiva että jätit viestiä Milja! :)
   voi kuulostaa mahtavalta! mähän voisin tulla sitten joskus ens vuoden aikana ottaan teiltä pari kuvaa tänne esiteltäväks ;)

   • Milja
    2.12.2012 / 17:03

    Laitetaanpa mietintämyssyn alle ;) Meillä valmistuu keskikerros jouluun mennessä, mutta kaikkiaan koko talon remppaan menee ainakin vuosi vielä… etten ihan kehtaa sinne kaaoksen keskelle päästää kuvaamaan :D Ite kirjoittelenkin remppa-blogia lähipiirille, mutta en oo ”uskaltautunut/halunnut” laittaa sitä julkiseks, oon vähän neuroottinen ton yksityisyyden suhteen :D toisaalta, jos nimettömästi kuvan esittelis, niin why not?! :)

    • 2.12.2012 / 20:51

     juu ihan hyvin voi nimettömänäkin, miten vain haluat. mutta mieti rauhassa asiaa, eipä tässä mitään kiirettä ole :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.