Itsenäisyyspäivän illasta

 

Tänään on kyläilty, ulkoiltu, nautittu takkatulesta ja tunnelmoitu, tehty herkullista ruokaa ja leivottu ensimmäiset joulutortut tälle vuodelle, laitettu hillitysti lisää joulua kotiin ja askarreltu taas muutama joulukortti (huh mikä urakka, mutta nyt jo loppusuoralla :)). On myös ihasteltu upeaa sinistä hetkeä tieltä käsin, tässä samanlainen hetki ikuistettuna olohuoneen sohvalta:

Askarreltiin (kyllä me, sillä sain houkuteltua miehen seurakseni :D) myös paperitähtiä: kaksi valkoista ja yksi mustavalkoinen. Laitan teille kuvia joku päivä kun saan ne ripustettua ja kuvattua! Nyt ne on vielä kuivumassa tuossa pöydällä. Harkitsen niiden tekemistä vielä pienempinäkin versioina, jotta voisin ripustaa ne huonekuuseeni. Noh, jää nähtäväksi; noiden kolmenkin tekoon hurahti reilu tunti ja mitä pienempi tähti, sen hankalampaa niitä on väkertää ;)

Mutta nyt takaisin Linnan juhlien pariin! Tunnelmallista Itsenäisyyspäivän iltaa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.