Hyvä joulumieli

 

Siihen vaikuttaa varmasti monikin asia, hyvän joulumielen saavuttamiseen. Riippuu täysin mm. ihmisestä ja hänen elämäntilanteestaan. Se mikä itselläni on ja pysyy vuodesta toiseen, on se, että haluan tehdä oman osuuteni vähävaraisten hyväksi. Näistä ajatuksista idea lähti ja päätimme Bella-kollegoiden kesken perustaa virtuaalisen Joulupadan Pelastusarmeijan Joulupata-sivustolle. Meidän perustaman yhteisöpotin/joulupadan löydät nimellä Bellan joulu, tässä siihen suora linkki. Oikeasta sivupalkista löytyy myöskin kuvallinen linkki suoraan Bellan joulu -joulupataan.

Joulupadasta saatavat varat jaetaan ruokana, vaatteina ja lahjakortteina vähäosaisille lapsiperheille ja muille syrjäytyneille ihmisille, jotka tulevat sitä itse pyytämään tai joiden läheiset ovat toivoneet heille apua. Suuri osa avusta jaetaan Pelastusarmeijan Joulujuhlissa ympäri Suomea suoraan ruokana ja muina tuotteina. Pääosin apu jaetaan ennen joulua ja loput joulun jälkeen. (Teksti lainattu.)

Lahjoittaminen oli todella nopeaa ja vaivatonta, se onnistuu sekä verkkopankkitunnuksilla että luottokortilla. Järjestelmä ehdottaa automaattisesti lahjoituksen summaksi 10 euroa, mutta summa on muutettavissa ja luonnollisesti jokaisen itse päätettävissä. Mikään summa ei ole liian pieni lahjoitettavaksi; jokainen euro on tärkeä! Lahjoittaa voi aina vuoden loppuun asti.
Nyt lähetän tämän haasteen kaikille teille blogiani lukeville! Haastetta saa myös jakaa eteenpäin mielin määrin. Eikö olisikin mahtavaa nähdä tuon potin kasvavan :))
Älkää myöskään unohtako tätä alkuviikon postaustani; ihmisten lisäksi myös kodittomat eläimet tarvitsevat apuamme! Näistä ajatuksista kohti viikonlopun viettoa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.