Joulukortit postiin!

 

Tämä mun piti tehdä jo maanantaina, mutta näin ne hommat joulun alla näköjään viivästyy (varsinkin kun tekee tapansa mukaan noin kymmentä asiaa samanaikaisesti!). Muutama osoite kaipasi vielä hieman täydennystä, osoitekirja oli hukassa ja vaikka mitä muita viivästyksiä! Enkä muuten aloittanut yhtään liian aikaisin joulukorttien askartelua silloin marraskuun alussa… Viimeinen joulukorttien tekoon tarvittava inspis iski nimittäin vasta viikonloppuna, jolloin viimeinen erä kortteja valmistui :D. Nyt kaikki kortit on kuitenkin omissa kirjekuorissaan ja punaisessa postituskuoressa postiin kiikutusta odottaen. Huomenna on muuten viimeinen mahdollinen päivä lähettää kortit joulupostimerkein!

Miten tänä vuonna kaikki jouluvalmistelut on jotenkin työläämpiä… Kamala kiire koko ajan, monta asiaa hoidettavana lähes yhtäaikaa ja tuntuu ettei mitään ehdi eikä to do -lista ollenkaan lyhene. Onko muilla samoja fiiliksiä? Tälle asialle täytyy tehdä jotain, sillä eihän tämän tällaista stressaamista pidä olla! Oon vaan niin kovasti halunnut/pyrkinyt välttämään sen jouluviikon stressin ja kiireet, että ne on mulla nyt tällä viikolla :D. Huomenna kuitenkin pysähdyn nauttimaan joulun odotuksen tunnelmasta, sillä saan ystäviä kylään! Lisäksi viikon päästä starttaava joululoma saa väkisinkin suupielet ylöspäin, hiphei!

 Kivaa keskiviikkoa kaverit!

Comments

 1. SanMa
  12.12.2012 / 11:28

  Kauniita kortteja olet tehnyt. Itse jouduin tyytymään kaupan valmiskortteihin, koska en ehtinyt arkartelukauppoja kiertelemään (ja tietty pienen lapsen kanssa korttiaskartelu ei ole niin helppoa :) ) Muutaman sentään tein kotoa löytyneistä tarvikkeista ja siitä tuli ihana jouluinen fiilis. Tänä vuonna teinkin listan, kenelle kortteja lähetän ja päivitin jokaisen osalta osoitteet ja sukunimet, on sitten ensi vuonna helpompaa korttien teko.

  • 12.12.2012 / 13:42

   kiitos! voi olla et minäkin ens vuonna lähetän valmiit kortit, niitä löytyykin jo kaapista vino pino :). säästyy sitten vastaavasti aikaa joihinkin muihin askarteluihin. mutta on kyllä totta tuo et jouluna on kiva tehdä itse ainakin muutama kortti, jos ei kaikkia: se kuuluu siihen joulunodotukseen ja fiilikseen pääsemiseen! muistan lähes kaikkien tuttujeni osoitteet ulkoa :D, mutta joskus talon nro tai vastaava unohtuu ja täytyy kaivaa osoitekirja esiin…

 2. Hanna
  12.12.2012 / 12:16

  Ihania kortteja!
  Tuo yksi kuva hymyilytti kovasti. ;)

  • 12.12.2012 / 13:38

   kiitti Hanna! ja ihana juttu, niin oli tarkoituskin :)) <3

 3. pirjo
  12.12.2012 / 17:40

  Suloisia kortteja, mutta tähän jouluhötäkkään korttien tekeminen olisi minulle liikaa. Niinpä muutama vuosi sitten päätin lähettää käsintehdyt korttini myöhemmin. Väsäilen joulun pyhinä uuden vuoden kortteja ja lähetän ne niin, että ovat heti vuoden ensimmäisinä päivinä perillä. Kiire helpotti kummasti.

  • 12.12.2012 / 20:32

   ihana idea tuo, eipä ole koskaan tullut mieleen :). varmasti ilahduttaa vastaanottajiakin suuresti!

 4. Nimetön
  12.12.2012 / 17:55

  Me emme ole enää pariin vuoteen lähettäneet kortteja ollenkaan -laitamme rahan,johonkin keräykseen ja ilmoitamme ystävillemme siitä tekstiviestitse.Viime vuonna kustansimme yhden tytön kouluvuoden kehitysmaassa.Itse noudatan perheenäidin joulukalenteria.Olen joulukuun 1.päivästä lähtien tehnyt yhden kotityön päivässä…….koti on puts,plank viimeistä nurkkaa myöden ja olen odotellut viikonlopusta asti,että koska voisi jouluruokia alkaa tekemään.Ei siis mitään stressiä ja joulunodotusta parhaimmillaa.

  • 12.12.2012 / 20:37

   kiva tapa tuokin! minäkin tykkään vähitellen siivoilla, ei tunnu sitten yhdelle päivälle niin työläältä. toisaalta ajattelen myös toisinpäin: siivous pitkittyy ja se ei ole kiva :D. lisäksi tuntuu et jos siivoilen joka päivä jotain, joudun aloittamaan kaiken lähes alusta sitten kun urakka on valmis, heh. et ehkä mä sitten pidän pari sellaista tehosiivouspäivää ens viikolla, jolloin puunailen ja putsailen, sit loput päivät voi olla siivoamatta tai selviää ainakin tosi vähällä siivoamisella :).
   stressinhän ihminen aiheuttaa itse itselleen, mulla stressinpoikasta saattaa syntyä lähinnä lahjoista ku en keksi mitä ostaa kenellekin ku kaikilla on jo kaikkea! kunpa kaikki vain suostuisivat kertomaan oman toiveensa…

 5. 12.12.2012 / 20:26

  Tosi kauniita kortteja! Ja hyvähän se on, että nyt ihan vähän stressaat, joten sitten kun loma alkaa voit vaan nautiskella.:)

  • 12.12.2012 / 20:38

   voi kiitos Alma :). no aivan totta! tuntuu lomakin sitten lomalta kun hieman ”suorittaa” ennen sitä, mikään ei saa tulla liian helpolla, muuten sitä ei ehkä arvosta tarpeeksi :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.