Joulukoristelua

 

Jos oman kodin joulukoristelut ja muutkin jouluvalmistelut on vielä vaiheessa, voi ihastella näitä kuvia ja ehkä imeä näistä viimeisiä ideoita ja inspiraatiota. Joulu on jo aivan nurkan takana, ihanaa 

Meillä on vielä suurin osa lahjoista hankkimatta, urakka on edessä ensi viikolla! Paketointiurakasta puhumattakaan… Vaikka lahjahankinnat on vielä suurimmaksi osaksi tekemättä niin kotona meillä on jo täysi joulu <3. Voisin olla kotona aamusta iltaan, puuhastella jotain pientä ja kuunnella joululauluja, nauttia kupposen jos toisenkin uutta glögilemppariani: mustikkaista glögiä ja tunnelmoida. Meillä ei ole käytetty viime viikkoina oikeastaan mitään muita valoja kuin jouluvaloja. Muita valoja ehtii käyttää sitten taas joulun jälkeen, lähes koko vuoden ennen kuin on taas joulu…
Joku ;) kerran sanoi, että elämä on ihmisen parasta aikaa. Lisäisin tuohon, että myös joulu on ihmisen parasta aikaa!

Lähipäivinä näytänkin blogissani vähän laajemmin kotimme joululookia, ehkä jo huomenna :), mutta nyt huikkaan ilmoille hyvän viikonlopun toivotukset!

Kuvat lainattu The White Company.

Comments

 1. pirjo
  15.12.2012 / 22:37

  Kuvien perusteella sinusta kuoriutuu romantikko näin joulun alla(kin)? Ihania kuvia: rauhaisia, hiljentäviä… Niistä huokuu läsnäolo ja pysähtyminen. Carpe Diem!

  • 16.12.2012 / 16:18

   totta, hyvä havainto! pidän kovasti rauhallisesta värimaailmasta. näistä kuvista voi muutamia pieniä yksityiskohtia poimia helposti omaankin kotiin! :)

 2. Niina ja 4kisua
  16.12.2012 / 07:48

  Ihania joulukuvia ;) ei aina tarvitse olla sitä (joulun) punaista joka paikassa. Itsellä jouluksi vaihtui (en kyllä taida niitä joulun jälkeen pois ottaa) hopea kiiltoisen vihreät verhot olkkariin ;) Siinä on sitä vihreää sitten kun joulukuusta kun en hanki ;D Mukavaa sunnuntai päivää teille :)

  • 16.12.2012 / 16:20

   ei todellakaan tarvitse! mä oon huomannu et joulufiilis tulee kyllä täysin ilman sitäkin, aiemmissa kodeissa mulla on tainnu olla eri värejä loppuelämäksi asti :D
   kiitti samoin, täällä kotiuduttiin minilomalta :)

 3. Laura
  17.12.2012 / 15:21

  Siis aivan täydellinen koti sinulla! Voisin vain istua ja ihastella sisustuskuviasi! Aivan ihanaa..! Itse tykkään ihan samanlaisista sisustusjutuista kuin sinäkin.. Yks kysymys! :) Mistä löytäisin kuvissa näkyvän joulukynttelikön?

  • 18.12.2012 / 09:53

   voi kiitos Laura, ihana viesti :))
   nyt en tiedä mitä joulukynttelikköä tarkoitat, voisitko tarkentaa..?

 4. Anne
  17.12.2012 / 15:22

  Aivan ihania kuvia! Tuo ”lintupallo”-koriste kristallien alla on tosi upea. Olen muutenkin kanssasi samaa mieltä ”all you need is white”.

  • 18.12.2012 / 09:51

   munkin mielestä se on tosi hieno! ajattelin et vois tehdä itsekin vastaavan rykelmän ensi vuonna :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.