Joulupäivän illasta

 

Taidan viettää loppuillan tässä kotisohvalla, telkkarista näyttää tulevan joulukonsertti ja sen jälkeen voisi katsoa jonkin elokuvan (jos pysyn hereillä…). Joulunpyhinä huvittaa katsoa elokuvia sekä aamulla että illalla, se jotenkin kuuluu asiaan. Joulukarkit ja -suklaat ei jostain syystä tänä jouluna oikein maistu: pari-kolme palaa meni aika sukkelaankin, mutta nyt jo vähän ällöttää. Miehellä on aikamoinen syöminen :D.

Vanhempi kisuneiti makoilee matolla kuusen edessä, tänään oli vieraita ja sen myötä jäi muutamatkin päikkärit väliin, ne täytyy kuroa kiinni. Etutassut on hassusti ristissä ja suu muodostaa ylöspäin kaartuvan viivan. Tulkitsen tuon niin, että hän on erittäin tyytyväinen tähän jouluun (= herkkuihin). On tarjoiltu Shebaa, kermavaahtoa, kinkkua (nuorempi syönyt kinkkua jopa salaa, kuinkas muuten…), huomenna vuorossa katkarapuja.

Aion tässä pikkuhiljaa siirtää tänne meidän tämän joulun hetkiä muistoksi taas seuraavaa vuotta varten, mutta en ihan vielä. Nyt vielä nautin näistä hitaista päivistä, tästä tunnelmasta kuin aika olisi pysähtynyt. Mies on uppoutunut Harley-Davidson -maailmaan joululahjansa myötä, minä taidan hinata nojatuolin takan ääreen ja syventyä omaan kirjaani. Tai sitten vain tuijotan takassa palavaa kynttilämerta ja silitän mun 10-vuotiasta sydänkäpystäni, jonka saan varmasti syliini, sillä hän viihtyy sylissä aina.

Onnellista Joulupäivän iltaa, jos täällä jo piipahtelette!

Comments

 1. pirjo
  25.12.2012 / 22:10

  Kukkuu! Suklaaähky on iskenyt tällekin leveysasteelle. Tänään vielä nautiskelen pitkistä kävelylenkeistä vitivalkoisissa maisemissa. Huomenna ilahdutan tuttujeni kissoja katkiksilla – kiitos vinkistä. Vanha vuosi, uudet kujeet. Vielä ehtii yllättää läheisensä tämän vuoden puolella ;)

  • 26.12.2012 / 18:49

   joo jostain syystä tänä jouluna on maistunu enemmän erilaiset pähkinät! näistä talvimaisemista en kyllä saa tarpeekseni, taivaallisen kaunista joka puolella <3

 2. Niina ja 4kisua
  26.12.2012 / 08:15

  En tiedä miten täällä saan suklaat tuhottua koska ei myöskään maistu… (2 rasiaa ja 1 levy) Söin alkutalvesta ystävällä joka on kondiittori velho, liiiiiiiiiiiiikaaaaaa kaikkea makeaa josta tulin kovin huonovointiseksi :( Sen jälkeen lopetin sokerinkäytön ja mikään makea ei ole pahemmin maistunut :D Mukavaa loppuvkoa teille :)

  • 26.12.2012 / 18:50

   no kyllähän ne onneks säilyy monta kuukautta ;) ja aina voi tarjota vieraille :D
   kiitos samoin!

 3. Marika
  26.12.2012 / 15:38

  Kaunista ja tunnelmallista <3

  Olen joulunpyhinä lukenut todella hyvää kirjaa kiireettömyydestä nautiskellen, ah inanuutta. Kumma juttu, minullekaan ei ole suklaa oikein maistunut, konvehtirasia on vieläkin avaamatta. Mikähän kumma tauti meitä oikein vaivaa ;D

  Kisut ovat saaneet meilläkin jouluateriat ja voihan miuku sentään miten seiti, katkarapu ja eläinkaupan herkkuruoka upposivat :) Nyt vanhempi kissaneiti kehräilee tyytyväisenä sylissäni vatsa täynnä ruokaa.

  Mukavaa Tapaninpäivän jatkoa teille ja rapsut kisuille :)

  • 26.12.2012 / 18:52

   kiitos Marika <3 suklaata paremmin maistuu erilaiset pähkinät :P maapähkinät, suolapähkinät, pistaasipähkinät ja cashew-pähkinät! täällä molempien kattien kyljet pullottaa, ovat syöneet varmaan enemmän ku minä. eka joulu ku enää tapaninpäivänä ei mee jouluruuat alas :O jotenki sain niistäkin ennätysajoissa tarpeekseni, harmi, niin kovasti niitä odotin :D

 4. Katri
  26.12.2012 / 20:47

  Mä sain sellasen Fazerin jättisuklaalevyn, jossa on vissiinkin 9×200 grammaa suklaata… siihen vie muutama rasia päälle. Voi apua. :D

  • 27.12.2012 / 10:58

   voi apua todellakin! :D nooh, ystävänpäivähän on kohta: sulla lahjat valmiina ;D

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.