Kun vuosi vaihtui…

 

Ihan vielä ei koita arki tässä blogissa, sillä tänään siirrän tänne muutaman kuvamuiston vuoden 2012 viimeiseltä päivältä. Kuten aiemmin kirjoittelinkin, meillä oli suunnitelmana juhlistaa vuoden vaihtumista paljussa fiilistellen. Nämä 30. päivä alkaneet plussakelit muuttivat kuitenkin suunnitelmiamme: olimme sunnuntaina valmistelemassa paljua kun naapurin autotallin katolta tuli lumet ryminällä alas. Se sai kurkistamaan oman talon katolle, jossa valtavat lumimäärät näytti putoavan alas hetkenä minä hyvänsä… Ajatus siitä, että ne saattaisivat pudota juuri kun olisin paljussa tunnelmoimassa, oli turhan jännittävä mulle. Päätin, että jos lumet ehtivät pudota aatonaattoon mennessä, paljusuunnitelma toteutetaan, muussa tapauksessa ei. No lumet putosivat katolta kyllä, mutta juuri siitä paljun kohdalta eivät… Selvä merkki siis ja näin paljuilta lykkääntyi. Harmitti toki hetken, mutta tuleehan noita talvi-iltoja, jolloin paljussa voi rentoutua pelkäämättä hautautuvansa katolta putoavan lumen alle… Lisäksi koen ensimmäisen talvisen paljuiltani mieluummin kunnon pakkassäässä kuin siten, että kuuntelen samalla miten vesi valuu rännejä pitkin ;)

Vietimme koko illan kotosalla ystäviemme seurassa. Illan ohjelmaan kuului saunomista, herkuttelua, kuplajuomaa ja taas vähän napostelua sekä viihdyttäviä seurapelejä. Mulla oli kaapissa kasa lautapelejä odottamassa (mm. Alias, joka taitaa muuten olla mun kaikkien aikojen lemppari!), mutta sinne kaappiin ne jäi; koukutuimme täysin Buzzin maailmaan eikä sen lumoissa enää muita pelejä muistanutkaan! Olin aika usein johdossa ja se piti ihan kamerallekin taltioida :D:

Pelin lomasta kuului tämän tästä innostuneita riemunkiljahduksia ja äänekästä naurua, joten kisujen ei juuri ilotulitteita tarvinut pelätä: niiden ääniä ei paljoakaan meidän eläytymistemme yli kuulunut ;D. Aika meni kuin siivillä siinä rupatellessa ja pelatessa, mutta onneksi muistimme tarkkailla kelloakin ja vuoden vaihtuessa kilistelimme yhdessä ulkona skumppalasit ja tähtisadetikut käsissämme.

 Missä merkeissä teidän vuosi vaihtui?
Tunnelmallista vuoden ensimmäistä iltaa sekä tietysti onnellista uutta vuotta!

Comments

 1. 1.1.2013 / 18:35

  Varsin kivalta kuulosti teidän uuden vuoden juhlinta. Meillä vähän sama meininki, lautapelejä ja kuplivan kilistelyä puolen yön aikaan!:)

  Tänään aloitin uuden vuoden reippaasti, saamalla lumet niskaan kasvihuoneen katolta joten ihan hyvä ettettä mennyt sinne paljuilemaan. :) Kyllä niitä iltoja riittää…

  Oikein makoisaa uutta vuotta teille!

  • 2.1.2013 / 13:25

   kuulostaa hyvältä! tällainen rauhallinen ilta oli oikein mukava :))
   hui kamala, onneksi ei sattunut mitään suurempaa vahinkoa! ja kiitos samoin :)

  • 2.1.2013 / 13:25

   kiitos ja samaa sinne! :))

 2. Maribel
  1.1.2013 / 20:43

  Suloiset nuo rusetit lasien jaloissa!

  Harmi, että paljusuunnitelmat peruuntuivat. Mutta tuleehan noita tilaisuuksia myöhemminkin, turvallisuus ennen kaikkea. :) Meiltäkin on lumet tulleet katolta sellaisella ryminällä, että hirvittää!

  Me olimme ihan kotosalla ja väsähdimme jo ennen vuoden vaihtumista. ;) Mies paukutteli pieniä raketteja esikoisen kanssa ulkona, minä tyydyin pienemmän kanssa katselemaan ikkunasta. Saunottiin, syötiin hyvin, herkuteltiin… Rauhallinen ilta siis!

  Onnellista uutta vuotta! Mukava seurata blogiasi tänäkin vuonna. :)

  • 2.1.2013 / 13:27

   niinpä, turvallisuus ennen kaikkea! eilen meillä tais tulla loputkin lumet katolta, todella painavaa suvilunta onkin.
   tuollainen uuden vuoden ilta kuulostaa just ihanalta!
   ja kiitos, mukava että seurailet :))

 3. Niina ja 4kisua
  2.1.2013 / 07:11

  Uuden vuoden juhlinta meni ystävän miehen 40v. synttäreillä (70-luvun teemalla ;D Siirryin sitten juhlista toiseen paikkaan ennen puolta yötä ;) Kisut selvisi paukuttelusta hyvin , vaikka mamilla oli vähän huono omatunto kun ei ollut sillä hetkellä kotona. Tiistaina mua ei siten päästettykkään kisujen silmistä ja sain toimia ”orjana” koko päivän ;D

  • 2.1.2013 / 13:28

   kiva että pääsit juhlimaan! heh, arvasin et kyllä he osaavat ottaa takaisin sen menetetyn ajan ;D

 4. Rags
  2.1.2013 / 10:01

  Onnellista Uutta Vuotta! <3

  Meilla vuosi vaihtui ihan rauhallisesti kotona. Rakettien paukettakaan ei kauheasti kuulunut, joten kisutkin selvisi vahalla. :-)

  • 2.1.2013 / 13:28

   kiitos samoin <3 haleja kisuille!

 5. 2.1.2013 / 10:15

  Oi tosi ihanat rusetit laseissa! :) Onnellista uutta vuotta! Olen täällä seuraillut blogiasi ja jatkan ehdottomasti tänäkin vuonna! :)

  • 2.1.2013 / 13:29

   kiitos kovasti :) ihana kuulla että jatkat seurailua!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.