Tuoksutilaus

 

Noin puolitoista vuotta sitten etsiskelin hajuvesikokoelmaani uutta tulokasta ja löysinkin sen melko vaivatta! En ihastunut tuoksuun vielä liikkeessä, vaan vasta samana iltana kotona, kun se edelleen tuoksui ranteessani (onneksi en tuolloin käyttänyt tuoksulappuja!). Tuoksu oli niin ihana, että nuuhkin rannettani koko illan ja pakkohan se oli heti seuraavana päivänä tilata. Tuoksu oli Burberryn Brit for Women.

Tästä lempituoksustani alkoi hitaasti mutta varmasti pohja näkymään, joten oli aika tehdä uusi tilaus! Olen usein tilannut tuoksuja sekä itselleni että miehelle Cheapsmells-verkkokaupasta. Hinnat ovat siellä erittäin edullisia, otetaan esimerkiksi tuo Burberryn Brit for Women -tuoksu. Paikallisessa Emotionissa tuoksu maksaa pyöreästi 45 euroa (50 ml), Cheapsmells myy samankokoista putelia kyseistä tuoksua hintaan 28 euroa. 100 ml:n Brit for Women maksaa siellä puolestaan vain 37 euroa ja noin reilun kokoisen tällä kertaa tilasinkin. Toimitusaika oli taas vain muutaman päivän ja paketti tuli noin neljän euron toimituskuluilla suoraan postilaatikkoon. 100 ml:n hajuvedelle tuli siis hintaa kotiin toimitettuna 41 euroa. Paikallisesta liikkeestä en saisi tuolla hinnalla edes puolet pienempää Brit for Womenia. Suomessa kosmetiikan arvonlisävero on aikamoisen korkea ja muodostaa täten tosi suuren osan itse tuotteen hinnasta!

Tämä tuoksu on kyllä niin mun lemppari! En pidä kukkaistuoksuista, saan niistä päänsäryn ihan siksi että ne haisee pahalle :D. Eniten pidän sellaisista makeista tuoksuista, aavistuksen raikkaistakin. Hajuvedet on kyllä yksi asia, mitä ei voi kenellekään tietämättä ostaa lahjaksi; aina olisi hyvä tietää toisen lempparituoksu! Jokainen kokee tuoksut niin eri tavoin, että helposti toisen suosikki on toisen inhokki.

Tähän Cheapsmells.com:sta tilaamiseen liittyy pieni tai oikeastaan suuri harmistus nykyään…  Yrityshän sijaitsee Guernseyllä (Kanaalisaaret) eli se ei kuulu EU:n veroalueeseen. Vielä viime vuonna tulliraja oli 43 euroa, tänä vuonna tulliraja puolittui 22 euroon.
Vuoden vaihteen jälkeen kaikista EU-veroalueen ulkopuolelta tulevista tilauksista pitää maksaa arvonlisäveroa, mikäli tilauksen arvo on yli 22 euroa. (Lähde)

Nautin tästä jättikokoisesta ja edullisesta Britistäni nyt täysin rinnoin, sillä kun tästä pohja näkyy, taidan joutua kipittämään Emotioniin ostoksille…

Viikonloppu nurkan takana, meillä vietetään tämän viikonlopun aikana erästä juhlapäivää ja taidankin tästä seuraavaksi tehdä pöytävarauksen! Mutta ennen viikonlopun viettoa vielä arkisia askareita kuten pyykkäystä, paperihommia ja kaupassakäyntiä. Tämän illan kohokohta on ehdottomasti ruutuun palaava The Voice of Finland!

Rutkasti hyvää mieltä viikonloppuusi!

Comments

 1. Korundi
  4.1.2013 / 13:00

  Oi, tuo Brit on niin ihana – ehdottomasti yksi minunkin suosikkituoksuista! :)

  • 4.1.2013 / 13:55

   niin on! oon niin koukussa siihen etten oo 1,5 vuoteen muita kaupoissa edes katsellut ;D

 2. Piia
  4.1.2013 / 13:55

  Toi ALV:n puolitus oli kyllä niin…pebasta, että ei mitään rajaa :(

  • 4.1.2013 / 13:56

   no on! sen vuoksi saisivat kyllä pudottaa kosmetiikan alvia ja roimasti!

   • Piia
    4.1.2013 / 14:38

    Onneksi on muutama työmatka ulkomaille per vuosi…pääsee edes joskus täyttämään varastoja lentokentillä.

    • 4.1.2013 / 23:33

     ja minä kun vielä pääsisin tästä lentopelostani että pääsisin ainakin sen pari kertaa vuodessa ulkomaille :P. viime vuosi oli ensimmäinen vuosi aikoihin, kun en uskaltanut lentää Suomen rajojen ulkopuolelle edes yhtä kertaa…

     • päivänsäde
      5.1.2013 / 16:50

      Heippa taas ja kiitos vastauksesta hajuveteen liittyen! Tuohon lentopelkoasiaan oli pakko kommentoida, että tuttua myös täällä ja siksi epäröin perheeni kanssa lähteä reissuun ja harmittaa kovasti kun muut niin innokkaina lähtevät ulkomaille. Olen myös saanut tsunamista pelon, enkä uskaltaisi lähteä Thaimaaseen vaikka riski siellä on aivan minimaalinen. Naurettavaa mutta ulkomailla rannalla ollessa tutkailen vettä ja taivaanrantaa ja siksi rentoutuminen on hankalaa. Ja siis haluaisin kovasti juuri lämpimään ja nautin matkustelusta muuten kovasti. Nykyään sentään jo myöntää pelkoni vaikka usein sitä vain vähätellään ja nauretaan lähinnä sille tsunami- pelolle!

      • 5.1.2013 / 20:52

       tiedän täysin miltä susta tuntuu! oon kärsiny lentopelosta aina, mutta viimeisen 1,5 vuoden aikana pelko on kasvanut entisestään. johtuu viimeisestä lomalennosta Sisiliaan: kamala turbulenssi koko paluulennon ja itkin koko lennon ajan. se on niin vahvasti vielä mielessä että pelko nostaa heti päätään kun hetkenkään sitä muistelen…
       ei ollenkaan naurettavaa! jokaisella on omat pelkonsa eikä varovaisuus ole ollenkaan pahasta. mä en uskalla lentää Eurooppaa kauemmaksi just lentopelon takia, nämä kohteet riittää mulle toistaiseksi vallan mainiosti :). tänä vuonna ajattelin kuitenkin rohkaistua ja lomalle lähteä, yritän ajatella että se tapahtuu mikä on tarkoitettu… :)
       toivottavasti sinäkin rohkenet lähteä lomalle ulkomaille!

       • Piia
        6.1.2013 / 11:14

        Lentopelko on ikävä asia ja rajoittaa elämää varmasti aika lailla. Onneksi en itse siitä ”kärsi”, kun tosiaan töidenkin puolesta lennän jonkin verran. Olen myös asunut maapallon toisella puolella, joten noita lentokilometrejä on jokunen kertynyt. Oletteko koskaan miettineet noita lentopelkokursseja, joita ainakin Finnair järjestää?

        • 6.1.2013 / 12:48

         oon miettiny noita Finnairin kursseja, mut jotenki musta tuntuu ettei niistä ehkä ois apua. kaikista maailman lentoyhtiöistä luotan eniten Finnairiin ja juuri heidän lennoillaan pelkään vähiten.
         noin 15 vuotta sitten kävin pari kertaa hypnotisoijalla ja se oikeasti auttoi! täytyisi varmasti käydä uudestaan, sillä vaikutus on viime vuosina hävinnyt lähes kokonaan…

  • 4.1.2013 / 14:34

   tuo onkin mulle nimeltä tuttu, mut en oo sieltä koskaan vielä tilannut. harmi vain et tuo mun lempparihajuvesi on siellä aika kallis.. silti edullisempi siellä kuin kivijalkamyymälässä :)

   • MJ
    4.1.2013 / 15:19

    No voi höh :/

 3. jAsmiN
  4.1.2013 / 16:13

  Onpas siinä ainakin kiva tuo pullo :-D (Siis nyt tuli blackout, onko se pullo..Onpas noloa :D) Ja tuoksukin on varmasti huuumaava!
  Ite kärsin aikamoisesta hajusteyliherkkyydestä, joten oma hajuveteni ei ole niin vahvan tuoksuista + laitan sitä vain kaulalle ruiskasun.

  Hajuvesi on kyllä juu semmoinen ettei toiselle lahjaksi viitsi ostaa, ellei siis ole urkkinut mitä toinen käyttää ;) Eikös nuo tuoksukin erilaiselta jokaisen iholla? Sekin tekee ostosta hankalaa.

  • 4.1.2013 / 23:35

   kyllä minä sitä ainakin pulloksi kutsun :D. tuokaan tuoksu ei ole mielestäni hirveän voimakas, kaikista hajuvesistäni sieltä miedoimmasta päästä.

 4. 4.1.2013 / 17:27

  Voisi joskus käydä Britiä nuuhkuttelemassa, kun kaikki sitä kehuvat. :) Olen sitä varmaan joskus nuuhkaissut, mutta ei herätä nyt mitään mielikuvia. Oma tähän astisista tuoksusuosekeista on ehdottomasti Sarah Jessica Parkerin Lovely. <3 Ostin sitä marraskuussa vihdoin parin vuoden tauon jälkeen ja olen taas tuoksujen suhteen onneni kukkuloilla! :)

  Mukavaa viikonloppua!

  • 4.1.2013 / 23:36

   tuoksu on parhaimmillaan noin tunnin päästä suihkautuksesta ja kestää tuntikausia, aivan ihana!
   täytyypä käydä nuuhkaisemassa tuota SJP:n tuoksua, kiitti vinkistä :)
   kiitos samoin!

 5. Päivänsäde
  4.1.2013 / 19:20

  Moikka! Noita brit tuoksuja on niin monia että mikä on suosikkisi? Onko kesän brit summer 2012 tuttu ….tuo yksi pullo näyttää sille? Sellainen kuin nordicfeel on paikka josta saa kyseistä tuoksua tai siis monia tuoksuja halvalla ja toimituskulut pois jos ostokset yli 59 euroa :) ja suomeksi saa asioitua. Onko liike tuttu jollekin?

  • 4.1.2013 / 23:45

   kävin vähän tutkimassa netissä ja huomasin, että tuo minun on se alkuperäinen Brit for Women -tuoksu ja on tosiaan tehty sitten viime kesän nimikkotuoksu, jonka pullo on lähes samanlainen kuin nämä minun: ainoastaan pullon alaosassa on eroa – kesäversiossa se on tuollainen häivytetty (löytyi googlaamalla) :)
   tutustuin myös tuohon suosittelemaasi nettikauppaan ja siellä nuo pelkällä Brit-nimellä olevat on niitä mun lemppareita. muut on sitten joko Brit Sheer, Brit Summer 2012 tai London ym. -versioita :)

 6. 5.1.2013 / 10:44

  Kiitos tuosta vinkistä, sain lempparituoksun parilla kympillä! tilasin :)

  • 5.1.2013 / 10:57

   oi ihan mahtava juttu, kivakiva! :)

 7. 5.1.2013 / 15:43

  No voihan kettu, tuo tullirajan puolitus. En ollut siitä kuullutkaan vielä. Kiitos tuoksu vinkistä, minä vaihtelen paljon tuoksuja.
  Calvin Klein One ja Escadan Sexy Graffiti on aina kaapissa.

  • 5.1.2013 / 20:48

   älä muuta sano! minäkin ennen aina vaihtelin tuoksuja kovastikin, mutta nyt jotenkin löytyi sellainen yksi vakiosuosikki, joka löytyy kaapista varmasti vuosienkin päästä :). on siis muitakin tämän ohella, mutta tämä yksi myös pysyy :)

 8. Niina ja 4kisua
  7.1.2013 / 08:26

  Täällä kuluu Hugo Bossin Woman tuoksua ;) On kyllä totta että suomessa hajuvedet on kyllä kalliita :/ Sain 50e lahjakortin sokokselle joten kuinkas ollakkaan ostin womania :) (itse piti silti vielä 16 e maksaa….)

  • 7.1.2013 / 17:51

   hmm, nimeltä tuttu mut en nyt saa tuoksua mieleeni. täytyypä seuraavaksi liikkeessä tuoksutella tätäkin :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.