Pieni ärsytys keittiössä

 

Mainitsinkin tästä asiasta ohimennen jo viime vuoden puolella, kun kyselin vinkkejänne Mihin leipäpussit piiloon? -postauksessani. Eli tuon leipien säilytyksen lisäksi keittiöstämme on löytynyt eräs toinenkin pieni arjen ärsytys. Tähän väliin on kuitenkin todettava, että ratkaisin leipäsäilytyksen toistaiseksi Ikean valkoisella säilytyslaatikolla (löytyi valmiina kaapista) ja kivalla, vaihtuvalla liinalla. Voi olla, että huomasittekin tuon uuden leipälaatikon erään matikaisen alla..? Sitä kokeiltiin tuohon tarkoitukseen onneksi vain tuon yhden kerran :).

Mutta se toinen seikka on tämä taso, joka on vastassa heti kun keittiöön aulasta tullaan:

Tuohon meillä kertyy postit, maksamista odottavat laskut yms. yms. yms. Ihan kiva, että eteisen tasot pysyy roinasta vapaina, mutta nyt ne roinat päätyy tänne keittiöön… Sitten taas jos laitan maksamista odottavat laskut esim. laatikkoon tai johonkin toiseen huoneeseen, ne jää takuuvarmasti maksamatta, koska ei vain muista. Jääkaapin oveen en niitä myöskään halua, sellainen systeemi meillä oli käytössä edellisessä kodissa kylläkin ja erityisesti raksavuoden ajan se jääkaapin ovi oli aika lailla niillä laskuilla vuorattu :D. Myöskin tuo To do -laatikko on hieman epäkäytännöllinen: siihen ei mahdu paljon ja jos tunkee sen ihan täyteen kaikenmaailman lippulappusia, se on tosi epäsiistin näköinen. Muutenkin tuo on liian maalaisromanttinen mun makuun, mikä lie maalaisromanttinen ajatus ollut päässä tuota muutama vuosi sitten ostaessa :P

Sain vähän vajaa vuosi sitten blogiyhteistyön kautta valita muutamia viherkasveja kotiimme. No nyt niistä on hengissä enää yksi :/. Kuvassa näkyvä Myrtti oli jo toinen, jonka onnistuin saamaan hengiltä (kuvassa raasu jo vetelee viimeisiään…). Olohuoneesta löytyy vielä Crassula eli Rahapuu, sekään ei ole vaativa kastelun suhteen, mutta olohuoneessa se on niin näkösällä, ettei sen kastelu pääse unohtumaan :). Myrtin kohtaloksi koitui sen siirtäminen aulasta yhteen makuuhuoneeseen…

Jonkin aikaa jouduin pähkäilemään, mutta nyt tämän keittiön kulmauksen tilanne on jo parempi, kuvia luvassa myöhemmin! Lahjaksi saamistani Luhta Homen Vakka-säilytyskoreista oli ratkaisuksi tähänkin pulmaan. Vakka-koreista pienin voisi toimia myös leipäkorina; se olisi kantensakin vuoksi käytännöllinen. Meidän nuorempi kissa kun on melkoinen leivän puputtaja ja muutaman kerran viikossa hän käykin omatoimisesti avaamassa uuden leipäpussin (ja ei, se avaaminen ei tapahdu pussin suusta, vaan siihen tehdään noin sata omaa pientä reikää ja revitään leipä ulos ripotellen se pitkin poikin keittiön tasoja, nam!). Että jos tuo leipähimo jatkuu, niin kannellinen kori on ainoa, joka tulee kyseeseen :). Tosin ei se kansi tuota kyseistä matikaista estä, se vain hidastaa, mutta yritys se on sekin!

Onko teidän kodissa jokin tällainen paikka mihin kertyy tavaraa? Missä te säilytätte maksamista odottavat laskut? Yksi vaihtoehto voisi tietysti olla sähköiset laskut, mutta kaikki yritykset eivät vielä tarjoa tuollaista vaihtoehtoa, joten aina niitä paperiversioitakin sitten olisi.

Mut on tässä vuoden ensimmäisinä päivinä vallannut valtava järjestelyvimma! Käyn läpi kaikki kaapit ja laatikot: pesen ja käyn tavarat läpi ja järjestelen ne entistä paremmin takaisin paikoilleen. Huh hommaa riittää, mutta tämä inspiraatio täytyy kyllä ehdottomasti hyödyntää! Mutta jotta hommat ei loppuis kesken niin nyt alan tekemään ystävänpäiväkortteja :D. Keksin eilen askarteluboxiani järjestellessäni kortti-idean, joten ei muuta kuin tuumasta toimeen! Puuhakasta loppiaissunnuntaita!

Comments

 1. Piia
  6.1.2013 / 12:48

  Mulle on laskut tulleet sähköisinä jo vuosia. Loppupeleissä aika vähän on nykyään sellaisia paikkoja, jotka ei sähköisiä laskuja tarjoa. Mun kohdalla ovat olleet ehkä sellaisia once in a lifetime -ostopaikkoja ja pieniä yrityksiä, joista oon tehnyt satunnaisia hankintoja. Itse asiassa en nyt äkkiseltään muista, koska olisin saanut paperisen laskun…

  • 6.1.2013 / 12:51

   mä taas käytän paljon sellaisia yrityksiä, joista tosiaan tilaan vain sen kerran eikä niissä läheskään kaikissa ole sähköistä laskumahdollisuutta. sitten olisi sekä paperisia että sähköisiä laskuja ja luulen, että ne sähköiset multa unohtuis (miehestäni puhumattakaan :D).

   • Piia
    6.1.2013 / 13:04

    Netpostin saa nykyään suoraan osaan pankeista, esim. mulla Säästöpankissa tää toimii. Mulla on siellä ylhäällä oma välilehti ”Netposti”, ja sieltä pääsee laskun maksamaan suoraan. Suosittelen lämpimästi edes kokeilemaan :)

    • 6.1.2013 / 15:04

     kuulostaa kieltämättä tosi kätevältä! täytyypä selvitellä asiaa lisää, kiitos sulle tiedoista :)

 2. Sirpa Mettovaara
  6.1.2013 / 12:59

  Hei, taas sama probleema kuin sinulla: minulla on myös tuo yksi taso, jolle kertyy Aku Ankkoja (joita jotkut lukevat syödessään), laskuja, lehtiä jne. Niin ärsyttävän näköinen paikka keittiössä! Ostin syksyllä harmaan säilytyslaatikon Akateemisesta kirjakaupasta, jonne kuvittelin em. asioiden päätyvän, mutta nyt ne ovat sen laatikon päällä! Help!

  • 6.1.2013 / 15:05

   voi ei :D kuulostaa kyllä niin tutulta! meillä on nyt aika hyvin pysyny kurissa, kiitos minun, eli miestä täytyy vielä hiukan opastaa :P

 3. 6.1.2013 / 13:12

  Meille kertyy roinaa tasojen päälle, ja se on vaan niin ärsyttävää! Meillä on nyt laskut Bestån ylälaatikossa, siellä laatikossa ei siis ole muuta. Ja tämä lipasto on siis olohuoneessa mutta lähellä keittiötä. Toimii meillä, ne laskut tulee kyllä maksettua;) mutta kaikkea muuta sitten kertyy tasoille.

  Meillä on leipälaatikkona sellai brabantian teräksinen tasolla, mutta olen ajatellut että jos laittaisi leivät vetolaatikkoon ja sais pöytätilaa enempi… En tiedä toimisko jos ne olisi laatikossa?

  • 6.1.2013 / 15:07

   taitaa yhdessä jos toisessakin kodissa olla tämä sama taipumus :)
   kannattaa kokeilla tuota systeemiä leiville! tai sitten vaihtaa leipälaatikko aluksi pienempään koriin, joka ei veisi yhtä paljon tasotilaa.

   • Mervi
    6.1.2013 / 23:34

    Hei!
    Meillä on leivät saarekkeen vetolaatikossa ja siellä avonaisessa korissa. Mielestäni kätevää. Kaikki laskut, jotka tupsahti ennen säännöllisesti postilaatikosta tulee nyt e-laskuna. Kyllä niitä laskuja oppii sieltäkin maksamaan, suosittelen :) Paperilaskut on työpöydän laatikossa. Boxi roinalle löytyy yhdestä keittiön kaapista, jossa ei ruokia tai astioita. Toivottavasti löydät teille toimivat ratkaisut.

    • 7.1.2013 / 17:54

     joo varmasti onkin enimmäkseen tottumiskysymys tuo sähköinen laskutus! täytyy ottaa tehtävälistalle, joka on tällä hetkellä melko pitkä, mutta eiköhän se listan loppupääkin joskus koita :D

 4. Nimetön
  6.1.2013 / 13:14

  Sama ongelma on laskujen kanssa ja keittiön työpöydällehän ne kertyy(tosin koriin),mutta toisaalta olen miettinyt,että ne kuuluvat elämään ja kaiken ei pidä ole niin kliinistä ja siistiä.Tämän oivaltamiseen tosin kului vuosia!Oletkos löytänyt jo sen kateissa olleen Kivi-tuikkuastian?

  • 6.1.2013 / 15:09

   ihan totta puhut, mulla on tuo oivaltaminen vasta meneillään :). silti tykkään että näen tyhjää tasotilaa kodissani, tulee jotenkin raskas ja tukkoinen olo jos kaikki tasot on jos minkä roinan peitossa, blaah… paljon on ajatusmaailmasta kiinni, mutta jos sitä ei halua kovin paljon muuttaa niin täytyy keksiä jotain muuta :)
   ei vieläkään oo tullu Kivi-tuikkua vastaan, harmittaa! se on ihan täysin hävinnyt.

 5. moonangel
  6.1.2013 / 13:25

  Keittiön pöydälle kertyy yleensä mainokset ja makkariin työpöydälle. Aina yritän miehelle sanoa nätisti, että jos laittaisi tavarat paikoilleen, kun ei niitä enää tarvitse. Mutta aina niitä jää pyörimään pöydälle ja itse sitten aina välillä korjaan tavarat paikoilleen/laatikkoon, kun tarpeeksi alkaa ärsyttämään :D Pyrin ainakin mainokset siirtämään heti lehtikeräyshyllylle kaappiin piiloon ruokapöydältä, josta ne tulee säännöllisesti vietyä roskiin. Laskut on makkarissa vähän tuollaisen tyylisessä lokerikossa mikä sinullakin on (pienempi ja edestä auki), josta ne tulee huomiotua palkkapäivänä tai pitää maksaa heti lasku sen tultua jos siinä on aikaisemmin maksupäivä. Leipälaatikkona meillä on tälläinen http://2.bp.blogspot.com/_ddpCFR314yE/TCpVOreXI_I/AAAAAAAAAPo/FcKIemSmpLQ/s1600/leip%C3%A4laatikko.jpg (kuva on googlen kautta) joka on mielestäni nyt nykyään vähän liian maalaisromanttinen meille (mies ei oikein tykännyt siitä alunperinkään hänen tänne muuttaessaan). Ajanut kuitenkin tähän mennessä asiansa. Tarkoituksena olisi hommata uusi leipälaatikko, kun tuo on lisäksi aika isokin.

  • 6.1.2013 / 15:12

   meille ei ole vuosikausiin tullut mainoksia (pyyntö/kielto laatikossa), joten se kyllä auttaa tuota keittiön tilannetta. muut postit meillä menee ihan sujuvasti lehtikeräyskaappiin, mutta ne laskut ja muut tärkeät paperit ym. lojuu sitten tuossa. tosin nyt parempaan suuntaan kun siinä on kori! :)

 6. 6.1.2013 / 13:39

  Aivan samaa asiaa olen miettinyt tässä viikon ajan :) Laskut pitäisi viedä makkarin lipaston laatikkoon, jossa on omat säilytyslaatikot maksamattomille laskuille. Silti ne jää keittiön tasolle, samoin kuin mainokset. Eli ratkaisuasi odotellessa täälläkin :D

  • 6.1.2013 / 15:14

   jep, oon miettiny meillä myös tuollaista omaa paikkaa laskuille tietokoneen lähettyviltä, mutta ei ne sinne kuitenkaan päätyis! :D
   mainoksia meille ei tule, joten se ongelma on sillä hoidettu :)

 7. Pilvi
  6.1.2013 / 13:48

  Meilläkin keittiön tasolle kertyy postia, latureita, avaimia jne. huoh! Laskuja meillä säilytetään työhuoneen kaapinovessa (sisäpuolella), teipatussa muovitaskussa. Siinä laskut ovat eräpäiväjärjestyksessä. Moni lasku meilläkin tulee sähköisenä ja tasokaaosta ehkäisee myös ”ei mainoksia” -kyltti postilaatikossa. Mukavaa viikonloppua :)!

  • 6.1.2013 / 15:19

   meillekään ei tule mainoksia ja avaimet meillä päätyy eteisen lipaston laatikkoon, onneksi! laturit pysyy myös piiloissaan, mut ne postit, laskut ja muut lippulappuset aiheuttaa ärsytystä…
   tästä sun viestistä mulle tuli taas mieleen, et meillä ei ole mitään kaappia missään makkarissa, jossa vois soveltaa tuota teidän systeemiä, joka kuulostaa tosi toimivalta. yhdessä makkarissa on työpöytä, koko huone on oikeastaan vain miehen käytössä… mut sinne tarvis joko kaapin tai edes jonkun lipaston ehdottomasti! sieltä vaan pitäis myydä toinen sohva pois edestä, se on meille ihan turha. mun läppärit taas seilaa pitkin taloa ja yleensä käytän konetta olohuoneessa. pitäisköhän teipata tähän sohvan kylkeen ne maksamista odottavat laskuni? :D

 8. 6.1.2013 / 13:50

  Mulle tulee pari laskua sähköisenä (ei omasta toiveestani) ja pääasiallisesti unohdan kaikki sähköiset laskut, paperilla siis pitää olla. Mulla ei hirveesti rahaa tilillä yleensä makaa, joten muistan maksella laskut, kun niitä voi maksella vain sinä päivänä kun rahat tulee. Keittiön isossa kaapissa mulla on Bigso-dokumenttilaatikoita kodin tärkeitä papereita varten ja siellä on myös pieni muovitasku, jossa on maksamista odottavat laskut.

  Ja mitä tulee tilpehöörin kerääntymiseen jonnekin, niin mulla tällainen paikka on ehdottomasti keittiön taso. Kamala sotku nytkin! Täytyy vain jatkaa yrittämistä sen suhteen, että saisi joskus kerääntyvän tavaran aisoihin. :)

  • 6.1.2013 / 15:20

   hyvä laskujen säilytyspaikka sulla!
   keittiö näyttäis olevan monilla sellainen roinankerääjä :)

 9. 6.1.2013 / 14:08

  Ja täällä myös yksi, joka painii saman pulman kanssa. Meillä on kokeilussa tuollainen samanlainen lokerikko, mutta läheskään aina kaikki sälä ei kulkeudu siihen, vaan jää tasolle. Itse tykkään, että laskut ainakin olisivat jotenkin näkösällä, koska muuten ne TAKUULLA jäävät maksamatta. :)

  • 6.1.2013 / 15:22

   kuulostaa niin tutulta! :D myös tuo laskujen unohtaminen… mä otin tuohon käyttöön tosiaan sellaisen korin, jonne tungen kaikki laskut ja lippulappuset ja pyrin sitä sitten kerran viikossa käymään läpi niin ei laskujen maksu unohdu :)

 10. 6.1.2013 / 15:20

  Minulta löytyy noita samanlaisia lehtikoteloita kaksi työpöydältä. Toiseen laskut ja toiseen kaikki muut epämääräiset lippulappuset. Usein vain kaikki tuntuu kertyvän keittiön pöydälle..blääh!

  Onneksi muutkin ovat yhtä taitavia viherpeukaloita. Samaisesta yhteistyöstä saaduista kasveista on minullakin hengissä rahapuu ja sekin vetelee viimeisiään…

  • 6.1.2013 / 15:25

   joo mikä siinä keittiössä oikein on :D
   rahapuu taitaa siis olla tosi kestävää sorttia ;D toiv. se mulla vielä kestäisi, on niin kivan näköinen!

 11. Sara
  6.1.2013 / 15:22

  Tämäpäs sattui, sillä ostin perjantaina Stockalta tämän Maze-merkkisen metallisen ”kuoren”, joka on on meillä tarkoitettu juurikin maksua odottavien laskujen ja muiden papereiden säilyttämiseen. Yksi keittiön matala laatikko on pyhitetty latureille, laskimelle ja muulle ”toimistotavaralle”, mutta sinne ei parane laskuja laittaa. Ne unohtuvat muutoin!

  Meillä teline on punainen (koska kodin värit ovat valkoinen, harmaa ja punainen), mutta telinettä löytyy myös mustana ja valkoisena. Olen kyllä tosi iloinen tästä 30 euron investoinnista, joka on meillä ihan keittiön tasolla! :-)

  https://stockmann.com/p/fi/Maze-Desk-Letter-teline/478134?itemId=478135

  • 6.1.2013 / 15:27

   kiitos tosi hyvästä vinkistä! alkoi ihan naurattaa tuo yksi keittiön laatikko: meillä on sellainen kans keittiössä ja sinne on alkanut nyt kertymään kaikenlaista roinaa kun yritän pitää niitä tasoilta pois :D. no parempi laatikossa kuin tasolla, täytyy vain välillä käydä laatikkoakin läpi ;)

 12. Jenny
  6.1.2013 / 17:07

  Meillä laskuja varten seinään kiinnitettävä pieni harmaa postilaatikko. On juuri oikean kokoinen laskuille ja tarpeeksi pieni ettei muuta tilpehööriä kerry :)

  • 7.1.2013 / 17:59

   kuulostaa oikein toimivalta ja käytännölliseltä ratkaisulta! :)

 13. 6.1.2013 / 19:20

  Mulla on ”omannäköiseksi tuunattu” kirjekuori, jossa laskut säilyy tietokoneen vieressä työpöydällä. (Mulla on pieni työpöytä jossa pöytäkone läppärin lisäksi.) Olisin liittänyt kuvan tähän, mutta ilmeisesti se ei viesteihin onnistu. Tai sitten ongelma on taas koneen käyttäjässä =)

  • 7.1.2013 / 18:01

   ei tosiaan onnistu tähän liittää kuvaa eli ongelma ei ollut sinussa :). meillä on kanssa työpöytä, jossa vaihtelevasti miehen tai mun läppäri sekä tulostin. muuta pöydälle ei oikein mahdukaan. itse käytän muutenkin miniläppäriä eniten, joten yleensä laskutkin tulee maksettua olohuoneesta käsin :P

 14. 6.1.2013 / 21:38

  Mulla on sitä varten kalenteri, jossa on taskut joka kuulle. Sinne kerään ne harvat laskut joita tulee enää paperisena. E-lasku on tosi kätevä, olen vaihtanut kaikki laskut sinne mitä vaan saa. Paperisia maksan yleensä sitä mukaa kun niitä tulee,(joskus säilytän siis muutaman päivän kalenterin taskussa) jos ei satu olemaan ylimääräistä rahaa juuri silloin, niin voihan verkkopankissa vaihtaa laskun maksupäivän vaikka seuraavaan tilipäivään. Minä siis laitan laskut maksuun sitä mukaa kun niitä tulee ja hävitän sitten laskun samantien. Simple as that :) Muille tärkeille papereille meillä on omat kansiot jokaiselle perheenjäsenelle, sekä lisäksi ”Yleinen” kansio, johon tulee esim. vakuutusjutut sun muut. Sitten vain rei’ittää ja laittaa kansioihin säilöön sitä mukaa kun tulee tärkeitä papereita joita pitää säilyttää. Ei meillä loju missään mitään ylimääräisiä papruja ;)

  • 7.1.2013 / 18:07

   meilläkin on omat kodin kansiot, joissa on kaikki tärkeät paperit sun muut, mutta en pidä siellä laskuja ennen kuin olen maksanut ne. ja laskuja maksan noin puolentoista viikon välein, en jaksa kaivaa pankkitunnuksia yhden laskun takia :D. eli se aika, ennen kuin laskut maksetaan, on paperit ollu enimmäkseen tuossa tasolla :P. ja laskujen lisäksi muutkin tärkeät paperit… varsinkin kiireisimpinä viikkoina ja jos tehdään miehen kanssa eri vuoroja, niin ne jämähtää keittiön tasoille kun ei tiedä onko toinen jo käynyt ne läpi vai ei :). blaah, vaikea selittää!

 15. Marja
  6.1.2013 / 22:34

  Kiva kuulla et muillakin ”taso-ongelma”.. Itse hommasin vuosi sitten tason viereen lehdille valkoisen Wall Case seinätelineen. Karhuihin kyllästyneenä olen oppinut viemään laskut työpöydän ylälaatikkoon heti postin hakemisen jälkeen. Meillä tason alla oleva laatikko sotkeutuu aika helposti tason tyhjentäminen vuoksi, helppo ja nopea tason siivoustapa. Meidän perheessä tästä tasosta ja laatikosta käytetään nimeä ”elämäntapapöytä sekä – laatikko” . Itse olen tykännyt säilyttää leipiä Steltonin leipäkorissa, ihanasti säilyy myös tuoreet sämpylät ja reunat voi sulkea että sämpylät säilyy lämpiminä.

  • 7.1.2013 / 18:09

   meillä ei oo onneks tullu mitään maksumuistutuksia sun muita, että ainakin ne laskut on tullu ajallaan maksettua! mutta järjestystä kaipasi ja nyt sitä on ainakin toistaiseksi saatu :)

 16. E
  6.1.2013 / 23:04

  Meillä laskut kiikutan hetimmiten ”toimistohuoneeseen” eli samaan huoneeseen, jossa tietokone (ja tulostin) pääasiassa on. Siis tietokonepöydän laatikkoon, jossa on maksamattomille laskuille oma paikka.. Koneelle mennessä voi maksaa useamman laskun kerrallaan =)

  • 7.1.2013 / 18:11

   tuo toimis meillä myös, mutta pääasiassa sitä tietokonehuonetta käyttää mies. minä harvemmin: teen tietokonehommat milloin missäkin miniläppärilläni :)

 17. miibsi
  6.1.2013 / 23:12

  Meillä on vähän samaa vikaa, mutta yleensä laskut päätyy keittiön kulman laatikoston ylimpään laatikkoon, joka on pyhitetty vaan niille ja tärkeille säilytettäville papereille. Käyn sen aina välillä läpi ja siten sinne tulee lisää tilaa. Laskut sieltä poistuu kans ihan kiitettävästi :) En oo halunnu pöydälle mitään, vaan mulla on parempi mieli kun on laskut piilossa. Remonttiaikana niitä oli, jep meilläkin, jääkaapin ovessa! Ei varmaan ois muuten muistanu tai pysyny perässä niissä, huh.

  • 7.1.2013 / 18:12

   kuulostaa toimivalta! tuontyylinen juttu on meilläkin nykyään ja tykkään kovasti :)
   joo voi kamala sitä raksa-ajan laskutulvaa, oli se melkoista!

 18. Miia
  7.1.2013 / 07:02

  Hei!

  Innolla odottelen, minkälaisen ratkaisun tähän keksit :) Meillä nimittäin on ihan sama ongelma ja samalla tavalla keittiön tasolle kertyy kaikki laskut ja se on rasittavaa :D

  Miia

  • 7.1.2013 / 18:13

   kiva että on muitakin! ihan simppelin jutun keksin, ei mitään erikoista, mutta ainakin meillä näyttäisi toimivan :) postailen siitä vielä tällä viikolla!

 19. 7.1.2013 / 08:31

  Meillä on eteisessä lipasto, jonka ylimmässä laatikossa on maksettujen laskujen mapit. Sitten siihen mapin päälle kerätään maksamattomat laskut ja kun tuossa laatikossa on avaimia sun muuta usein käytettyä tavaraa niin laatikkoon tulee katsottua päivittäin, eikä laskut unohdu. Yleensä laskut maksetaan heti, mutta joskus ne odottavat siellä tilipäivää. Yhtään laskua ei oloe unohtunut vielä maksaa :)

  • 7.1.2013 / 18:16

   kuulostaa hyvältä! meilläkin on eteisessä/aulassa lipasto, mut oon ominu sen toiminimeni papereille :D. tarvitsisimmekin ehdottomasti ns. tietokonehuoneeseen säilytystilaa, kun sitä ei siellä ole nyt ollenkaan. jokin kaappi tai lipasto ostoslistalle!

 20. Elisabet
  7.1.2013 / 13:32

  Hei! Itse viime syksynä kyllästyin mainoskasoihin keittiön pöydällä nii päällystin juuri mainosten kokoisen korkeareunaisen pahvilaatikon (mustalla lahjapaperilla jossa valkoisia palloja) ja laitoin sen eteiseen oven viereen. Siihen mahtuu monen kk mainokset eikä se ärsytä hienon päällysteen takia!:) Laskuille ostin ikeasta kaksi lautasliina telinettä (http://www.ikea.com/fi/fi/catalog/products/50107051/) jotka on tietokoneen vieressä. Toiseen maksamattomat ja toiseen maksetut laskut. Kun maksettuja laskuja on kertynyt muutama, mapitan ne kansioihin (yleensä siivous päivänä). Tilatut aikakausi lehdet meillä on normaalissa lehtitelineessä. Näin meillä pysyy keittiön pöytäkin siistinä! :)

  • 7.1.2013 / 18:18

   ihana mainossäilö! meillä on mainoskielto, joten mainokset ei tuota lojumisongelmia. hyviä vinkkejä annoit, kiva :)

 21. kaisa
  8.1.2013 / 19:24

  Hei! Minulla on keittiön mustalla seinällä valkoinen pienempi uten silo säilytyslokerikko, voisin kuvitella sen sopivan hyvin myös teidän keittiöön. On tosi kätevä ja lisäksi tyylikäs!

  • 8.1.2013 / 19:30

   oiiiih, musta seinä <3 varmasti tosi upea näky nuo yhdessä! en löytänyt tuollaista pienempää versiota, vain niitä isompia – minkä kokoinen se sinun on?

   • kaisa
    9.1.2013 / 00:41

    Mulla on siis se uten silo II, jonka korkeus on 68cm ja leveys 52cm. Jostain Englantilaisesta nettikaupasta pari vuotta sitten tilasin, ja oon ollu tosi tyytyväinen! Pitäis kyllä ihan googlettamalla löytyä paljonkin kauppoja joka myy molempia kokoja.

    • 9.1.2013 / 12:03

     ok kiva :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.