Pastellit seinällä

 

Löysin viime viikolla Essin vinkin kautta kauniin kalenterin, jonka voi kuka tahansa itselleen ladata ja printata: kyseessä on Musla-blogin lukijalahja! Sen jälkeen kuulin Emilialta eräästä toisesta kalenterista, johon taisin ihastua vielä himpun verran enemmän! Näin keväällä kun yleensä aina kaikki kauniit pastellisävyt pyörii mielessä, niin tämä osui aika nappiin :)

Eat Drink Chic -sivuston Amy on tehnyt tämän kalenterin, joka on myöskin kaikkien ladattavissa ja tulostettavissa. Tässä linkki postaukseen, josta löydät myös ladattavan kalenteritiedoston. Kalenteri on hieman pienempi: kuukausia mahtuu A4:lle neljä. Ostin printteriin vähän paksumpaa paperia (160 g), niitä tarvitsin kalenteria varten kolme eli kalenterin hinnaksi tuli 0,90 €.

Tämä pikkukalenteri on siitäkin kiva, että sitä voi pitää esillä vaikka missä ja miten! Sitä voi pitää vaikka laukussa normikalenterin välissä, työpöydällä tai kotona missä tahansa. Itse tein pienen ryöväysreissun miehen aarreaittaan (= autotalliin) ja lainasin mustaa teippiä. Tällaisessa näkyvässä teipin käytössä taisin astua hieman oman mukavuusalueeni ulkopuolelle :D, mutta en keksinyt muutakaan kiinnitystapaa tähän hätään… Nuo mustat pienet teipinpalaset istuvat kalenterin omiin mustiin pikkuyksityiskohtiin ihan kivasti eli eivät hyppää niiden ansiosta liikaa silmille.

Tuossa keittiön seinässä oli tälle juuri sopiva kohta, joten saa olla siinä nyt alkuun. Jos kalenteri seinässä alkaa tympiä, voi sen nopeasti siitä poistaa ja laittaa esille vaikka vain yhden kuukauden kerrallaan. Yhden kuukauden kortin voisin kiinnittää vaikka tässä alakuvassa näkyvään mustavalkoiseen leikkuulautaan:

Nyt meillä on ensimmäistä kertaa kalenteri seinällä, tähän asti kun käytössäni on ollut vain laukussa mukana kulkeva kalenteri. Tässä seinäkalenterissa mieluisinta ovat kauniit sävyt sekä kivat kuvat: pienen kokonsa vuoksi mitään merkintöjä tähän ei mahdu tekemään.

Hyviä vinkkejä tullut muuten eiliseen postaukseen, käykääs kurkkaamassa jos omassa kodissa tuntuu olevan sama ongelma! Palaan kommentteihinne illemmalla, nyt toivottelen teille mukavaa alkanutta viikkoa!

Comments

 1. Liisa
  7.1.2013 / 13:45

  Heippa,

  Mä printtasin viime viikolla tuon söpön kalenterin myös itselleni. Mulla siitä tuli vähän isompi, eli A4:lle mahtui aina kaksi kuukautta… :)

  Itse asiassa printtasin kalentereita kaksin kappalein, toisen kotiin (jääkaapin oveen) ja toisen officelle piristämään työpäiviä.

  Mukavaa alkanutta viikkoa!

  • 7.1.2013 / 18:20

   oho, miten sait sellaisen? mulla avasi tuonkokoisena tiedoston eikä sitä voinut muuttaa. no mut on tuo minikalenterikin ihan kiva :D
   kiitos!

 2. 7.1.2013 / 13:57

  Ihana vinkki! KIITOS :)

  • 7.1.2013 / 18:21

   voi, ole hyvä! ajattelin että kaikki ovat tämän jo nähneet, mut vielä kivempi et jakamisesta oli hyötyä :)

 3. 7.1.2013 / 14:23

  Ihania ovat molemmat!
  Minä printtasin kans viimeviikolla tuon pastellisävyisen, mutta pitääpäs käydä ottamassa tuo toinenkin, kiitos vinkistä. Ovat vähän erilaisia normiin verrattuna.
  -päivi-

  • 7.1.2013 / 18:22

   totta! kivan erilaisia tosiaan! ja tosi mukava kuulla susta täällä piiiiitkästä aikaa :)

 4. 7.1.2013 / 15:46

  Oi, onpas kiva! :) Itsellä on ongelma, että minne laittaisin joululahjaksi saamani kissakalenterin, kun ei viitsi rei’ittää vuokrakämpän seiniä kovin keittiössä oleva liitutaulukin roikkuu tarrakoukusta, hrrrh. Ei oikein ilahduta ne koukutkaan. :D Täytyyköhän mun tehdä niin, että sievästi leikkaan jokaisen sivun irti ja laitan yksitellen seinälle… :)

  • 7.1.2013 / 18:24

   leikkaamalla säästyt ainakin seinän rei’ittämiseltä :)). tai sitten niillä tarrapaloilla kiinni seinään: eivät jää näkyviin eikä seinäänkään jää jälkiä. sillä olen itse kiinnittänyt muutaman taulun.

 5. 7.1.2013 / 15:47

  Onpas kiva idea :) kiitti vinkistä!

  • 7.1.2013 / 18:24

   mukava kuulla että tykkäsit! :)

 6. 7.1.2013 / 16:24

  Tosi söpö kalenteri, mutta musta on NIIN ärsyttävää kun viikko alkaa sunnuntaista. Meillä oli -12 seinäkalenterina Nykistä ostettu kalenteri ja missasimme yhden stan up -komiikkakeikan, kun luulimme sen olevan lauantaina, vaikka olikin sitten jo ollut pe. Argh!:)

  • 7.1.2013 / 18:25

   voi höh, ärsyttävää! siis viikko alkaa todellakin maanantaista, luki tuossa kalenterissa mitä tahansa :D

 7. HannaKoo
  7.1.2013 / 16:27

  Oi kiitos kivasta vinkistä! Olenkin etsiskellyt jotain kivaa kalenteria sekä tänne kotiin, että töihinkin seinää koristamaan, mutta mitään kivaa ei (ennen tätä) ole löytynyt :)

  • 7.1.2013 / 18:26

   ihana kuulla että tykkäsit! tämä kalenteri on kyllä supersuloinen :)

  • 8.1.2013 / 12:43

   ihan totta :)

 8. Anna-Leena
  7.1.2013 / 21:09

  Tosi kiva kalenteri ja vieläpä ilmaiseksi! :) onko teillä muuten wc:ssä korkeakiiltoiset ovet?

  • 8.1.2013 / 12:44

   aivan, ihana että ihmiset jaksaa ja heillä on aikaa tehdä tämmöisiä muiden iloksi!
   joo meidän wc:n laatikot on korkeakiiltovalkoiset.

   • Anna-Leena
    8.1.2013 / 15:12

    Kiitos tiedosta! :) Meilläkin vaihdettiin ne korkeakiiltoisiksi kun Puustellista sanoivat, että kiiltävä valkoinen tummuu pimeässä. Olin vähän ihmeissään, että apua, voiko vessaan laittaa kiiltävät laatikot! Onko teillä sivulevyt kuitenkin mattavalkoiset? Meillä on ja toivottavasti ei kauheasti pomppaa silmille..

    • 8.1.2013 / 15:40

     ai kiiltävä tummuu vai mattapintainen? ja heh, hyvin voi :D
     ne meidän sivulevyt ei näy koska seinä on molemmin puolin :)

     • Anna-Leena
      8.1.2013 / 17:19

      Puustellilla on vaihtoehtoina matta, kiiltävä valkoinen ja korkeakiilto valkoinen ja se kiiltävä tummuisi , ei korkeakiiltoinen. :) toivottavasti mattapääty ei häiritse . Keittiöön laitoinkin kiiltävät päätylevyt.

      • 8.1.2013 / 17:23

       ai jaa! siis mä en oo tienny et on eriksen kiiltävä valkoinen ja korkeakiiltovalkoinen :D käytän aina tuota korkeakiiltovalkoinen-sanaa ja olettaisin meidän kalusteiden olevan sitä :). kalustetoimittaja ei ainakaan kertonut, että kiiltävästäkin on tavallaan kaksi vaihtoehtoa… aina oppii uutta!

 9. 7.1.2013 / 22:24

  KIITOS kalenteri-vinkistä. Tänä vuonna en teettänyt keittiöön kalenteria ja huomaankin nyt kuitenkin kaipaavani sitä siihen joka päivä. Joten tuo Muslan kalenteri pääsee ehdottomasti tulostuksen kautta seinälle. :)

  • 8.1.2013 / 12:45

   ihana kuulla että sait vinkin! se on tosi kaunis kalenteri kyllä :)

  • 8.1.2013 / 12:45

   yes, it sure is! :)

 10. Niina ja 4kisua
  8.1.2013 / 08:32

  Mulla keittiön on vallannut kisu kortit/kalenteri ;D Kortteja en raaski laatikossa pitää :) Kun kisu ”vauva” kuume iskee voin katsella kuvia, hassu minä :D

  • 8.1.2013 / 12:46

   hyvä idea kisukuumeeseen! :)

 11. Emma
  8.1.2013 / 21:43

  Onko teillä keittiössä ylhäällä pienempi laatikko ja sen alla 2 isompaa? En löytänyt kuvaa. Juuri pohdin laitetaanko ns. sisälaatikko, että näyttää ulospäin kuin olisi vain 2 syvää vetolaatikkoa..

  • 8.1.2013 / 21:47

   juu on! ainoastaan altaan alapuolella on kaksi isoa laatikkoa, muuten noi kolme :)

   • Emma
    8.1.2013 / 21:50

    Kiitos nopeasta vastauksesta! :) Onko blogissa kuvaa, josta näkisin laatikostot?

  • 11.1.2013 / 00:16

   niin minustakin :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.