Kuusi kesäkuvaa

 

Olen saanut muutamia haasteita/tunnustuksia tässä viime kuukausina, kauneimmat kiitokseni niiden antajille! En valitettavasti ehdi kuitenkaan ihan kaikkia toteuttamaan, mutta pyrin silti aina laittamaan ne blogini postausluonnoksiin muistiin etteivät unohdu ja sieltä sitten sopivana ajankohtana poimin joitain toteutukseen. Osa haasteista on sellaisia, joita olen saanut ja toteuttanut useitakin kertoja näiden lähes kolmen blogivuoden aikana, joten niitä lähden toteuttamaan vähän nihkeämmin. Tätä haastetta en ollut kuitenkaan aiemmin saanut, joten tartuin tuumasta toimeen! Vaikkakin pyrin ja pidän kovasti hetkessä elämisestä, on joskus kiva muistella menneitä ja vastaavasti fiilistellä hieman tulevaakin. Tämän haasteen, jossa kuuluu muistella viime kesää kuudella kuvalla, sain Suffeliinilta.

Kesään kuuluu kesäinen nautiskelu, kiireetön olotila ainakin silloin tällöin, sopivina hetkinä. Pysähtyminen sekä ennen kaikkea kesäisten maisemien, tuoksujen ja äänten ihastelu.

Myöskään omista aikaansaannoksista nautiskelua ei pidä unohtaa: illanvietto vastavalmistuneella ja -kalustetulla terassilla. Ilta-auringosta nautiskelu ja paljuun pulahtaminen, ne kuuluivat olennaisesti viime kesään.

Pienet kesäshoppailupäivät muualla kuin kotikaupungissa. Shoppailusaldo toimii pitkään kivana matkamuistona.

Haaveiluhetket.

Turvalliset tarhapäivät ja innostuminen niistä :D.

Pienet irtiotot kotiympyröistä, kuten tämä viimekesäinen piipahdus Tukholmassa. Näistä kuvista muistan sen ihanan vapauden tunteen; lomafiiliksen ja palaan helposti tuohon hetkeen, kun istahdimme shoppailujen lomassa tuon ravintolan terassille nautiskelemaan. Oltiin niiiiiin lomalla, aurinko paistoi, mieli oli iloinen. Se fiilis on kesässä parasta ja sitä odotan hartaasti tulevaltakin kesältä!

Kirjoitinkin viikko sitten, että olin vihdoin liittynyt Pinterestiin. Palvelu on siitäkin kiva, että sieltä voi löytää uusia blogeja, näin kävi ainakin minulle! Heti ensimmäisenä ”Pinterest-päivänäni” löysin aivan ihanan ja inspiroivan blogin, jonka luin samantien alusta loppuun. Blogi on homevialaura ja sinne huikkaan tämän kesäisen haasteen tällä kertaa! :)

Comments

 1. Nimetön
  15.1.2013 / 22:38

  Kyllä se kesä sieltä taas kerran tulee :) Kesäihmisenä tuntuu että talvi ei lopu koskaan mutta eipä aikaakaan kun on ihana kevät ja sitten kesä. Itse olen oikeasti vihdoin oppinut hetkeen tarttumiseen ja löydän talvestakin paljon hyviä puolia. Kotiin on mukava käpertyä ja viihtyä siellä. Mutta kyllä kesä on silti kaikkein paras vuodenaika, varsinkin alkukesä valoisine öineen kun luonto on vihreimmillään.

  • 16.1.2013 / 10:33

   jep, aina se on tullu :). mä en osaa sanoa vuodenajoista, mikä on eniten mun mieleen. pidän kaikista niin kovasti, jokaisessa on niin ihania puolia ja ne tuo kivaa vaihtelua elämään. mukava kuulla että olet löytänyt talvestakin hyvää! ois kovin kurjaa, jos pitäisi vaan kesästä ja odottaisi aina vain kesää… elämänlaatu kärsisi huomattavasti vuoden muina aikoina.

 2. Tipi
  16.1.2013 / 07:57

  Kivaa. Jo toinen kissaporukka, joilla on lemmikeille ulkona häkki. Kyllä missejen kelpaa. :)
  Voi kun olisi jo kesä!

  • 16.1.2013 / 10:34

   heh, meidän kisut ei oo asiasta ihan yhtä innoissaan… marmattavat siellä ja tahtovat vapaiksi eli tuolta kantilta katsottuna en juurikaan odota kesää :D

 3. 16.1.2013 / 10:23

  Kiitos vielä haasteesta ja erityisesti kannustavista ja kauniista sanoista! Et tiedäkään, miten paljon konkarin kehut lämmittää uuden bloggaajan sydäntä. :) Tervetuloa lukijaksi!

  • 16.1.2013 / 10:35

   olipa ilahduttavaa kuulla että lämmitti! totta joka sana :) odotan innokkaana uusia postauksiasi!

 4. 20.1.2013 / 22:29

  Mikä lattia teillä on terassilla? :)

  • 21.1.2013 / 10:38

   molemmilla terasseilla UPM ProFi Deck :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.