Pieni norsu

 

Heh mikä otsikko :). Mutta sellainen koristaa meidän olohuonetta tällä hetkellä. Siivotessani ja käydessäni läpi olohuoneen kaappeja, löysin tämän suloisuuden yhdestä laatikosta. Edellisessä kodissa se oli esillä, täällä unohtunut raasu kaappiin.

Norsu on alunperin miehen tavaroita, mutta hän ei muista mistä se on peräisin. Norsun korvan takaa löytyy kaiverrettu sana Mexico.

Huomasin, että mulla on erittäin vähän mitään tämänkaltaisia koriste-esineitä. Jouluaiheisia kyllä on, mutta näin muina vuodenaikoina esilläpidettäviä ei juurikaan ole. Ei sillä, en niitä sen kummemmin edes tarvitse/kaipaa, mutta aiemmissa kodeissa asia on ollut hieman toisin. Nyt esilläolevat tavarat on lähinnä valaisimia, tauluja, kelloja, kynttilänjalkoja ja -lyhtyjä sekä itse kynttilöitä, maljakoita kukkineen… Erittäin hyvin pärjää kyllä niilläkin :). Kelloista puheenollen, mulla on yhden kellon vajaus, joten saa laittaa kivoja verkkokauppalinkkejä, joista kivan yksilön mahdollisesti löytäisi. Monta viikkoa olen etsiskellyt, yhtä Karlssonin versiota harkitsen…

Blogini facebook-seuraajat tästä jo tietävätkin: aion järjestää teille lukijoille pienen kattauskilpailun, joka starttaa ihan lähiaikoina – olkaahan kuulolla!
Nyt vielä vähän hommia ja sitten iltapäivällä ihanuutta: intialainen päähieronta here I come!  

Comments

  • 24.1.2013 / 15:37

   oon ihan samaa mieltä!
   ei muuta kuin omia kattauskuvia selailemaan tai sellaisia ottamaan :)

 1. Äippä
  24.1.2013 / 16:23

  Moi …kävitkö jo….kerro minkälaista oli :)

  • 24.1.2013 / 20:32

   juuri kun tätä viestiä kirjoitit, olin matkalla sinne :)). nyt vasta ehdin tänne kirjoittelemaan!
   puolisen tuntia kesti, silti pääsin täysin rentoutuneeseen tilaan, aika syväänkin sellaiseen. kun avasin silmät, tuntui kuin olisin nukkunut pari tuntia ja sehän oli siis hyvän ja onnistuneen rentoutumisen merkki! mitään öljyjä tms. hän ei käyttänyt, hieronta tehtiin siten että istuin tuolissa viltin alla. yllättävää, mutta se ei häirinnyt. eniten hieroi päätä (hiveli, siveli, tukisteli pienesti), mutta kävi hetken läpi myös hartioita, niskaa, kaulaa ja käsivarsia.
   ihana, hiljainen musiikki taustalla ja rentouttavat tuoksut huoneessa, tila oli ihanan lämpimän sävyinen ja kodikas. sen jo tiesin ennestäänkin, koska olen käynyt samassa paikassa vyöhyketerapiassa. tämä olikin vyöhyketerapiaa nopeampi rentoutumismuoto, ihana, voisin mennä uudestaankin :)

   • Äippä
    24.1.2013 / 23:09

    Voi että – kuulostaa niin ihanalta – kiva kun kerroit :) Nyt ollaan taas yhtä kokemusta rikkaampia, heh

    • 25.1.2013 / 10:18

     niin ollaan, kivaa kokemusta rikkaampia :))

 2. M
  24.1.2013 / 16:47

  Söpö tuo norsu! Tuli mieleen, kun omistin joskus ihanan pienen lasisen norsun, jonka kärsässä säilytin sormuksiani. :D Mutta nyttemmin se on jo mennyt rikki. :/ Kiva, kilpailua odotellaan!

  http://katonalla.blogspot.fi/

  • 24.1.2013 / 20:33

   oi lasinen norsu, varmasti aivan ihana! harmi että särkyi.
   mukava kuulla että odotat kilpailua :))

 3. pirjo
  24.1.2013 / 16:50

  Norsut tuovat onnea! Söpö, mutta jotenkin kammoksun noita maiden tai kaupunkien nimiä koriste-esineissä. Monen muun lailla mulla on menossa ”kamakammo eli tavarasta eroon kausi”. Tässä hujakassa on kadonnut moni ”tilhepööri”. Otin rakkaimmista turhakkeista valokuvat. Jää muisto, jos haluaa joskus fiilistellä.

  • 24.1.2013 / 20:37

   ai kammoksut vai :D
   no tuo on kyllä niin huomaamattomasti kaiverrettu et huomasin sen itsekin vasta tällä viikolla, vaikka norsun kanssa vuosikausia ollaankin jo yhdessä asuttu :D. lisäksi nimi jää tuonne korvan taa ja norsu on lipastolla eteenpäin, joten sitä ei tosiaan nää. eikä mua se edes häiritsekään totta puhuen :)
   on vapauttavaa hankkiutua itselleen turhasta tavarasta eroon. mä tykkään pitää sellaista vuodesta toiseen toimivaa sisustustavarakokonaisuutta (siis tähän kuuluu kaikki postauksessa mainitsemani tuotteet kynttilänjaloista maljakoihin yms.), joita voin vuodenajan mukaan vaihdella ja joista pidän tosi paljon. niihin ei kyllästy eli sanoisin et hyvä kokonaisuus on kasassa :). yhdenlainen maljakko on pitempään ollut mielessä, sellaisen kun saisin, en vain tiedä missä niitä myydään…

   • Pirjo
    24.1.2013 / 21:09

    On se ”efelantti” ihan suloinen ja paikkansa ansainnut. Sulla on kasassa tosi upea perussetti lyhtyjä, maljakoita ym. Ja olen ihaillut luovuuttasi ja taiteellista silmääsi yhdistellä eri osasia toisiinsa. Wow!

    • 24.1.2013 / 21:12

     heh ja kiitos, kivasti sanottu! et muuten arvaa mikä biisi mulla on soinu päässä koko päivän tämän postauksen takia…
     yksi pieni elefantti marssi näin, aurinkoista tietä eteenpäin… :D

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.