Tammitilaus

 

En ole koskaan kokenut tarpeelliseksi viettää sen kummemmin tipatonta kuin ostovapaatakaan tammikuuta, joten teinpäs äsken erään tilauksen saunanjälkeistä omenaista Somersbytä nautiskellen! Nimittäin elämäni ensimmäisen tilauksen Hobby Hallille, oikeastaan tehtiin äitini kanssa kimppatilaus – hän tilasi pellavalaskosverhot ja minä jotain muuta. En ole viime päivinä saanut mielestäni upeita Marimekon Tasaraita-tyynynpäällisiä, keltaisia sellaisia. Miten yli-ihanat! Niillä saa ihanan piristeen keväisiin ja kesäisiin petauksiin! Käytössä on kuitenkin aina kaksi tyynyä/nukkuja, joten tämä keltainen tyynynpäällinen tulee piristämään monenlaista petausta: kokovalkoista, mustaa tai mustavalkoista! Sopivatpahan aivan upeasti myös vaaleansinivalkoraidallisten vuodevaatteideni kaveriksi. Täydellinen löytö!
Tuo vihreä versiokin on ihan kiva, mutta omaan kotiini otan mieluiten tuon keltaisen:

Myös tuo mustavalkoraitainen pussilakanasetti on kummitellut mielessäni päiväkaudet, mutta jätin sen nyt kuitenkin vielä hankkimatta. Aloin kuvittelemaan sitä omiin petauksiini ja voi olla, että nuo vinoraidat pussilakanassa hieman häiritsisivät :D.
Tapio Wirkkalan suunnittelema Paperipussi-maljakko on ollut ostoslistalla pitkään, en vain osaa päättää missä koossa sen hankkisin: 14 vai 18 cm..? Toivoisin koon olevan sellainen, jotta se käy mahdollisimman monien kukkien kanssa käytettäväksi. Omia kokemuksia ja vinkkejä tähän saa jakaa, sillä tilaan maljakon jonain toisena päivänä FDS:sta. Samalla aion tilata sieltä muutakin ja käyttää sen hartaasti säästämäni alekoodin :).

Vielä yksi ilmoitusluontoinen asia meneillään olevaa kattauskisaani koskien! Olen pidentänyt kisa-aikaa 12.2.2013 saakka. Saamistani palautteista päätellen taisin olla hieman hätähousu – moni kun harmitteli ettei ehdi osallistua vielä tällä viikolla. Joten nyt on aikaa ottaa kuvia vielä parina viikonloppuna, jos ei arkena ehdi. Toivottavasti osallistutte ja lähetätte kuvanne sähköpostiini (tarkemmat kilpailuohjeet löytyvät Osallistu kisaan omalla kattauskuvallasi -postauksestani). Olen havainnut turhaa arkuutta ja ujoutta kilpailuun osallistumisessa, pois moinen ja rohkeasti mukaan vain :)

Tuotekuvat lainattu Hobby Hall.

Comments

 1. 31.1.2013 / 21:19

  Hirveen ihana juttu, että kattauskisan aikaa pidensit!! :) Itse harmittelin sitä tosiaan, koska olen ollut tämän viikon kipeänä.

  • 31.1.2013 / 22:27

   voi miten kiva kuulla! toivottavasti nyt mahd. moni halukas pääsee osallistumaan :))

 2. 31.1.2013 / 21:37

  Minä ostin ennen joulua nuo tasaraitatyynyt punaisina ja ne on vaan niin ihanat! Haaveilen, että saisin vielä ne lakanatkin ostettua, vielä en ole raaskinut kuitenkaan. Kaikki vaan tuntuu kehuvan, että ovat ihanat nukkua. Jospa sitten vaikka juhannukseksi ne saisi. :)

  Huomasitko muuten, että tasaraitaa oli myös mustavalkoisena?

  • 31.1.2013 / 22:30

   näinkin ne teidän makkarikuvissa, ihanat! mäkin haaveilen yksistä jos toisistakin Marimekon vuodevaatteista, postaustakin on tulossa niistä… ehkä yhdet joskus ostan, jännitän vähän sitä laatua kun merkin pyyhkeet ainakin saa täältä taloudesta melko huonot laatupisteet.
   ja juu huomasin – multa ei ehkä mee mikään mustavalkoinen ohitse ;D. nyt vaan noi keltaiset oli kivemmat kun ei mitään niiden sävyistä vielä ole.

 3. 31.1.2013 / 21:58

  Hyvä kun jatkoit kattauskisan aikaa, harmittelinkin jo itsekseni kun en päivänvalossa pääse ottamaan kuvia ja ensiviikonloppu on tosi kiireinen. Nyt saatan keretäkin osallistumaan!

  • 31.1.2013 / 22:31

   hienoa hienoa! kiva että sain lukijoilta palautetta asiasta :). ja voihan toki jollain vanhallakin kuvalla osallistua! toiv. ehdit mukaan :)

 4. 31.1.2013 / 22:43

  Kiva kiva, minäkin kerkeän paremmin osallistua kun pääsee viikonloppuna kunnolla kattailemaan :) Ihania tosiaan nuo keltaiset tyynyt, kiva piristysväri kevääseen ja sopii hienosti mustan ja valkoisen kaveriksi!

  • 1.2.2013 / 11:48

   mahtava juttu! ja niinpä, vois vaikka pääsiäisenä ottaa sitten käyttöön nuo tyynynpäälliset :)

 5. Niina ja 4kisua
  1.2.2013 / 08:15

  Täytynee poiketa Hobby Hallin sivuilla. Tuo vihreä pussilakana on niiiiiiiiiin mun mieleen :) Kisut ikävä kyllä hajottavat lahjakkaasti pussilakanoita /lakanoita vaikka kuinka olisi päiväpeitto…. Päiväpeitto pitäisi kääntää patjan alle ettei alle pääsisi,mutta yksi kisu odottaa joka aamu että petaan sängyn ja hän pääsee nukkumaan päikkärin alle :) Eli se siitä ;D Onpahan hyvä syy uusia petivaatteita ;D

  • 1.2.2013 / 11:48

   voi kisuja :D :D
   kyllä meilläkin tykkäävät olla sängyssä, mut eivät kyllä riko mitään.

 6. Carita
  1.2.2013 / 11:55

  Kevättä on rinnassa täälläkin :) Koulu lopuillaan ja kohta valmis sisustussuunnittelija :) Itsekkin tilasin iiihanat todella hempeän, hailakan vaaleanpunaiset koristetyynyt ja ostin kaveriksi pari kynttilää. Piristää kummasti ilmettä vaikka ihan pari pikku juttua vaihtaakin :) Pussilakanoihin saisi tulla enemmän valinnanvaraa tuplaleveänä. Harmittaa jos löytää jonkun kivan niin sitä harvoin on tuplaleveänä :/

  • 1.2.2013 / 17:47

   oi että, voimia loppurutistukseen! tuollaisilla pienillä kodin piristyksillä on kyllä ihmeen suuri vaikutus :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.