Kynsilakka kuin karkki!

 

Bongasin yhdestä lempparistani; lisbet e. -blogista, ihania keväisiä/kesäisiä juttuja ja vaikka on vasta tammikuu (viimeinen päivä muuten jo!), en malttanut olla kurkkaamatta Diorin sivuille… Ja minkä herkkukolmikon sieltä  löysinkään:

Cherie Bow -kokoelman kolme kaunista uutta sävyä! Kaikista eniten noista ihastuttaa tuo hennon ja herkullisen vaaleanpunainen sävy Tutu. Jonkun mielestä ehkä ällösöpö, mun mielestä aivan unelma, juuri täydellinen sävy kevät-/kesäkynsiin! Jos tuo vain on tarpeeksi peittävä, ostan. Mulla on ennestään samansävyinen kynsilakka Mavalan Riga, mutta sitä saa laittaa lähes kolme kerrosta ennen kuin lopputulos miellyttää silmiäni. Haluan kynsilakan peittävän koko kynnen tasaisesti – lakka on tässä suhteessa erinomainen, jos jo ensimmäisellä lakkauskerralla tulee peittävä jälki ja toiseksi lakkauskerraksi riittää vain kevyt täydennyslakkaus.
Rosy bow – sävy on myös tosi kaunis, mutta multa löytyy jo yksi Diorin pinkki kynsilakka, jota on vielä hieman jäljellä. Tosin nyt lakka on mennyt pullossa aika tahmeaksi, täytyy koittaa jos se parilla kynsilakanpoistoainetipalla hieman ”juokseentuisi”, siten olen ainakin muille lakoille saanut lisäaikaa ja lisäkäyttökertoja. Voiko muilla tavoin elvyttää tahmeaksi ja jähmeäksi muuttunutta kynsilakkaa, tiedättekö? Tietääkö melko muikean kynsilakkavalikoiman omaava Petra? :)

Tuotekuvat lainattu Dior.

Comments

 1. 31.1.2013 / 12:26

  Ihania sävyjä, keväisiä kuten sanoitkin. :) Jostain syystä noita vaaleanpunaisen eri sävyjä voisi haalia vaikka kuinka monta…

  Kynsilakanpoistoaineella ei kannata liisteröityneitä lakkoja ohentaa, eri merkeillä on siihen tarkoitukseen ohenteita jotka toimivat paljon paremmin. Mavalalla ja Orlylla on ainakin ihan kelpo aineet, muiden merkkien ohenteita en ole itse kokeillut. Mavala oli muistaakseni melko edullinenkin.

  • 31.1.2013 / 19:31

   älä muuta sano :P
   mä oon käyttäny tuota kynsilakanpoistoainekikkaa tähän asti vain edullisiin kynsilakkoihin, ajattelin ekoja kertoja ettei käy kuinkaan vaikka meniskin pilalle, mut hyvin on toiminu ainakin mulla. ei lakoille oo käyny kuinkaan, vaan oon voinu käyttää ne tuon avulla loppuun asti :). ajattelin koittaa myös tuolle yhdelle Diorilleni samaa, en siinä mitään häviä ku lakka on muutenkin aika finaalissa :)
   tuolla alempana Satu suositteli myös tuota Mavalan tuotetta, noin kympin maksaa. hyvä tietää, jos joskus tulee tarvetta!

 2. 31.1.2013 / 13:27

  Hih, sattuipa sopivasti. Meikäläinen kirjoitti kans tänään kevät/kesä himotuksista ja nää Diorin lakat pääs myös mun postaukseen. Noi on todellakin niin ihanan herkullisia, että kyllä himoittais ostaa :)

  Ja kiitos tuosta linkkamastasi Petran-blogista. Multa oli ihan kokonaan mennyt moinen ohi ja tällainen kosmetiikkahörhö lukee tollaisia mielellään :)

  • 31.1.2013 / 19:29

   no niinpäs näkyi :)
   ihana kuulla että löytyi uusi blogi! Petralla on tosi mukava ja hauska kirjoitustyyli :)

 3. Memmu
  31.1.2013 / 14:03

  Voi iiks, mitä ihanuuksia! Ekstytit myös minut Diorin sivuille ihastelemaan ;)

  • 31.1.2013 / 19:27

   siellä on mukava ihastella! :))

 4. Äippä
  31.1.2013 / 14:05

  Herrrrkullisia värejä. Kävin värianalyysissä, niin mulle sopii huulipunaksi ja yleensäkin pinkki – eli just tuommoiset :)

  • 31.1.2013 / 19:01

   eikö olekin! voi tuollainen värianalyysi oiskin mielenkiintoinen, kerran mulle on kyllä se tehtykin, mut se ei kyllä tuntunut oikein luotettavalta eikä tekijä kovin perehtyneeltä asiaan..

  • 31.1.2013 / 19:00

   kiva tietää, kiitos vinkistä ja linkistä Satu :))

 5. Petra / Viilankantolupa
  31.1.2013 / 21:03

  Mun täytyy sanoa, että en ole koskaan saanut yhtään lakkaa niin lopuilleen, että olisin tarvinnut ohennetta. Syntistä, I know. Mutta ohentajaa kehottaisin katelemaan minäkin, niissä on kuitenkin eri koostumus kuin kynsilakanpoistoaineessa. Poistajan käyttö lakan seassa voi vaikuttaa esimerkiksi kestävyyteen, jolloin kivan värin käytettävyys kyllä kärsii. Mutta jos tosiaan mitään eroa lakan koostumuksessa ei tunnu, go for it. :) Noissa Diorin lakoissa oli muuten eri jännän näköiset siveltimet, olen itsekin käynyt niitä tavaratalossa hipeltämässä.. ;)

  • 31.1.2013 / 22:25

   :D meinasin pyörtyä ku näin sun lakkavalikoiman jokunen viikko sitten – omat parikymmentä lakkapulloa tuntuu meinaan jo paljolta :D
   edullisiin lakkoihin oon tosiaan käyttäny tuota kikkaa ja niissä en ole huomannut mitään haittaa; lakka kestää hyvänä kynsissä sen 3-4 päivää. hyvä kuitenkin että tuli nyt esiin tuo ohentaja! häpeäkseni tunnustan, etten ollut moisesta aiemmin edes kuullut tai en ainakaan muista!
   Diorin lakkoja mulla on vain yksi ja sekin tosiaan kohta lopuillaan: lakan levittäminen kynsiin sen siveltimen ansiosta on aivan unelmaa! <3 ainakin mun kynnelle ihan paras sivellin, toisena tulee YSL:n siveltimet :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.