Taulu, pari neilikkaa ja hajuvesipullo

 

Kun otsikon osaset laitetaan yhteen, saadaan tällaista:

Tässä kolmas lahjatauluni lukijalta, Pirjolta. Hieman tummempi, joka sopii upeasti pimeisiin talven iltoihin ja öihin. Taulu näyttää joka kerta hieman erilaiselta; en ole vielä oikein päättänyt, mitä se esittää. Tulkinta vaihtelee mielessäni ja se riippuu aina siitäkin, miltä etäisyydeltä taulua katsoo. Suurimman osan ajasta näen siinä kuitenkin rantakiviä, kuohuvan kosken ja vesihöyryä/sumua. Niistä muistuu mieleen loppukesän pimenevät illat.

Voi lähes kuulla kosken kuohuvan, kun tauluun oikein uppoutuu!

Brit-tuoksuni loppui, mutta pullo sai jatkoaikaa. Tästä vinkistä kiitän Lauraa! Harmi vain, että pullo on näin pieni, mutta tyhjeneehän noita… Kiva pieni koristus vaikka vaatehuoneeseen tai kaunistautumispisteeseen! Tai työpöydälle tai kylpyhuoneen poreammekulmaukseen…

Loppuun pieni makukysymys: onko nämä tämän postauksen pystykuvat mielestänne liian isoja? Onko vaikea katsoa näin suurta kuvaa, jota joutuu (ainakin omalla koneellani) rullaamaan alaspäin ennen kuin näkee koko kuvan? Toinen vaihtoehto, mitä myös käytän, on kaksi pystykuvaa rinnakkain. Pointtina mulla on se, että haluan myös pystykuvien olevan tekstialueen levyisiä, se tekee mielestäni blogini ulkoasusta selkeän. Mielelläni kuitenkin pitäisin näistä kahdesta tavasta jomman kumman (varmasti tulen kyllä molempiakin vaihtelun vuoksi käyttämään), mutta olisi kiva kuulla lukijan mielipide asiaan: kumpaa kannatatte?

 Mukavaa lauantaita!

Comments

 1. Niina ja 4kisua
  2.2.2013 / 11:11

  Eipä kuvien rullaaminen ainakaan mua häiritse :) Kauniita kuviahan nuo.

  • 2.2.2013 / 11:15

   kiitos Niina, kiva kuulla mielipiteesi!

 2. Venla
  2.2.2013 / 11:29

  Isot kuvat ovat upeita, mutta on hankalaa, kun niitä ei näe kerralla, ja jos postauksessa on enemmän kuvia, joutuu rullaamaan jo aika tavalla. Nykyään miniläppärit ja tabletit yleistyvät, joten veikkaan entistä useamman lukevan blogia pieneltä näytöltä. Itse tykkäisin, jos kuvat näkyisivät perusnäkymässä pienempinä mutta olisivat kuitenkin klikattavissa isommiksi.

  • 2.2.2013 / 13:16

   oon ihan samaa mieltä tuosta rullaamisesta! mä puolestani tykkään et kuvat näkyy heti kuitenkin suht isoina eikä tarvitse erikseen klikkailla, se on jotenkin ärsyttävää ja keskeyttää postauksen lukemisen :). myöskin suuresti blogin ulkoasuun vaikuttava seikka, jos kuvat on kovin pieniä. ehkä tähän ois sitten ratkaisuna ne kaksi kuvaa rinnakkain, tosin niistä sain jo yhden huonon palautteen – täysin mahdotonta miellyttää kaikkia :D

 3. 2.2.2013 / 11:36

  Ihania kuvia sinulla on. Tykkään!

  Luen blogeja sekä iPadista että tavalliselta koneelta. Kuvien rullaaminen ei haittaa, mutta tietty on hieman harmillista, että koko kuva ei näy kerralla eli koko asetelma tms. ei näy kokonaan…

  • 2.2.2013 / 13:17

   voi kiitos Iina! :)
   olen samaa mieltä tuosta että on joskus hieman hankalaa kun kuva vain jatkuu ja jatkuu :D

 4. A
  2.2.2013 / 11:43

  Kuvat on hyviä näin:) ainut mikä vähän ”häiritsee”,kun lukee postaustasi puhelimella teksti on pienellä vasemmassa laidassa.toki saa suuremmaksi ja se ei varmaan johdu edes sinusta:) puhelimella olisi helpompi lukea mobiiliversiota;)

  • 2.2.2013 / 11:47

   kiitos mielipiteestäsi! mulla ei ole puhelimella moista ongelmaa, mutta kuulemma täytyy tosiaan vain klikata sitä tekstialuetta niin se palautuu normaaliksi :). olettaisin johtuvan kännystä, koska kaikissa ei tuota ongelmaa ole.

 5. 2.2.2013 / 11:54

  Painiskelen ihan saman ongelman kanssa, tai oikeastaan vielä suuremman, sillä mun blogin palstaleveys on sunkin blogia leveämpi 800 px. Syy siihen, että haluaisin käyttää myös pystykuvia, on tietysti niiden parempi näkyvyys Pinterestissä:D

  Olen yrittänyt kiertää ongelmaa sillä, että laitan postaukseen sekä pysty- että vaakakuvia, niin kuin sinäkin tässä teit. Ehkä voisin kokeilla myös pystykuvien sijoittamista rinnakkain.

  Ekaksi kuvaksi laitan yleensä vaakakuvan siitäkin syystä, että esim. bloglovin’ käyttää sitä nostokuvana, ja mikäli se sattuu olemaan pystykuva, se yleensä leikkautuu hassusti. Sitten pitää miettiä vielä Indiedays Inspirationin kuvavirtaa, joka on ihan oma lukunsa… huoh…

  • 2.2.2013 / 13:21

   kaikkea sitä pitääkin pähkäillä näissä postauksissa, on niin tuttua tuo et eka kuva on hyvä olla vaakakuva ;D. Bloglovinin lisäksi mulla siihen vaikuttaa Bellan etusivu, jossa vaakakuva on paremman näköinen :). on kiva käyttää molempia, sekä pysty- että vaakakuvia, tuo kivaa vaihtelua!

  • 2.2.2013 / 13:22

   oi kiitos, pienestä asiasta se on usein hyvä mieli kiinni – kuten tästä viestistäsi, kiitos Irina!

 6. 2.2.2013 / 14:41

  Kauniita kuvia ja tuo maljakko on tosi suloinen <3

  • 3.2.2013 / 10:45

   voi kiitos kovasti Marit! :)

 7. 2.2.2013 / 18:56

  Hauska idea jälleen kerran, kivaa löytää uusia tapoja laittaa kukkia esille. Tuo näyttää tosi kauniilta!

  • 3.2.2013 / 10:46

   näinpä! blogeista saa kyllä ihania vinkkejä, ei sitä itse aina hoksaa kaikkea :)

 8. 2.2.2013 / 19:06

  Kaunis taulu! Täälläkin on taulun metsästys käynnissä!! :)

  • 3.2.2013 / 10:47

   kiitti Sanna, mustakin tuo on tosi kiva :)

 9. 3.2.2013 / 12:44

  Hei mahtavaa, että poimit idean! Kaunis Brit-pullo sopii tarkoitukseen loistavasti, ja taulu taustalla on upea.

  Olen miettinyt ihan samaa kuvakysymystä omassa blogissani. Kuva olisi tietysti kiva nähdä kerralla, mutta toisaalta pidän isoista kuvista, joista näkee yksityiskohdatkin selkeästi. Eli ainakin minulle on ok skrollailla kuvia, kun ne ovat hyvin otettuja, tarkkoja ja kauniita niin kuin täällä. :)

  • 3.2.2013 / 13:26

   kiitos vain sulle vinkistä! mulla on nyt käytössä huomattavasti isompi Brit-pullo; siitä vasta upea maljakko tuleekin, kunhan joskus vuoden-parin päästä on tyhjä :)
   oi, kiitos ihanasta kuvapalautteesta, et usko miten lämmittää mieltä!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.