Tulppaaneja siellä, tulppaaneja täällä…

 

Sunnuntaitervehdys! Toivottavasti teillä on alkanut viikon viimeinen päivä hieman pirteämmissä merkeissä kuin täällä… Työpainotteinen viikonloppu(kin) meneillään; odottelen kuumeisesti ensi perjantaita, jolloin haluan ennen kaikkea nukkua! Saapa nähdä kuinka naatti sitä sitten on, näkeekö perjantai-iltana edes Voicea ;). Haukottelen tälläkin hetkellä niin että leuat loksuu, ehtisköhän pienille päikkäreille tänään… Kissojen kanssa, tietysti. Jokin herkullinen kahvijuoma vois auttaa tähän, harkitsen jopa kamalan makuista espressoa, joten taidankin aloittaa höyryävästä kupillisesta ja tehdä pienen blogikierroksen pitkästä aikaa! Kahvikupposen kylkiäiseksi jokin laittoman kokoinen pala porkkanakakkua, jota tuli perjantaina leivottua :P.

Tänä talvena olen tykästynyt käyttämään tulppaaneille pienempiä maljakoita, joita voi sitten ripotella pitkin kotia. Yhdestä kimpusta riittää kolmeen maljakkoon ja silmäniloa on monessa paikkaa! Tässä tämän talven kauneimman väriset tulppaanit: haalean vaaleanpunaiset, osittain jopa ihan valkoiset, sekä kauniin vaaleankeltaiset:

Nämä vaaleanpunaiset aukeaa myös kivasti eivätkä jää nupulle keltaisten tavoin:

Vanhempi kissa on viettänyt viimeisen kuukauden, puolitoista, tuossa divaanin selkänojalla… Aluksi se oli nuoremman kisun vakiopaikka, mutta sitten tämä neiti jotenkin salakavalasti otti paikan omakseen ja siellä hän on aamusta iltaan, joskus öisinkin jos ei tule tyynyni viereen.
Minä ruokin kissat aina arkiaamuisin (mies herää niin aikaisin), jonka lomassa on päässyt käymään pieni kömmähdys: tämä divaanilla makoilija odottaa, että kannan hänet ruokakuppinsa ääreen aamiaista nauttimaan :D. Pari kertaa sen tein kun neitiä ei alkanut keittiössä näkymään ja nuorempi ahmatti meinas vetää kaverinkin murkinat masuunsa, joten nykyisin hän odottaa divaanilla tyytyväisenä et mami kantaa keittiöön… Tänä aamuna kun mies ruokki kissat, näin ei tapahtunut vaan neiti sipsutteli kevein askelin itse keittiöön. Melkoisen viisas, sanoisin! Ja minä, melkoisen vietävissä, sanoisin! Huomisaamua odotellessa…

Arvatkaa muuten! Tämän lentopelkoisen on lähes vuoden tauon jälkeen vallannut niin kova matkakuume ettei ajatus lentämisestä tätä enää taltuta :P. Siinäkin tälle aamupäivälle vähän puuhaa: selailla matkavaihtoehtoja! Haaveissa kaupunkiloma tähän talven keskelle ja aurinkoloma ensi syksylle!

Huomasittehan muuten, että kattauskisan osallistumisaikaa on pidennetty jatkumaan 12.2. saakka! Eli ei muuta kuin kuvia tulemaan :)

Comments

 1. Emppu
  3.2.2013 / 11:50

  Asiasta kukkaruukkuun, oletko ostanut mistä tuon tekstikortin (?), jossa on tuo viisas teksti ”Enjoy the little things…” vai tehnyt itse? Suunnittelen olohuoneen seinälleni pientä musta-valkoista taulukollaasia, ja kovasti miellyttäisi tuollaiset ajatelmat… En vain ole löytänyt tähän mennessä sopivia musta-valkoisia kortteja/julisteita (pl. Therese Sennerholt) ja olen hiljalleen alkanut miettiä, että pitäisikö kuitenkin tehdä ne itse… Toinen juttu on tietysti se, onko kymmenkunta ajatelmaa hieman liikaa yhteen kollaasiin…:-D Jos sinulla on ideoita tällaiseen, niin tietenkin mielelläni niistä kuulisin :-)

  • 3.2.2013 / 13:34

   tein blogiyhteistyötä Walldesignin kanssa ja sain sitä kautta teetettyä itselleni kolme kivaa taulua :). tuo on mulle merkityksellinen teksti, ihana ja niin paikkansapitävä sanoma!
   itsekin toki onnistuu tehdä vaikka minkälaisia, mutta myös Walldesign.fi -liikkeessä on kivoja! laittaisin tuollaiseen kollaasiin pari kivaa ajatelmaa, sitten ehkä jotain missä ei ole tekstiä laisinkaan, myöskin joitain omia valokuvia mustavalkoisena, jos ei halua väriä… mutta taitaisin laittaa joukkoon myös yhden värikkään taulun: jotain vaaleansinistä/turkoosia/vaaleankeltaista… nämä kolme väriä on mulla nyt kovasti mielessä :). oiskos näissä mitään ideaa?

   • Emppu
    3.2.2013 / 14:37

    Kiitos, varmasti on! Täytyykin mennä tutkailemaan tuota Walldesignia :-)

    • 3.2.2013 / 23:33

     kiva kiva :)

 2. Sara
  3.2.2013 / 12:33

  Meidän maljakostamme löytyy ihan samanvärisiä, hennon vaaleanpunaisia tulppaaneita. Nämä sesongin ensimmäiset ovat niitä ihanimpia. Jaksan ihastella niiden kauneutta joka kerta ohi mennessäni.
  Voi, toivottavasti löydätte mieluisan kohteen. Ihanaa, että lentopelko häviää matkakuumeelle. :-) Itse en kärsi varsinaisesta pelosta. Sanotaan, että minulla on lentoinho.

  • 3.2.2013 / 13:29

   sama juttu täällä!
   voi sitä toivon minäkin! ei oikein osata päättää mihin lähteä… liikaa kauniita paikkoja maailma (tai meidän tapauksessa Eurooppa) pullollaan :) ehkä se arpakuutio kehiin tässä asiassa! vaihtaisin tämän lentopelkoni lentoinhoosi milloin tahansa :D. kiitti kivasta kommentistasi Sara!

 3. Niina ja 4kisua
  3.2.2013 / 14:28

  Pakko kommentoida tuosta kisujen (aamu) syömistä ;) Toinen norskini nukkuu aamuisin yleensä makkarin kiipeilytelineessä ja ei millään haluaisi herätä kun laitan valon päälle. Laitan ensin muille keittiöön ruoan ja norski neiti menee sängyn alle valoa piiloon ja olen viennyt ruoan neidin nenun alle eli sängyn alle ;D Liian hyvä palvelu täällä ;D

  • 3.2.2013 / 23:33

   mahtavaa että muillakin samankaltaisia piirteitä! hiukan nauratti tämä :D

 4. Viivitys
  3.2.2013 / 17:54

  Eikä, mä olin varma, että ainoastaan meillä kannetaan kissa ruokakipolle :oD! Antaako kisut muuten tulppaanien olla rauhassa? Meillä toinen hyökkää aina heti maistamaan kaikkea vihreää, joten kukkia voi pitää vain ylhäällä seinähyllyllä.

  • 3.2.2013 / 23:35

   :D ihanaa että tunnustit sinäkin! onhan meitä useita, mut kaikki ei uskalla paljastaa ;)
   juu meillä saa tulput ja muutkin kukat olla rauhassa, vanhempi neiti joskus vähän maistelee, mut harvoin hänkään nykyään :). tulppaanithan kuuluu kissoille myrkyllisiin kasveihin, mut jostain muistaakseni luin että vain se mukula eli ei hätää. täällä on haukattu kerran koko tulppaanin kukkakin suuhun ilman mitään seuraamuksia ;D

 5. pirjo
  3.2.2013 / 21:03

  Kauniita pikkuesineitä sinulla onkin siinä tason päällä. Onko siinä helmikorvikset ja sormus?

  • 3.2.2013 / 23:40

   piti ihan selata kuvat et missä :D. mut joo, sormus ja helmikorvikset on tuossa tasolla. riisun korut aina ku tuun kotiin, yleensä kyllä vessaan, mutta joskus matkalla olkkariin ja tuossa ne on juurikin matkalla otettu pois ja laskettu käsistä :)

 6. Rousku
  4.2.2013 / 12:36

  Sinulla on kiva blogi. Täällä on aina sellainen hyvä, ystävällinen tunnelma ja tänne tulee kurkittua uudestaan. :) Kauniita, keväisiä kuvia.

  • 4.2.2013 / 13:04

   voi ihana, kiitos! niin ilahduin tästä. mukava kuulla että lukijoille välittyy tuollainen tunnelma, tuollaisena hyvän mielen paikkana tämän olen aina halunnutkin pitää :)

 7. Misty
  23.3.2013 / 21:44

  Kiitos aina positiivisesta ja kivasta blogista!
  Sulla on aina kauniita kuvia. Mistä olet löytänyt ihanaiset pienet maljakot?

  • 24.3.2013 / 07:50

   oi, lämmin kiitos vain itsellesi Misty! ihana aamunaloitus tämä viestisi :))
   nuo maljakot olen tilannut Amfora Shopista.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.