Korallinpunaista ja beigeä

 

Olen huomannut, että Yves Saint Laurentin kynsilakat sopivat erinomaisesti omille kynsilleni. Lakkaa on mukava levittää, se levittyy tasaisesti (ohuesti, mutta silti erittäin hyvin peittävästi) ja lakkausjäljestä tulee siisti. Lakka myös pysyy hyvänä monta päivää, josta luonnollisesti plussaa.
Kuvissa näkyvä korallinpunainen lakka on viimekesäinen hankintani, Corail Colisee 4, tosi herkku sävy ja sopii upeasti varsinkin hieman päivettyneille kesäkäsille. Tuon harmahtavan beigen sävyisen lakan ostin pari viikkoa sitten, Beige Leger 22, sopii ihoni sävyyn oikein kivasti. Joskus tuollaiset nudet ja beiget lakat kellertää ikävästi tai saa vastaavasti ihoni näyttämään kellertävältä, mutta tämä ei. Ihanan kylmän sävyinen ja näyttää eri valaistuksessa aina hieman erilaiselta: joskus enemmän ruskeaan taittuva, joskus harmaaseen, joskus kylmemmän sävyinen, joskus taas vähän lämpimämmän sävyinen. Ihan täyskymppi!
Tällaisissa aika perusväreissä, joihin ei ole vaaraa kyllästyä, satsaan silloin tällöin vähän hinnakkaampaan kynsilakkaan, kun taas jonkin erikoisemman sävyn kohdalla koen järkevimmäksi ostaa lakan pienemmässä ja edullisemmassa pullossa. Mavalalta löytyy näihin hyviä vaihtoehtoja.

Edellisen postaukseni kommenttiboxissa tuli puhetta kynsilakoista, joten siinäkin syy tälle postaukselle. Päällyslakkana mulla on käytössä Mavalan Minute Quick-Finish, suosittelen lämpimästi! Kuivuu nimensä mukaisesti minuutissa ja suojaa kynsiä/lakkausta monta päivää. Joskus jos haluan lakkauksen kestävän erityisen monta päivää (esim. viikon lomamatkan), lisäilen päällyslakkaa päivän-parin välein. En aina jaksa odotella varsinaisen lakan täydellistä kuivumista, vaan levitän päällyslakan melko pian kynnen pinnalle. Toimii!

Ehkä sipaisenkin tuota korallinpunaista kynsiini nyt heti, vaikka sen kunniaksi että kuulin tänään ensimmäiset ja iloisen hilpeät titityyt! Mikä ihana ääni se olikaan, näin kuukausien tauon jälkeen :). Samalla aion lukaista kauppareissulta ostamani uusimman Dekon – enpäs muistakaan milloin viimeksi olisin ostanut jonkin lehden irtonumeron!

Comments

 1. 5.2.2013 / 16:10

  Ihanat värit, nuo molemmat;) tosi hyvä vinkki myös tuo Mavalan quick finish! Kotona vauvan kanssa tulee pestyä käsiä koko ajan eikä mitkään lakat kestä, en vain ole saanut aikaiseksi kartoittaa päällyslakkoja.. Joskus olisi kuitenkin itselle piristävää pistää vähän väriä arkeen, joten tuollaista maltillisesti hinnoiteltua Mavalaa voisi kokeilla;)

  • 5.2.2013 / 21:57

   no niin, ei muuta kuin ostoksille sitten! kiva että sait vinkin, mä oon ainakin tuohon päällyslakkaan erittäin tyytyväinen :)

 2. Tipi
  6.2.2013 / 07:46

  Kauniit, keväiset värit! Ja mikä vielä lisäkivaa, visuaalisesti kauniit pikkupullot. :)

  • 6.2.2013 / 12:07

   olen täydellisen samaa mieltä :))

 3. Mg
  7.2.2013 / 09:07

  Hmmh, just eilen lakkasin Isadoran herkullisella pastellin vihreällä ja laitoin sen täysin kuivuttua päällyslakkaa päälle. Vihreä kuitenkin alkoi ”elää” ja näytti siltä, kuin se päällyslakka olisi vaalentanut sitä väriä ja jopa sekoittunut siihen, koska nyt paikoin kynsissä on vaaleita kohtia, joista paistaa kynsi vähän alta. :/

  Onko kellään tietoa, onko vika kummassa lakassa?

  • 7.2.2013 / 09:44

   voi että, ärsyttävää! tuli heti mieleen et olikohan se vihreä kuitenkaan täysin kuivunut… entäs oliko päällyslakka myös Isadoran? jos olivat eri merkkiä, syynä täytyy sitten olla se, ettei Isadoran lakoille käy muut kuin merkin omat päällyslakat.

   • Mg
    7.2.2013 / 11:04

    Voihan se olla, ettei se kerennyt täysin kuivua, vaikka olevinaan odotin tarpeeksi kauan. :) Juu ja päällyslakka oli eri merkkiä ja aika vanhakin jo. Ei oo muuten ensimmäinen kerta, kun noin käy..

    • Mg
     7.2.2013 / 11:06

     Lisäys vielä, että tuo Isadoran lakka kuivuu tosi nopeasti enkä laittanut sitä kuin yhden kerroksen.. ehkäpä vika on siis siinä vanhassa päällyslakassa!

     • 7.2.2013 / 12:06

      onpa omituista, ois kyllä mielenkiintoista tietää mistä moinen johtuu! mulla ei oo tuollaisesta kokemusta eikä ylipäätään Isadoran lakoista, mut vaikuttaa kyllä että päällyslakassa on jotain häikkää.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.