Kolme valkoista

 

Tulppaania nimittäin… Ensimmäinen valkoinen tulppaanikimppu muuten tälle vuodelle, täällä meilläpäin ei usein kaupoissa edes ole valkoisia. Ja usein ne herkulliset pastellinsävyiset kimput vie voiton, vaikka valkoisia olisikin tarjolla. Kukkakaupasta en kukkia juuri koskaan osta, vaan ostan kimput ruokaostosten yhteydessä missä ruokakaupassa nyt satunkaan asioimaan.

Tässä kuvassa monta lempparijuttua: mustavalkoinen kukkataulu, tammipuukehykset, tärkeä ajatelma niiden sisällä, kiva vuodenajasta riippumaton kynttilä, yksinkertainen luonnonvalkoinen maljakko sekä kauniit kukkaset.

Tänään vietän hyödyllistä päivää: saan ruksattua mielessäni olevalta to do -listalta erään ison, kuukausia mietityttäneen asian pois, ihanaa ja helpottavaa! Monenlaista postaustakin on suunnitteilla ja tulossa, meinaa vain olla liian vähän päiviä toteuttaa niitä :).
Tästä päivästä täytyy tulla hyvä, tiesin sen jo siitä miten heräsin: nuorempi kissaystäväni oli ajatellut et mamilla on ihan turhaan kaksi tyynyä, minäpäs oikaisen tuolle alimmalle tyynylle ja niin hän oli tehnyt. Tiedättekö sillä tavalla poikittain ettei vaan varpaat tai pää joudu tyynyn ulkopuolelle. Itsehän olin jotenkin kummasti hinautunut tyynyni kanssa sänkyä alaspäin, joten murmelillani oli oikein hyvin tilaa! Tämä tiistai alkoi siis naurulla, oi että se oli hauska näky :D! Ei enää riitä pelkkä sänky, sängyn lisäksi alla pitää olla tyyny, kuinkas muuten! Mutta nyt asioille, taidan ostaa samalla parit Runebergintortut (miehelle, itse en niistä niin välitä, mutta onneksi kohta on laskiainen :P).

Mukavaa Runebergin päivää!

Comments

 1. 5.2.2013 / 10:37

  Meidän lähikaupassa on ollut viime aikoina hurjan nättejä tulppaaneita ja arvaa vaan miten olen niitä hamstrannut?! Tulee vaan jotenkin itsellekin paljn pirteämpi fiilis, kun kotona on kauniita tulppiksia :)

  – Irini

  • 5.2.2013 / 11:53

   oon täysin samaa mieltä! tänäänkin meinasin ostaa, mut ajattelin et säästän viikonloppuun ku vielä on muutama valkoinen neilikka maljakossa :)

 2. -Tintti
  5.2.2013 / 11:33

  Kukat luo kodin! Ja kissat ;D
  Hei sellasta kyselisin, että oletko jo testannut sen uuden (olikohan Dior?) vaaleanpunaisen kynsilakan? Lähinnä peittävyyttä ajattelin, mutta myös kestävyys kiinnostaa :) Kohta ois reissu edessä ja taxfree -ostokset jo ajatuksissa! Löysin hetki sitten Mavalalta itselleni uuden sävyn: 90 Arosa, johon ihastuin. Paljon myös Riga -sävyä käyttäneenä kiinnostaisi samaan värimaailmaan menevä peittävämpi versio.. Monesti jää kynnet lakkaamatta, kun tietää, että se vaatii ihan vähintään 2 kerrosta ja sen mukaisen kuivumisajan! En osaa/pysty (lapsi..) olemaan niin kauaa vaan paikallani kuivattelemassa kynsilakkaa :D Toisinaan lakkaus on parin päivän projekti: 1kerros/päivä, niin ehtii sitten muutakin :)

  • 5.2.2013 / 11:57

   erityisesti nuo jälkimmäiset! <3
   en ole vielä ehtinyt kaupoille! tosin meidän Emotionissa on muutenkin hiukan suppea valikoima noita hintavampia kynsilakkoja, joten en edes tiedä tuleeko näitä kevään uutuuksia myyntiin… mutta jostain pakko saada se testattua ja sitten jos on hyvä, myös hankittua :). se Riga-sävy on kyllä niin ihana, mulla on menossa jo toinen pullollinen. täytyypä tsekata tuo Arosa! hei arvaas, tee kuten minä: lakkaa kynnet pari kertaa (anna kuivua kevyesti välissä) ja sitten päälle päällyslakka. itse käytän Mavalan quick-finishiä, huippu! kuivuu hetkessä eikä tarvitse ikuisuuksia odotella. lakkaus kestää myös hyvin ja ota vaikka reissuun mukaan se päällyslakka, sitä voi lisäillä päivän-parin välein niin helposti pysyy viikon hyvänä kynnet. itse tein vielä vuosi sitten noin kuten sinä, kuulosti siis kovin tutulta :D

   • -Tintti
    7.2.2013 / 10:01

    Hmm.. siis käytätkö Top Coatia vai Minute Quick-Finishiä? Täällä lukee toinen ja seuraavassa postauksessa toinen :)
    Multa löytyy itse asiassa molempia. Quick-Finishiä olen vähemmän käyttänyt. Top Coatin kanssa mulla on hassu ongelma. Pullo liimautuu kiinni AINA. Ihan viimeistään tokan käytön jälkeen. Mä en ymmärrä sitä. Olen ostanut useita pulloja ”jos nyt tämä vaikka pysyisi auki”.. Vika ei voi olla käyttäjässä, että jotenkin sotkisin lakan korkkiin ja jumiutuisi siksi, koska olen ollut extravarovainen, eikä mulla mikään muu lakka jumiudu noin.
    Kaapista löytämäni Quick-Finishin sain nyt auki, joten testaan tässä juuri sitä :) Mä varmaan pesen käsiäni liian usein, jotta mikään lakka pysyisi viikkoa :( Rasvatakin näitä koppuroita pitäisi enemmän.. Onneksi on se reissu tulossa, kosta Elisabeth Ardenilla on ihan paras käsirasva ja kohta saan sitä himpun halvemmalla! Jee :)
    Kiitos vinkeistä ja hyvää loppuviikkoa!

    • 7.2.2013 / 10:07

     hyvä huomio, mulla oli tullut virhe tänne, korjasin kommenttiin eli quick-finishiä käytän! mulla kyllä riippuu suuresti lakastakin, pysyykö se max viikon vai neljä päivää… viikossa kynnen kasvurajakin jo näkyy ettei sinänsä mikään täydellinen jälki enää :)
     saako kysyä mihin oot lähdössä matkalle? t. matkakuumeinen :P

     • -Tintti
      7.2.2013 / 10:25

      Ok. Tällä ainakin kuivui siedettävässä ajassa :) Saa sitten nähdä sen pysyvyyden kanssa..
      Ihan vaan tuollainen sukulaistenmoikkausreissu länsinaapuriin on kyseessä. Lahti ylitetään mennen-tullen laivalla. Ihan kunnon lämpö-matkaa täälläkin tosin kuumeillaan! Vaikka ainahan nämä lyhyemmätkin pyrähdykset piristää arkea :)

      • -Tintti
       7.2.2013 / 10:26

       ai ja vielä piti sanoa, että nuo uusimman postauksen IN-osuuden tynyt on aivan ihania! Meille kanssa!

       • 7.2.2013 / 10:28

        heh :). mä en ihan vielä lämpene niille, saapa nähdä muuttuuko mieli vielä joskus ;)

      • 7.2.2013 / 10:28

       oi kuulostaa ihanalta! muistelen vieläkin meidän viimekesäistä Tukholman reissua, se oli niin huippu! pakko päästä tulevanakin kesänä sinne shoppailemaan ja ihastelemaan :))
       mukavaa matkaa!

 3. pirjo
  5.2.2013 / 18:16

  Mulla on joku ihmeellinen fiksaatio: jos kukkia on vähän, niitä täytyy olla pariton määrä eli yks tai kolme. Mistäköhän moinen? Pöydällä nököttää poltetun oranssin värisiä tulppaaneja…

  • 5.2.2013 / 21:58

   haha, täällä ihan sama! ei ikinä parillisia lukuja, ei ei ei :D

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.