Kotimme valokuvatapetti

 

Muutamaan otteeseen on tämä seinä blogissani näkynyt ja aina sen jälkeen olen saanut useammankin kysymyksen tapettiin liittyen. Kyseessä on siis tämä mustavalkoinen ruusutapetti, jonka tilasin raksavuoden aikana Photowallilta seinämme mittojen mukaan:

Paketti saapui muutamassa päivässä mukanaan tapettiliisteri. Vuodat oli valmiiksi leikattu ja numeroitu, joten tapetoiminen oli äärimmäisen yksinkertaista: ei aikaakaan kun olin ruusun isäni kanssa seinään tapetoinut.

Tältä samaiselta yritykseltä sain jonkin aikaa sitten blogini sähköpostiin yhteydenoton ja päätimme järjestää teille pienen kisan! Voittaja saa itselleen 250 euron arvoisen lahjakortin Photowall.fi -verkkokauppaan. Itsekin unohduin sinne hetkeksi haaveilemaan – kukkakuvien lisäksi erityisesti erilaiset maisematapetit miellyttävät silmääni, kärkipäässä rauhoittavat rantamaisemat. Photowallilta voi tilata tapetin myös omasta valokuvasta! Ja sellainen onkin minulle matkalla, mutta en vielä kerro millainen tai minne se tulee, sen tulette näkemään myöhemmin, kesän paikkeilla ;).

Nyt ei muuta kuin osallistumaan, jos mielit itsellesi valokuvatapettia! Jätä kommentti tähän postaukseen, muista itsestäsi nimi tai nimimerkki ja arvostaisin kovasti, jos viitsitte jättää myös sähköpostiosoitteenne sille varattuun kenttään. Helpottaa työtäni suuresti kun arvon voittajan! Arvonta päättyy 2.3.2013 klo 21 ja voittajan julkistan mahdollisimman pian tuon jälkeen.

Vastaa osallistumiskommentissasi kysymykseen: millaisen tapetin valitsisit ja minne? 

Comments

 1. Janika
  2.3.2013 / 16:33

  Valitsisin valkoisen orkidean portaikkoon.

 2. kati ahvenlampi-salmela
  2.3.2013 / 16:38

  bricks, firewood, stones…ylipäänsä luontoaiheet .kävisivät ajattelemaani seinätilaan.

 3. Nina D
  2.3.2013 / 16:42

  Olen juuri suunnitellut kuvatapettia meidän eteiseen, joka aukeaa suureen olohuoneeseen ja antaisi kivat raamit. Olisi kiva toteuttaa tapetti joka korvaa kaikki taulut siltä seinältä ja tekee eteisestämme lämpöisen ja houkuttelevan sisäänkäynnin. :)

  Arvontaa odottelemaan :)

 4. Kilahti
  2.3.2013 / 16:45

  Valokuvatapettia ruokailutilaan suunnitteilla :) Mukana arvonnassa!

 5. 2.3.2013 / 17:07

  Olohuoneen seinä on jo pitempään huudellut valokuvatapettia itselleen, joten nyt pakko ottaa osaa kisaan! ;) Varmasti jonkun kukka-aiheisen siihen valitsisin…tai jonkun, jossa olisi selkeä kolmiulotteinen fiilis.

  -A-

 6. em
  2.3.2013 / 17:08

  Ottaisin joko jonkun musta-valkoisen kaupunkimaisema pojan huoneeseen tai jonkun hempeän värisen kukan tyttären huoneeseen. Vaikea valinta!

 7. Suss
  2.3.2013 / 17:43

  Joku maisematapetti makkariin :)

 8. 2.3.2013 / 17:52

  Vaikea valita mutta ehkä päätyisin tyttö 9-veen ottamasta valokuvasta teettämään tapetin mihinkäs muualle kuin neidin omaan huoneeseen:)

 9. Hertta
  2.3.2013 / 17:53

  Ihania tapetteja! Valitsisin musta-valko-harmaan koivumetsä -tapetin. Se tulisi tulevan kotimme työhuoneeseen. :)

 10. Katja
  2.3.2013 / 18:05

  Mukana :) Olkkarin pintaremppaa suunnittelen… musta-valko-harmaa linjalla, mutta tapetit viel hakusassa. Tässä olis kiva idea!

 11. Noora
  2.3.2013 / 18:47

  Tuo tiiliseinätapetti Brick Wall – White näytti kivalta. Laittaisin sen meidän olohuoneeseen tv:n takana olevaan seinään, koska tuosta seinästä vaan puuttuu se jokin. Ehkä juuri tuo tapetti toisi tuohon tylsään kohtaan juuri sitä ilmettä, mitä olen yrittänyt hakea jo kauan :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.