Talvilomailua

 

Kuvia talviloman ajalta; ennen matkaa ja matkan jälkeen. Viimeisen lomapäivän ilta käsillä, voi kunpa loma voisi vielä jatkua…
Tuossa viimeisessä kuvassa kynnessäni muuten se Diorin uutuussävy Tutu, jota kävin liikkeessä testaamassa – ja sinne hyllylle se sitten lopulta jäi. Peittävyys oli ihan ok, mutta sävy olikin niin lähellä Butter Londonin Teddy girl -sävyäni, että olisi ollut aika turha hankkia tätä siihen rinnalle. Italiasta ostin kuitenkin pari täydennystä kynsilakkakokoelmaani, niistä lisää joku toinen päivä. Nyt mietin tämän viimeisen lomailtani ohjelmaa, joka taitaa pitkälti sujua tekemättä ei mitään tai no ehkä pientä Emmerdale-maratonia voisi harkita… Sunnuntai-illan jatkoja!

Comments

 1. 3.3.2013 / 21:18

  Lomat menevät aina liian nopeasti! Itse tosin toivon jo loman loppumista, sairasloman nimittäin! Johan tässä on neljä viikkoa ”lomailtu”. Liukkaat kelit ja hiekoittamattomat tiet eivät ole hyvä yhdistelmä! Noh, täytyy myöntää, että ovat aivotkin -minultakin ne löytyvät- kerrankin saaneet kunnon levon. Täytyyhän kaikesta etsiä jotakin hyvää, eikö niin? :)

  Aurinkoista ensi viikkoa, viikonloppu on enää viiden päivän päässä!

  – Irini

  • 3.3.2013 / 22:06

   auts! pikaista paranemista sinulle. hieno asenne :) ja kiitos sulle kivasta viestistä, kivaa pian alkavaa viikkoa sinne etelämpäänkin :)

 2. Niina ja 4kisua
  4.3.2013 / 08:05

  Maratoneista puheenollen, mun pitäisi katsoa telkkua kunnon pläjäys ;) Digiboxi ilmoitti eilen että kovalevy on TÄYNNÄ ;D Miten mä aina onnistun tuossa ;) Mukavaa viikkoa teille täältä pakkasen keskeltä ;)

  • 4.3.2013 / 12:28

   heh! varo vaan ettei käy kuten mulla viime vuonna: boxi meni ihan jämppiin ja se piti alustaa eli tarkoitti sitä, että kaikki tallennetut ohjelmat hävis :D. kiitos Niina, kivaa viikkoa sinne etelämpäänkin :)

 3. Niina ja 4kisua
  4.3.2013 / 21:16

  Kiitos varoituksesta :) Mulla on vielä sen verran iäkäs digiboxi että ei tiedä miten enään kestää….hui ;D Ainakin houset ja mentalikset on pakko katsoa ekana ;D (ja poliisi sarja hihihihih)

  • 5.3.2013 / 09:45

   joo kyllä sitä hiukan nielaisi et auts :D. meni monenmonta elokuvaa ja hirmuinen läjä Emmerdalen jaksoja, jotka onneks pystyi sitten katsomaan Katsomosta, joten ei niin suuri huoli sentään ;)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.