FoxTown Outlet

 

Ennen matkaa kyselin teiltä vinkkejä Milanon parhaista outleteista ja niitä sainkin, kiitos vielä! Päätin silloin pikaisella googlettelulla, että menemme ainakin Sveitsin puolella sijaitsevaan FoxTown Outletiin, jonne varasinkin bussimatkat jo kotoa käsin. Milanossa sijaitseva Zani Viaggi järjestää mm. näitä outlet-matkoja: edestakainen bussimatka kustansi 20 euroa/henkilö. Matka outletiin kesti 1h15min ja aikaa paikan päällä oli noin neljä tuntia, ihan riittävästi mielestäni.

Ajelimme Sveitsin Mendrisioon maaseudun halki ja heti kun poistuimme Milanon keskusta-alueelta, saimme ihailla edessämme avautuvia upeita Alppimaisemia. Emme olleet katsoneet reittiämme etukäteen kartasta, joten tuli täysin yllätyksenä, että ohitimme Como-järven – tuon upean lomakohteen, johon olen haaveillut matkustavani jo lähes kahden vuoden ajan!

Mitä lähemmäksi Sveitsiä saavuimme, sitä lumisemmaksi maisemat muuttuivat. Kuitenkin Como-järven ympäristössä näytti olevan lähes täysi kesä (kuva on bussista otettu, joten myös sen mukainen…):

Nuo Comon upeat maisemat tulivat tosiaan ihan täytenä yllätyksenä, sillä vain hetkeä aiemmin bussi oli tunnelissa. Huokailin ihastuksesta ja yllätyksestä nämä nähdessäni; tuonne haluan! Ja voin kertoa, että kaksikerroksisessa bussissa muutama muukin innostui näistä maisemista, sen verran kamerat lauloi ;)

FoxTown Outlet oli ikään kuin iso ostoskeskus: liikkeitä neljässä kerroksessa. Outlet-shoppailuhan on aika lailla tuurista kiinni: löytääkö sitä mitä on hakemassa ja mihin hintaan sen löytää… Tämä FoxTown oli minun ensimmäinen outlet-kokemukseni eikä se ihan vastannut omia odotuksiani ja sen vuoksi ostossaldo jäi aika pieneksi. Eniten mieleeni jäivät Burberryn, YSL:n, Salvatore Ferragamon sekä Pradan liikkeet. Ennen matkaa olin ajatellut, että tuon kotiin jonkin Pradan laukun, mutta sellaista täydellistä yksilöä ei kerta kaikkiaan löytynyt; ei outleteista eikä keskustan liikkeestä, josta olen vieläkin hieman yllättynyt, heh! Burberryn FoxTownin liikkeestä löysin jopa kahdet aivan ihanat ballerinat – tosin molemmista jäljellä vain yhtä kokoa eikä koko ollut omaan jalkaani sopiva… Se mitä itse on etsimässä ja se mitä liikkeellä on juuri silloin tarjota, on siis täysin tuurista kiinni :). Salvatore Ferragamon laukut olivat aivan upeita, mutta kaikista upeimman yksilön näin vasta paluulentoa odotellessamme Milanon (Linaten) lentokentällä. Noin 1200 euron hintalappu jätti tuon konjakinruskean, huumaavalta nahalta tuoksuvan ihanuuden kuitenkin hyllyyn…
Outleteista kuulee hieman ristiriitaisia juttuja välillä: miten siellä ei välttämättä myydä aitoja tuotteita tai tuotteet on täysin segundaa yms. Näiden omien kokemusteni perusteella en kyllä tuota allekirjoita; tuotteet olivat aitoja ja täysin laadukkaita, ehkä juuri sen vuoksi hinnat eivät olleetkaan mitenkään päätähuimaavan paljon edullisempia kuin keskustan liikkeissä.

Vaikkakaan mitään huippulöytöjä ei tällä (ensimmäisellä) outlet-reissulla tullut tehtyä, en silti missään nimessä kadu sinne lähtemistä! Jo pelkästään matkan maisemien vuoksi se kannatti! Ja tuli tuolla joitain hankintojakin tehtyä, esittelen ostoksiani omassa postauksessaan myöhemmin.

Jotta tästä ei ihan maratonpostaus tulisi, niin juttu jatkuu seuraavassa numerossa! Nimittäin FoxTown Outletista seuraavana päivänä oli pakko käydä tsekkaamassa vielä toinenkin outlet: Serravalle :)

Comments

 1. Mg
  7.3.2013 / 11:38

  Bellagio on my mind.. <3

  • 7.3.2013 / 11:40

   en yhtään ihmettele :)

 2. 7.3.2013 / 12:44

  Me vietettiin viime kesänä viikko Como-järvellä. Ne maisemat on huikeat! Suosittelen paikkaa, ehkä itsekin tulee vielä joskus käytyä järvellä toisenkin kerran.
  Itse palasin FoxTownista kassi täynnä Lindtin suklaata :)

  • 7.3.2013 / 12:46

   apua mä niin repesin tälle :D tuo suklaa koukutti mutkin ihan täysin, heti kun puraisin yhtä suklaata, jota myyjä siellä ostoskeskuksen aulassa saapuville asiakkaille jakeli, huokaisin että Fazerin Sininen on saanut kilpailijan :D nam!

 3. 7.3.2013 / 12:47

  Huikeat on nuo maisemat. itsekin tuolla alueella joskus käynyt. Henkeäsalpaavaa:) Mukavaa päivää!

  • 8.3.2013 / 10:08

   oli kyllä todella kaunista katseltavaa!

 4. Koo
  7.3.2013 / 20:43

  Me oltiin 2,5 vuotta sitte Bellagiossa -> mahtava paikka! Romanttinen ja kaunis <3

  • 8.3.2013 / 10:08

   voi, toivottavasti pääsen sinne joskus :)

 5. 8.3.2013 / 07:41

  Tuon outlet-reissun yksi suola oli varmaankin matka ja sen hienot maisemat!
  Outletit eivät ole aina niin edullisia kuin olettaisi. MUTTA, merkkituotteethan ovat aina hinnakkaita. Ja on ihan sattumaa, löytyykö jotain itselle sopivaa.
  Odotan innolla postausta löydöistä! :)

  • 8.3.2013 / 10:12

   kyllä oli! näki vähän muutakin kuin Milanon keskustaa :)
   joo näin olen myös käsittänyt, että varsinkaan Euroopassa outlet-hinnat ei olisi niin päätähuimaavan alhaisia. todellakin oli ihan sattumaa suureksi osaksi ja onneksi menimme vielä Serravalleen! :)

 6. Hellu
  9.3.2013 / 11:23

  Tää oli kiva postaus! Ollaan lähössä vkoksi milanoon toukokk alussa, foxtownissa käydään kans, mutta julkisilla. Odotan vertailunvuoksi kokemuksiasi serravalesta…. Lisäksi aiomme viettää pvän comolla, julkisilla…

  • 9.3.2013 / 19:39

   Serravalle-juttua tulossa heti ensi viikolla! oi, Como <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.