Suklaaherkkuja

 

Viimeiset Milanon matkan syötävät tuliaiset pöydällä. Fazerin Sininen sai vahvan kilpailijan, ensimmäistä kertaa. Ensikosketus näihin suklaaherkkuihin tuli FoxTown Outletiin saavuttuamme; suklaapuodin myyjä jakeli suklaita ostoskeskukseen saapuville asiakkaille. Toimi! Suklaapussillinen mukanamme lopulta bussille palasimme.
Tosi herkullisia sveitsiläisen Lindtin Lindor-suklaita. Kovempi kuori kätkee sisälleen herkullisen pehmeän suklaasydämen.

Makuja laidasta laitaan – omaksi lempparikseni taisi päätyä tämä aika perusmaku: na-am!

Oli pakko laittaa vielä tämä kuva, vaikka tarkennus on vähän missä sattuu. Niin hauska tuo mun linssilude huomionkipeydessään!

Kisulla on myös sellainen omaperäinen tyyli, että jos vain mahdollisesti silitystä antava käsi on lähellä, siihen pusketaan omaa päätä ja kasvoja – silitä mua, silitä mua! Joskus myös tuota kättä vähän nuolaistaan ja saadaan siten samalla omat kasvot kätevästi pestyä :D. Tuon keinon kisu oppi pentuna steriloinnin jälkeen: kaulassa oli kauluri, joka esti oman naaman pesun, joten silittäjä sai pesun hoidettavaksi kädellään. Mitä kekseliäisyyttä!

Nyt taidan vetäistä uuden, pirtsakan värisen takin niskaani ja lähteä pienelle happihyppelylle! Eilinen vilukohtaus taisi johtua siis vain ja ainoastaan pienestä hytinästä pakkassäässä, hyvä näin. Kivaa sunnuntaita!

Comments

  • 11.3.2013 / 09:15

   on, nam! :P

 1. Marika
  10.3.2013 / 14:09

  Jos herkku vetää vertoja Fazerin siniselle sen täytyy olla todella hyvää :) Monesti ulkomailla paikalliset suklaat on pahoja, semmoisia jauhoisia ja jopa tämmöinen suklaasieppo on jättänyt niitä syömättä.

  Aivan loistava tuo kisun ilme ;D
  Ne on kyllä fiksuja veijareita :)

  Täällä on aivan upea keli. Vaikka en talvesta juuri pidä, niin tämmöiset aurinkoiset pakkaspäivät on ihan mahtavia.

  • 11.3.2013 / 09:18

   käyhän joskus Stockalta hakemassa maistiaisia, ainakin joitain perusmakuja myydään siellä. ja suurimmilla lentokentillä myös :). nyt koko ajan telkkarissakin pyörii näiden mainos :D
   ja joo, yleensä en ole minäkään tykännyt ulkomaiden suklaista: ne ei jotenki sulaa suuhun vaan on jotenkin sellasia murenevia, ei suklaa saa olla sellasta :D
   täällä paistaa tänäänkin aurinko, ihanaa!

 2. 10.3.2013 / 15:54

  Meidän toinen kisu oli aina sellainen, että tuli pukkaamaan käsiin tai johonkin ja hiesti itseään jalkoihin <3 harmi että se jouduttiin lopettaa, marraskuussa tuli vuosi. Mietityttää että jos sen olis vienyt toiselle eläinlääkärille niin olisko joku muu saanut jotain tehtyä?

  Ja siitä takistasi vielä, minä oon aina haaveillut punaisesta villakngastakista, mutta no minä en oo mikään pieni tyttö joten punainen ei ihan mua imartele. Ja joka keväinen ongelman kun pitää ostaa kevääksi uusi takki kun ei tahdo tarpeeksi suurta kaupoista löytyä, seppälästä ja noista muista, sitten kun taas löytyy niin on niin ruma et aina tuottaa päänvaivaa se takin metsästys. No mutta nyt tänä keväänä 19kg viime syksyä kevyempänä odotan että pääsen sitä takkia ostamaan, josko se olisi hieman helpompaa. Toinen moinen vielä pois niin ei tartte enää vaatteita metsästää, niin saa vaatteet ostaa mistä huvittaa. Musta tuntuu muutenkin että nykyään vaatteet on niin omituisia, etten tahdo edes löytää vaatteita joista tykkään, en mistään oikein erikoisesta ja kuviollisista tykkää.

  Loppuillan tässä saakin tsempata itseään huomiseen viisaudenhampaan leikkukseen ja harmittaa kun kaupunkiin läähtee mutta ei voi ostoksille mennä sitä takkia etsimään, mutta taitaa sen verran olla kipeä, että suoraan kotia vaan hampaan poiston jälkeen.

  • 11.3.2013 / 09:23

   niin, vaikea jälkeenpäin tietää millainen olisi ollut toisen eläinlääkärin tuomio… hankalia ja vaikeita asioita.
   onnittelut hienosta saavutuksestasi, wautsi! ja tsemppiä myös eteenpäinkin.
   on kyllä totta että monet vaatteet näyttää jo kaupoissa jotenkin rumilta… tuo takki oli kyllä ihana löytö, niin kiva leikkaus ja kaikki. tosin huomaan, et sitä käyttäessäni mulla täytyy olla tietty mieliala, tosi iloinen ja sellainen pirteä, sit vasta takki pääsee oikeuksiinsa :D. se takin sävy sopii ihanasti konjakinväristen asusteiden kans, nam!
   tsemppiä hammaslääkäriin!!! multa on kaikki neljä jo poistettu, joten tiedän mistä puhun: reilusti buranaa nassuun seuraavien päivien ajan!

 3. 10.3.2013 / 18:01

  Namskis, ihania kuvia! Tuo kissan ilme on ihan paras tuolla taustalla :D

  • 11.3.2013 / 09:23

   on kyllä hassu matikainen :D

 4. 10.3.2013 / 19:28

  Nuo LIndor-suklaat ovat suosikkejani!
  Jopa on kissalla hyvä ilme suklaapallon taustalla. :D

  • 11.3.2013 / 09:24

   en ihmettele! kissa näyttää et tännekin vois nakata yhden jos niin hyvää on :)

 5. 10.3.2013 / 21:16

  Oi noi lindtin suklaat on niiiin herkkuja! Ehkä hyvä vaan ettei niitä suomesta saa…;)

  • 11.3.2013 / 09:25

   Stockalta ja lentokentiltä saa ainakin :P en ole varma saako jostain muustakin isommasta liikkeestä, mut luulisin näin :)

   • Nimetön
    12.3.2013 / 10:21

    Voi ei…;D

 6. 11.3.2013 / 10:50

  Näyttää kyllä,niin ihanilta nameilta. Suomalaiset paperipäällysteiset makeiset on noitten rinnalla aika tavallisia:D

  • 11.3.2013 / 11:39

   nuo on kyllä niin herkkuja :)

   • 11.3.2013 / 12:06

    Varmaan ihan eri makusiakin,kun tääl päin fazerit. :)

    • 11.3.2013 / 13:33

     kyllä, kivaa vaihtelua!

 7. Niina ja 4kisua
  12.3.2013 / 17:20

  Lindtin punainen sukkaa pallo ollut aina mun suosikki. Vanhassa työpaikassa oli myynnissä kyseisiä suklaita ja kuinkas ollakkaan punaiset hävisi aina mystisesti ;D Mitään en tunnusta ;)

  • 13.3.2013 / 08:22

   oi nam, onneks en itse työskentele niiden äärellä :P

 8. -Suvi
  14.3.2013 / 17:51

  Ikäväkseni joudun ilmoittamaan että noita Lindtin pallosuklaita myödään myös ainakin Citymarketeissa ja K-supermarketeissakin :D Erityisesti joulunaikaan, mutta taisin nyt pääsiäisnamienkin joukossa nähdä noita. Pahoittelen!;)

  • 14.3.2013 / 18:12

   ou nou! tätä mä just pelkäsin et joku toteaa asian olevan näin :D eli ei muuta ku cittariin ;P

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.