Serravalle Outlet

 

Koska FoxTown Outlet ei ihan täysin vastannut odotuksiamme, kurvasimme seuraavana päivänä taas metrolla Zani Viaggin toimistolle ja ostimme matkaliput Serravalle Outletiin, joka sijaitsee Genovan lähettyvillä. Milanosta Serravalleen on matkaa noin puolitoista tuntia. Mielessäni kaikui parin lukijan kommentit: FoxTownista en tehnyt niin hyviä löytöjä kuin Serravallesta… Koska matkaseuralaiseni oli heti valmis uuteen shoppailupäivään (jollain meni pää hiukan sekaisin Hugo Bosseista ja Tommy Hilfigereistä!), niin ei muuta kuin bussin kyytiin! Ajattelin, että jos en enää kolmatta kertaa Milanoon matkusta, niin kyllähän se yksi outlet jäisi mieleen kummittelemaan…

Serravalle Outlet on enemmänkin kylä kuin ostoskeskus, jollainen puolestaan FoxTown Outlet on. Tuon kylämäisyyden ansiosta jotenkin aivan unohti missä oli! Tosi kivannäköinen paikka, vaikkakaan bussimatkan maisemat eivät vetäneet vertoja FoxTownin reissun maisemille. Täälläkin oli shoppailuaikaa nelisen tuntia ja olen todella tyytyväinen, että lähdimme tällekin reissulle! Serravallesta tein enemmän löytöjä ja löysin mm. ne aivan upeat Burberryn nahkaballerinat; ne, joita edellisenä päivänä FoxTownissa ihastelin, mutta siellä kokoja oli jäljellä vain yhtä: 37. Nyt sain ne omassa 38 koossani enkä malta odottaa kesäkelejä! (Se ostospostaus on tulossa myöhemmin kun ehdin paneutua kuvaamiseen…)

Täällä oli myös Michael Korsin liike, jota ei FoxTownissa ollut. Muutamia muitakin eroavaisuuksia näistä kahdesta outletista liikkeiden osalta löytyy, kannattaa tutkiskella outlettien nettisivuja nähdäkseen, löytyykö joukosta ne itselle mieluisimmat. Jos minun pitäisi valita, kumpaan menisin vielä toisen kerran, kallistuisi vaaka Serravalleen aika ehdottomasti.

 Nyt toivottelen teille mahtavaa maanantaina, upea aurinko paistaa, toivottavasti sielläkin!

Comments

 1. Tipi
  11.3.2013 / 10:44

  Laitahan jossain vaiheessa postausta mitä ihani ostoksia teit? Sormet (tai tässä tapauksessa lähinnä silmät) ihan syhyää näkemään ne… :D

  • 11.3.2013 / 10:45

   juu aikomuksena on, kirjoitin tekstiinkin :). heti kun vain on kotona aikaa kuvailla!

 2. -Tintti
  11.3.2013 / 11:38

  Heippa!
  Oliko outlettejen hintatasossa eroa? Esim. ne balleriinat? Entä liikkeiden määrässä? En ole varma, ehditäänkö outletkierrokselle, mutta joka tapauksessa vain toinen on mahdollista nähdä :) Matka Milanosta on ilmeisesti lähes yhtä pitkä, joten sillä ei liene merkitystä.. Oispa jo kesä! :D

  • 11.3.2013 / 11:42

   no jotku tuotteet oli toisessa edullisempia ja jotku taas kalliimpia, et tuollaista vaihtelua. FoxTown kun on Sveitsissä, on siellä hinnat frangeissa, joten ympäripyöreästi vain päässäni ne euroiksi käänsin. baltsut tais olla vähän edullisemmat FoxTownissa, koska niitä oli jäljellä vain se yksi pari kokoa 37. FoxTownissa on hieman enemmän liikkeitä kuin Serravallessa. kannattaa tosiaan niiden nettisivuilta katella mitä liikkeitä on missäkin ja miettiä, mitä haluaa/tarvitsee ostaa, jos sitä kautta saisi sitten päätöksen tehtyä :). jep, matka on molempiin lähes sama! kerro sitten aikanaan, kumpaan päädyitte :)

   • -Tintti
    11.3.2013 / 16:58

    Ok. hyvä tietää.. Voi olla, että valitaan tämä Serravalle. Sopinee sijainnillisesti ehkä paremmin suunnitelmiimme :)
    Ihana ”poseeraus” muuten ed. postauksessa :D
    Mua edes noi pallerot ei ole saaneet suklaansyöjäksi.

    • 12.3.2013 / 09:38

     varmasti ihan hyvä päätös :)
     mun murmeli osaa kyllä poseerata <3

 3. Nuppu
  12.3.2013 / 09:22

  Tämä Serravilla vaikuttaa kyllä mielenkiintoiselta ja viihtyisältä. Kiva, kun ei ole perinteinen ”ostoskeskus”. Tuonnekin on siis mentävä ;)

  • 12.3.2013 / 09:40

   mäkin tykästyin kovasti tuohon kylämäisyyteen, ihana paikka :)

 4. Taru
  14.3.2013 / 17:45

  Hei,

  Suuret kiitokset tästä postauksesta! Ollaan menossa kesällä Garda-järvelle ja shoppailumahdollisuuksia etsiessä löysin tämän outletin. Kannattanee siis piipahtaa? Mitä hintatasoa siellä oli Suomeen verrattuna? Eli kannattaneeko lähteä matkaan tyhjän matkalaukun kanssa :-)?

  Shoppauspostausta odotellessa! Kiitos ihanasta blogista!

  Taru

  • 14.3.2013 / 18:34

   ole hyvä, tosi mukava kuulla että näistä on hyötyäkin! suosittelen kyllä tätä outletia, itse tykkäsimme ainakin kovasti. outlethan on siis täynnä merkkiliikkeitä, joissa hinnat on hieman edullisemmat kuin normaalisti. aika lailla on kyllä myös tuurista kiinni… mutta joitain tarjouksia voi hyvinkin tulla vastaan. meillä oli menomatkalla yksi tyhjä matkalaukku – tullessa se oli ihan täynnä! :P
   pian tulee eka pienimuotoinen ostospostaus, stay tuned!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.