Punasävyjä

 

009

Pari kynsilakkahankintaa tuli tehtyä Milanossa. Olen nyt lähes vuoden verran ollut erittäin viehättynyt erilaisista punasävyistä kynsissä; supersöpön vaaleanpunaisen Mavalan Riga-sävyn rinnalle suosikeiksi on nousseet erityisesti erilaiset korallinpunaisen sävyt. Söpöä vaaleanpunaista kesästä syksyyn, syksystä loppuvuoteen räväkkää tummanpunaista ja keväämmällä ihanan raikasta korallinpunaista. Dolce & Gabbanan hieman oranssiin taittuva Cosmopolitan-sävy, loistohankinta, kynsissä nytkin! Kauan mietin tämän ja erään Essien sävyn väliltä, mutta onneksi päädyin tähän, sillä Essien lakkoja saa lähes mistä vain. Ja onneksi kynsilakkapullo on noin kookas, ettei lakka heti lopu kesken – niin kovasti sävystä pidän.

007

YSL:n korallinpunaisen ja Diorin pinkin rinnalle Diorin erittäin tumma punainen sävy, katseenvangitsija! Pukeudun aika paljon mustaan ja/tai mustavalkoiseen, jota tykkään maustaa hopeakorujen lisäksi räväkän värisillä kynsillä. Tämä Lucky-sävy(kin) on juuri omiaan tuollaiseen maustamiseen :).

012

024

Mavalan sävyistä Rigan lisäksi suosikkejani ovat sävyt Toulouse sekä Paris. Mavalan kynsilakkapullot on kivan pieniä; viitsii ostaa hieman erikoisemmissakin sävyissä kun hintakaan ei juuri kirpaise. Levitettävyys ei näissä kuitenkaan ole niin hyvää luokkaa kuin muissa lakoissani.

027

Nyt taitaa olla kasassa aika hyvä kokoelma näitä punertavia sävyjä :P. Kuvasta tosiaan puuttuu pari-kolme hempeämmän vaaleanpunaista sävyä. Kynsien lakkaaminen on kyllä mukavan terapeuttista ja rauhoittavaa puuhaa, jos siihen vain on tarpeeksi aikaa ja kunhan lakka levittyy tasaisesti sekä laadukkaalla siveltimellä! Lakatuista kynsistä tulee myös ihanan naisellinen ja huoliteltu olo.

035

Naistenpäivänä ostamani tulppaanit kukoistavat vieläkin, tulppaaneiksi melko pitkään! Valkoiset kaunottaret ovat saaneet seuraa miehen ostamasta keltaisesta kimpusta, joka tuo pikkuhiljaa mieleen pääsiäisen – sehän on ihan kohta!

037

Pitkästä aikaa sellainen päivä, kun aurinko ei taida näyttäytyä. Ajattelin tälle päivälle pientä kirppiskierrosta sekä vessan laatikoiden sisusten miettimistä… Haluan pian enemmän tai vähemmän seilaavat purkit & purnukat, meikit & korut ojennukseen! Jäi vähän harmistuttamaan, kun en ostanut Milanosta Mujin kirkkaita säilytyslaatikoita koruilleni. (Tosin eipä kyllä matkalaukussakaan olisi moisille möhkäleille ollut tilaa…) Onneksi heillä on nettikauppakin – onko kokemusta sieltä tilaamisesta?

Comments

 1. 14.3.2013 / 10:23

  Kauniita värejä ja sopivat kevääseen, tai siis lähinnä sen loputtomaan odotteluun. Näytäthan lakatut versiotkin jossain vaiheessa? :)
  Itse en ole koskaan käyttänyt punaisen tai oranssin sävyjä, pinkkikin loistaa poissaolollaan. Paitsi varpaissa joskus.
  Nytkin on mustaa lakkaa, jossa kultahippuja tehosteena.
  Olen huomannut vaikeuden ottaa kuvia lakatuista kynsistä, ei niistä saa millään yhtä hienoja kuin mitä omin silmin ovat. Olkoot vilauttamatta sitten, pah.

  • 15.3.2013 / 10:05

   nyt ois uusimmassa postauksessa lakattua versiota näkyvillä :) ja totta, omien kynsien kuvaaminen on todellakin jotenkin hankalaa! jostain syystä ei kuvissa näytä niin kivalta kuin luonnossa :)

 2. Mari
  14.3.2013 / 10:42

  Joskus katselin Muji-tuotteita netistä niin postikulut tuntuivat hieman huimalta! En tiedä onko tilanne muuttunut vuodessa.. Viime keväänä raahasin juurikin noita rasioita korujen säilytykseen Lontoosta! Olin päättänyt niitä sieltä tuoda niin varasin matkalaukkuun tilaa ;)

  • 15.3.2013 / 10:05

   voi ei, kurkkasin nettikauppaan ja aika tujut on kulut :/. mutta hei, tuossapas yksi lisäsyy lähteä Lontooseen :D

 3. 14.3.2013 / 10:45

  Oih, ihania sävyjä!

  Minulla ei ole kokemusta Mujin nettikaupasta sillä heillä on valitettavasti korkea postitushinta :( Mutta ne korurasiat on ihania, mulla on sekä se pienempi korvakoruille ja vähän isompi tavallisille koruille. Löytyy Tukholman Åhlensilta, jos olet sinnepäin joskus menossa!

  • 15.3.2013 / 10:06

   kiitti Jessica :)
   näytti olevan kyllä aikamoiset postikulut, huh! kiva vinkki tuo Åhlens, oisinpa tajunnu viime kesänä siellä ollessani :)

 4. Mape
  14.3.2013 / 12:35

  Mavalan Toulouse on yksi minunkin lemppareistani =)

  • 15.3.2013 / 10:07

   se on kaunis sävy :)

 5. 15.3.2013 / 03:17

  52 Toulouse on mullakin. Ihan paras kyllä <3

  • 15.3.2013 / 10:07

   se on kivan pirteä :)

   • 16.3.2013 / 19:45

    On kyllä:) tämän viikonlopun juhlinnoissakin:)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.