Konjakkia & korallia

 

Konjakinruskea ja korallinpunainen, siinäpä herkku yhdistelmä ja taitaapa olla ihan mun tämän kevään lemppari! Tipi pyyteli kuvaa Dolce & Gabbanan Cosmopolitan-sävystä kynsissäni, joten nappasin pikapikaa pari kuvaa ulos lähtiessäni:

061

059

Ihan parasta mahdollista lakkausjälkeä kuvissa ei enää ole; lakka kun on ollut kynsissä jo kolme-neljä päivää, mutta eiköhän sävystä jotain käsitystä saa.

055

Kuvassa näkyy myös yksi Milanon matkan hankintani: MICHAEL Michael Korsin Hamilton Continental Wallet. Taas oli hyötyä ostanko vai enkö osta -jahkailuistani: olin nimittäin jo viime keväänä hankkimassa MK:n lompakkoa, mustaa JetSet Continental Walletia, mutta mustat versiot hopeisilla yksityiskohdilla ehtivät monesta paikasta loppua ennen kuin sain ostopäätökseni tehtyä! No nyt Milanossa vertailin näitä kahta lompakkomallia ja lopulta hylkäsin JetSetin ja ostin tämän Hamiltonin hopeisin yksityiskohdin, täydellinen valinta!

052

Ja mikä rahansäästö kun ostin tämän Serravallen liikkeestä enkä tilannut mistään verkkokaupasta! Dingdingding laulaa säästämäni eurot!
Ostin tämän lompakon enemmänkin clutchiksi kuin pelkäksi lompakoksi. Usein esim. ravintolaillalliselle (tai vastaaviin menoihin) lähtiessä on vaikea päättää, minkä laukun ottaa mukaan – tällaista pientä ja yksinkertaista olen kaivannut. Tähän mahtuu tarvittavat kortit, kännykkä, avaimet sekä huulipuna ja -kiilto; mitäpä muuta sitä illan aikana tarvitsisikaan :). Nyt vain sitä ravintolaillallista odottamaan, että pääsen uutukaistani ulkoiluttamaan! Harmi vain ettei henkilö, jonka kanssa sitä ravintolailtaa haluan viettämään, taida juurikaan blogini äärelle eksyä, joten täytyypi ehdottaa asiaa illalla kotona :)

053

Sininen, pilvetön taivas & aurinko – ihanaa viikonloppua! 

Comments

 1. 15.3.2013 / 10:12

  Kaunis kiitos huomionosoituksesta! On muuten herkullinen väri, tulee mieleen keväisten tulppaanien väri. :)
  Ja sopivasti tuo puserosikin on sävy sävyyn.
  Silmäni kiinnittivät heti huomion myös etäisesti näkyviin sormuksiisi! Vilautusta odotellaan niistäkin, vai onko vähän liian yksityistä?
  Näet itse rouviinnuin 4 vkoa sitten. ;)
  Oikein mukavaa viikonloppua!

  • 15.3.2013 / 10:51

   kiitos, väri on kyllä herkku! tuo ”pusero” on se mun uusi takki, olin just ulos lähdössä ja takki jo päällä :). tosin löytyy tuosta sävystä pari puseroakin!
   nuo sormukset on ihan vaan DPN:n Aqua-sormukset, kaksin kappalein, rouva en ole, kihloissa kylläkin. onnea sinne tuoreelle rouvalle! :))

   • 15.3.2013 / 10:55

    Ihanat sormukset silti! :)

    • 15.3.2013 / 10:58

     ne on kyllä, lähes aina sormessa :)

 2. 15.3.2013 / 12:24

  Ihania kumpikin, kynsilakan vastaavaa väriä olen käyttänyt useamman vuoden ja ihan super hyvä kun ruskettuneet kädet. Mukavaa viikonloppua!

  • 15.3.2013 / 13:47

   kyllä, varmasti vielä kivempi päivettyneissä käsissä :). kiitos!

 3. M
  15.3.2013 / 13:09

  Eripituiset kynnet häiritsi… Vei huomion pois koko lakan väristä :( Lyhyet kynnet ja uusi kuva sitten. Kiitos:)

  • 15.3.2013 / 13:48

   voi valitettavasti ei ole tulossa, joudut nyt elämään tämän asian kanssa :). jos peität sormella näytöltä esim. etu- ja keskisormen kynnet ja katsot vain noita kahta kynttä niin näetkö sävyn silloin?

 4. 15.3.2013 / 13:48

  Bongsin heti kuvasa tuon sinun uuden takin, on kyllä kivan värinen ja myös tuo kynsilakkakin. Minä ite oon jonkinsortin kynsilakkafriikki vaikka harvoin kynsiä lakkaan mutta aivan ostan uusia tai oikeastaan tilaan, siskoni on avonin konsultti joten häneltä tilaan ja siis ihan halpoja lakkoja. Mitään oikein kalliita en oo ikinä raaskinut ostaa :) Mutta avonilla on kyllä hyvä kynsilakan kuivatussuihke, jota kannattaa kokeilla. Mulla tuo kynsien lakkaaminen yleensä jää siihen ettei illalla enää viitti ja jos olkkarissa lakkaan niin mies valittaa hajusta josta ei tykkää yhtään. Ja päivällä taas kun tarttee sen kuivatusajan oli sit mitä kuivatussuihkeita tahansa, mutta kun lakan saa kynsiin niin lapset on heti tahtomassa jotain, ettei sillonkaan tahdo onnistua. Ja sen kaksi kerrosta kun vaatiin monet lakan, vai onko nuo laadukkaammat sitten sen verran parempia ja kuivavatko kuin nopeaan. Ainakin vaikka pinta olisi periaatteessa kosteuskuiva, mutta kun laitat sit vaikka paidan päälle niin painuu kynsiin nopsaa jäljet kankaasta ellei oo tarpeeksi kerennyt kovettua.

  Minäkin myönnän että mielessä kävi, että oletteko naimisissa ja varsinkin ku minäkin nuo sormukset bongasin sormistasi :)

  Ihana aurinkoinen päivä tänään ainakin täällä meillä 80 km päässä :)

  • 15.3.2013 / 13:53

   tarkkasilmäinen sinä! :))
   hyvä vinkki tuo kuivatussuihke, täytyypä painaa mieleen! kyllä mullakin oikeestaan kaikki lakat vaatii sen kaksi kerrosta, että tulos miellyttää silmiä. ja lakka myös pysyy hyvänä pitempään, kun on kaksi kerrosta väriä. aika nopeasti kyllä kuivuu varsinkin Diorin ja YSL:n lakat, siitäkin niille iso plussa!
   joo mulla on usein pari sormusta sormessa ku sormessa ku yks näyttää niin mitäänsanomattomalta :D
   täälläkin paistaa 8)

 5. 17.3.2013 / 17:04

  Koralli on mun lempiväri varmaan jo kolmatta kevättä. Sen yhdistäminen konjakin ruskeaan näyttää kyllä sen verran hyvältä, että täytyypä itsekin kokeilla. :)

  • 17.3.2013 / 18:18

   ei huono lempiväri! mut tuo väriyhdistelmä on kyllä vienyt täysin mukanaan :)

 6. saiii
  17.3.2013 / 20:21

  Olisiko mahdollista saada lompakosta lisää kuvia ? Olen itse pähkäillyt että millaisen MK:n lompakon ostaisin laukun kaveriksi, mutta viellä en ole osannut päättä mallia tai väriä…

  • 18.3.2013 / 07:52

   mulla on tänään suunnitelmissa kuvata Milanon ostoksiani, joten otanpas sitten lompakostakin muutaman kuvan :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.