Lauantainen tulppaanikimppu

 

010

Aurinkoista lauantaita! Viikonloppua ei tässä osoitteessa juuri viikonlopuksi tunnista, niin työpainotteinen se on. Mies on viettänyt koko upean ja aurinkoisen lauantain moottorikelkkaillen (olisinpa voinut olla mukana!); itse hain pientä piristystä viikonloppuuni valkoisista tulppaaneista.

007

Nyt on sen verran väsynyt olo, että en tiedä pääsenkö enää tästä sohvalta ylös :P. Ehkä pieni happihyppely kissojen kanssa saa mielenkin virkeämmäksi, täytyypäs testata! Vielä saa jonkin aikaa nauttia päivänvalosta, myöhemmin hämärän tullen sytyttelen kynttilät palamaan kirppislöytööni, jonka esittelen teillekin ensi viikon aikana. Myös niitä Milanon ostoksia on pikapuoliin luvassa – pahoittelut tästä viiveestä, mutta aina ei vain kaikkea ehdi vaikka kuinka haluaisikin.

012

Nyt jotain mukavaa luettavaa cappuccinon seuraksi, sitten se happihyppely; palaamisiin!

EDIT: Löysin laukustani avaamattoman pussillisen Daim-rakeita – lauantai-ilta on pelastettu! :D

Comments

 1. 16.3.2013 / 17:37

  Aika loistava löytö laukusta. Tollaset aina pelastaa päivän. :)

  • 16.3.2013 / 18:03

   todellakin! taisin olla kaukaa viisas :)

 2. Marika
  16.3.2013 / 20:24

  Olipas kiva ja maittava ylläri :) Ja ihanan keväinen kimppu :) Itsekin löysin makeita laivatuliaisia vähän aikaa sitten kaapista, olin ne kokonaan unohtanut, nam nam.

  Aurinkoista viikonloppua! Täällä arska paistoi täydeltä terältä koko päivän ja kävelytiellä oli jopa auringon sulattamia kohtia, kevättä kohti siis :)

  • 16.3.2013 / 21:38

   oi nam, kiva löytö sullakin! ja kiitos samoin, vapaita odotellessa :)) ihanaa, kohta on kevät <3

 3. 17.3.2013 / 00:38

  Minä vaan mietin, että miten ihmeessä ne on voinut sinne laukkuun unohtua :) Mä löydän ennemmin rahapussista rahaa jota en tiennyt olevankaan mitä suklaata jota en muistanut, no en sitä rahaakaan kyllä monesti oo löytänyt :)

  Minä hain eilen myös uusia tulppaaneja, edelliset alkoi jo viedä viimeisiään, halpahallista ostin ja oli taas jotenkin niin huonoja lehdet ihan käppyrällä ja siellä muuten usein on kukat huonoja ja sullottu monesti niihin ämpäreihin sillai et ihan vääntyy kukat toiseen suuntaan, ei oo mikään nätti kimppu ku toiseen suuntaa kallellaan. Halpahallissa vaan on halvempia mitä vaikka sitten s-marketissa jossa yleensä käyn kaupassa.

  • 17.3.2013 / 18:20

   ostin ne työmatkalla, laitoin laukkuun, sit tuli kaikenlaista ja loppu on historiaa :D
   mulla on varmaan sit käyny tosi hyvä tuuri ku HH:sta ostamani tulput on ollu tosi kestäviä ja hyvälaatuisia!

   • 17.3.2013 / 18:53

    aikasemmin siellä on kukat ollu hyviä, mutta nyt vähän huonoja viime aikoina. No kyllä mä niitä kuitenkin sieltä ostan, kauniita ne on silti vaikka lehdet pikkasen kippuralla :)

    • 18.3.2013 / 07:51

     niin just, siitä onkin muutama viikko ku oon ite sieltä kukkia ostanu!

 4. pirjo
  17.3.2013 / 09:54

  Näyttää niin apealta ja surulliselta tuo tumma nauha kimpun ympärillä… Nyt muutama minuutti valoa ja happea – ja niitä Daim-rakeita.

  • 17.3.2013 / 18:18

   voi ei mun mielestä! en ollenkaan näe mustaa pelkkänä suruvärinä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.