Pääsiäisinspistä

 

Tällaiseen aurinkoiseen lauantaihin sopii loistavasti iloiset pääsiäiskuvat pirteine väreineen! Jännä juttu muuten tämä kevät ja valon lisääntyminen; olen koko viikon porskuttanut 5-6 tunnin yöunilla, myöskin tänään vapaapäivänä heräsin aikaisin… Normaalisti tarvitsen unta vähintään kahdeksan tuntia yössä, jotta toimin täydellä teholla. Tällä viikolla on kyllä jäänyt aikaa moneen ylimääräiseen juttuun :D. Muita, joita ei nukuta?

c2de31222577c295b97f1818567dd4e2

Jokos teillä on aloitettu pääsiäiskoristelut? Itse ajattelin, että tässä viikonlopun aikana voisin ottaa joitain pääsiäisjuttuja esiin. Niitä samoja mitä aiempinakin vuosina, uusia en ala ostelemaan. Pajunkissakimppukin olisi kiva laittaa maljakkoon. Rairuohoa (tai oikeastaan käytän ohraa) en ole vielä kylvänyt, ehkä sen ehtii vielä tänään? Näin Hunajaista-blogissa aivan ihanan idean istuttaa rairuoho Aalto-vaasiin, miten en ole moista keksinyt! Onneksi on olemassa blogit lukemattomine ideoineen, joita saa surutta kopioida :)

af77c1ec56f60b46bc9a201e319fa5a9

f9ecde385724b745619d66f9f92efeff

Vaikka pääsiäinen ei omassa elämässäni vedä joululle millään tavalla vertoja, on silti mukava laittaa kotiin pientä pääsiäislookiakin. Joulu on juhlana tunnelmallinen ja lämminhenkinen, kun taas pääsiäinen on pirteä ja iloinen. Pääsiäispyhiksi voisi miettiä jotain kivaa brunssia tähän tyyliin:

0a6466fceb95e71ff709faae8f8e2ef1

Vaikka lunta on vielä reippaasti (eilen satoi vielä lisää) ja pakkastakin riittää, on mielestäni kevät jo aluillaan. En stressaa lumesta, aina ne kinokset on aikanaan sulaneet. Aurinko lämmittää jo mukavasti, jos ei muuten niin aina voi istua sohvalla siinä kohdassa, mihin aurinko paistaa (kyllä viisaat kissat tietää!). Ihanaa lauantaita!

Kuvat lainattu Ikea Livet Hemma. Photographers Nina Broberg & Roland Persson, food stylist Elin Åström.

Comments

 1. pirjo
  23.3.2013 / 10:20

  no ”u” – ei nukuta. Olin varmaan ensimmäinen asiakas kaupassamme. Nappasin mukaani takkisi värisiä tulppaaneja ja keltaisia neilikoita. Seuraavaksi lähden metsästämään pajunkissoja. Ja iik – täytynee hankkia pääsiäismunia, jos vaikka virpojia ilmestyisi… Milloin ne muuten tulee?

  • 23.3.2013 / 10:43

   oi, ihanan värisiä kukkasia! <3 teilläpäin virpojat liikkuu huomenna, täällä Pohjanmaalla vasta pääsiäislauantaina :)

 2. 23.3.2013 / 18:04

  Joo, varhainen lintu madon nappaa. Kun on tuo vuoden ja 3 kk vanha lihaa ja verta oleva herätyskello, niin viikonloppuisinkin noustaan ajoissa. Tänäänkin jo 5.45. No, 8.30 mennessä kun minimies oli hyytynyt jo päiväunille olin jo ehtinyt lukea teidän kaikkien muiden ihanat viimeisimmät päivitykset, laatia oman postauksen ja perustaa blogille Facebook-profiilin. Ja tuntui, että päivä olisi jo pitkällä :D (toisaalta, eilen hyydyin sitten jo kesken Voice of Finlandin…)

  • 24.3.2013 / 09:06

   ihan totta, ehtii vaikka mitä ku herää aikaisin! tänäänkin heräsin seiskalta :) ja kyllä, mullakin meinaa uni tulla iltaisin vähän normaalia aikaisemmin :D

 3. Niina ja 4kisua
  24.3.2013 / 07:59

  Kyllä se on nyt kevät vaikka lunta onkin vielä (LIIKAA) Ulkoilu hullun kisun kanssa tehtiin tänä aamuna 35 min reipas kävely lenkki ja se on ihan varma kevään merkki ;D

  • 24.3.2013 / 09:07

   näin on! terkut ulkoiluhullulle ja kolmelle muulle :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.